PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #271

20 juni 2022

Vorige week zaterdag nam een vriendin me mee uit borrelen, nog voor mijn verjaardag. We dronken cocktails en wijn bij Bar Republic en dat was heel gezellig én lekker! We hebben tot laat buiten gezeten, uitgebreid bijgekletst en het plan gemaakt om volgende maand twee dagen te gaan shoppen in Antwerpen. Nu al zin in!

Zondag was het de dag van Groots met een zachte G, het concert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion. Ik lunchte alvast in de stad met Bregje, waar ze deze spontane foto maakte van mij in mijn natuurlijke habitat 😉 Even later sloot Charlotte aan en in het stadion maakten mijn broertje en schoonzus ons groepje compleet.

Golden circle vooraan, anders ga ik niet 🙂

Ik heb echt ontzettend genoten van de hele show. Wat blijft dat toch een feestje elk jaar. Kaarten voor volgend jaar zijn al in de pocket, dus dat is alvast weer een leuk vooruitzicht.

Na het feesten hadden we enorme honger en dus besloten Charlotte en ik nog even een hapje te eten op het terras. We waren niet de enigen, maar het was gezellig druk. Toen we ons eten op hadden koelde het wat af en besloten we maar naar huis te gaan, ook omdat we allebei geen jas of vestje bij ons hadden en het de volgende dag natuurlijk weer gewoon maandag was 😉

En niet zomaar een maandag, want ik voer op de Blogboot door Amsterdam! Daar schrijf ik heel binnenkort nog een aparte blog over, maar wat was het leuk om lekker in het zonnetje door de grachten te varen.

Dinsdag was het weer tijd voor de wekelijkse zwemles van Quinn. De eerste vijf minuten zit ik dan aan het bad…

Om vervolgens ruim een half uur op het terras in de zon te kunnen zitten lezen. Ik kan daar echt van genieten. Daarna weer terug om de laatste tien minuten van de les bij te wonen.

Woensdag- en donderdagavond was ik met het koor op pad om door heel Nuenen statiegeldflessen op te halen. Deze jaarlijkse flessenactie levert ons het geld op waar we het hele jaar door allerlei activiteiten, maar ook spullen en instrumenten van kunnen bekostigen.

Het is altijd een heel werk maar loont echt wel de moeite. Omdat we dit al vele jaren doen weten veel inwoners inmiddels dat we in juni aan de deur komen en sparen ze al hun flessen op.

Vrijdag was het allesverzengend, bloedje heet. Er kwam een vriendje van Lise spelen en om een beetje af te koelen liet ik ze met water spelen in de achtertuin. Dat ging natuurlijk gepaard met het nodige gegil en gekrijs, maar ze hadden lol en daar gaat het om.

Slapen zou die avond nogal een uitdaging worden en daarom besloot ik ze iets langer op te laten blijven. We keken gezellig een Disneyfilm tot ze zo moe waren dat ik ze moeiteloos in bed kon leggen. Lise heeft die avond in mijn bed geslapen tot ik zelf naar bed ging, want op haar zolderkamer was het vroeg op de avond echt nog een sauna.

Inmiddels is het weer flink afgekoeld, maar voor komende week staan weer mooie dagen op het programma heb ik al gezien. Het is ook een drukke werkweek dus ik hoop dat ik er tussen de bedrijven door wat van meekrijg. Fijne week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.