PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #270

5 juni 2022

Wat een hectiek de laatste weken. Alsof we alles aan het inhalen zijn van toen er niks kon en mocht. Heel leuk hoor, maar soms overweldigt het me een beetje. Dan weet ik opeens niet meer welke dag van de week het is en moet ik echt goed in mijn agenda kijken om afspraken en to do’s niet te vergeten. Maar het voordeel is wél dat we zoveel leuke dingen doen dat ik maar een selectie van alle foto’s kan laten zien. Dat was in coronatijd toch wel anders…

Zo gingen we hier in de stad naar het Lepeltje Lepeltje festival. Voor de kids de eerste keer op een echt festival dus die keken hun ogen uit. Helaas waren we wat aan de late kant en bleken alle kinderactiviteiten (bijna) afgelopen te zijn. Maar friet eten is altijd een goed idee.

Lise kreeg het voor elkaar om nog net een tie-dye tasje te maken. Dat konden we te drogen hangen en namen we na afloop mee naar huis.

Wie mij (ook) op Instagram volgt heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen, maar wij hebben er een nieuwe favoriete activiteit bij: het urban sportpark in Eindhoven en dan meer specifiek de pumptrack waar je met step, fiets of skates op kan.

Ik vond het wel even spannend hoe deze meneer het ervan af zou brengen, maar het ging wonderbaarlijk goed! Allebei hadden ze binnen no time verhitte snoetjes van de inspanning.

Over inspanning gesproken… Ik volgde met twee andere moeders van school een workshop ‘slacklinen’ van de gymdocent. Dat is veel lastiger dan het eruit ziet, maar wel heel leuk om te doen!

Dit ook trouwens. Het mocht eigenlijk niet, maar toen we smeekten en zeiden dat we het vroeger altijd zo leuk vonden om aan de ringen te zwaaien werd de lange mat uitgerold en mochten we even los. Superleuk!

Samen met een lieve vriendin was ik aanwezig bij de ‘soft opening’ van S-presso, een nieuwe koffie hotspot in de Eindhovense wijk Strijp-S. Het opent in augustus pas voor het grote publiek, maar wij mochten alvast kennismaken met de koffiespecialiteiten en de heerlijke hapjes en drankjes die ze serveren.

Echt een toffe plek en mooie aanwinst voor Eindhoven en Strijp-S in het bijzonder. Als het open is ga ik zeker nog eens terug!

Vorig weekend deden we met het koor mee met een jongerenkorenfestival! Super leuk om te doen maar wel een enorm lange dag.

Tussendoor trouwens mogelijkheden genoeg om lekker in het zonnetje te zitten en wat te eten of – in dit geval – drinken.

De foto is een beetje donker, maar je snapt het idee 😉

Het was tijd voor Quinn zijn tweede zwemles! Hij had er zin in, vond het eenmaal daar toch wel weer spannend maar eenmaal in het water was het goed. Lise wilde liever bij opa en oma blijven en omdat de ouders niet langs het zwembad mogen blijven zitten tijdens de les ging ik met een boek in de kantine zitten. Even tot rust komen voor het circus weer verder ging, want op dinsdag moet Lise ook nog naar korfbal. Hectisch dagje dus, maar als ik me er van tevoren op instel is het te doen.

We vierden, een half jaar na dato, Lise’s kinderfeestje. Vanwege corona kon dat in november niet doorgaan en besloten we gewoon te wachten tot het lekker weer was. We gingen spelen en goud zoeken bij Het Gouden Woud in Liempde. Daarna thuis nog frietjes gegeten. Ze genoot er enorm van!

Vrijdag was het de laatste schooldag voor de ‘lesvrije week’. Een week waarin de leerkrachten wel werken, maar de kinderen vrij zijn. Voor ons is het dus eigenlijk gewoon een extra weekje vakantie. We zijn eerst thuis en gaan daarna lekker een paar dagen met mijn ouders naar de Veluwe. Heerlijk vooruitzicht!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.