PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #27

19 maart 2017

We hebben weer een fijn weekje achter de rug. Voor het eerst brachten we een middag in de achtertuin door. Wat had ik dat gemist! Ook was het tijd voor een grote mijlpaal voor Quinn en had ik quality time met Lise.

Vorige week zondag had ik ’s ochtends een optreden met mijn koor. ’s Middags deed ik de weekboodschappen en hoewel we eten genoeg in huis hadden leek het M leuk om met z’n viertjes naar het centrum te wandelen en daar wat te eten. Het was immers heerlijk weer. We belandden bij RPEL, waar we tafelfriet namen en een heerlijke kroket. Lise vond het geweldig.

Mmmm!

Maandag was Quinn aan de beurt. Het was tijd voor zijn eerste groentehapje! Omdat Lise met vier maanden als eerste hapje gepureerde avocado kreeg, leek het me wel leuk dat bij Quinn precies hetzelfde te doen. En hij vond het lekker! Ik heb veel zin om hem de komende tijd ook andere groentes en later ook fruit te laten proeven.

Dinsdag was Lise bij de gastouder geweest. Toen we thuiskwamen vroeg ze of ze even in de tuin mocht fietsen. Toen ik een paar minuten later naar buiten keek, zag ik dat ze haar jas uit had gedaan en in de zandbak zat te spelen. Lekker ding. Ze is het liefst zoveel mogelijk buiten, dus ik ben blij voor haar dat de lente eraan komt.

Woensdagmiddag kwamen mijn schoonouders even op Quinn passen, zodat Lise en ik even iets leuks konden doen met z’n tweetjes. We hadden nog kaartjes liggen voor de film van Masha en de Beer en ik had gezien dat die die middag draaide, dus daar gingen we samen op af. Blijkbaar waren we de enige met dat idee, want we hadden de hele zaal voor ons alleen!

Lise zat helemaal in de film (zelf vond ik er niet veel aan, maar ik genoot omdat zij het zo leuk vond) en met popcorn en wat drinken was het feest compleet.

Die avond gingen we ook nog stemmen.

Die avond hebben we op tv nog naar de uitslagen van de exitpolls gekeken waardoor we veel te laat in bed lagen…

En dat viel donderdagochtend toch een beetje tegen! Lise ging eerst spelen op de peuterspeelzaal en de middag brachten we grotendeels in de achtertuin door. Lise wilde eigenlijk dat ik het zwembadje zou opzetten, maar daar is het toch echt nog iets te fris voor.

Vrijdag begonnen we de dag rustig. Ik had iets meer slaap gehad dan de nacht ervoor en dat hielp gelukkig wel. Eind van de ochtend besloot ik naar mijn ouders te rijden. Ik had ze al een paar dagen niet gezien en gesproken, dus vind het dan altijd wel gezellig om even op de koffie te gaan met de kindjes. Eenmaal daar had ik zin om even in m’n eentje de stad in te gaan. Dat vonden ze geen probleem en dus ging ik op de fiets van mijn moeder even naar de stad. Ik mocht alleen voor mezelf shoppen had ik me voorgenomen en dat lukte! Ik scoorde twee t-shirts, een trui én een rokje. Blij mee!

En zaterdag, gisteren dus, was M weer lekker thuis. Quinn oefende op zijn buik en we rommelden wat in huis.

Na de lunch ging ik naar de kapper. Eindelijk, want ik was het al even van plan maar het kwam er steeds maar niet van. Ik liet het verven in een mooie neutrale bruintint met ‘babylights’. Die laatste zie je op de foto niet echt maar zullen de komende tijd nog wat meer gaan oplichten. Ik ben blij met het resultaat! ’s Avonds vierden we de verjaardag van de oma van M met een etentje met de familie. Ik maakte er geen foto’s, maar het was erg gezellig.

En vandaag mag ik eerst weer lekker zingen. Daarna doe ik boodschappen en dan hoop ik nog wat aan de studie te kunnen doen. Hoe ziet jouw zondag eruit?

9 Comments

 • Reply Nicole 19 maart 2017 at 06:47

  Hmmm wat een heerlijk weekje! Hier wil ik eigenlijk ook naar die film met Fay maar vind inderdaad zelf heel die mascha en de beer niks aan. Dus denk er nog even over haha..

  • Reply Monique 19 maart 2017 at 22:23

   Haha! Ik zou wachten op een leukere film 😉 Wij hadden gratis kaartjes, anders was ik ook niet voor deze gegaan denk ik.

 • Reply Essma 19 maart 2017 at 08:45

  Ophelia is 5 en vindt die beer en dat meisje nog steeds leuk…😞. Toen we in NL waren paar weekjes terug, was mijn zus de ‘gelukkige’ die haar mee mocht nemen naar die film! 😆

  • Reply Monique 19 maart 2017 at 22:23

   Hihi, kwam jij even goed weg!

 • Reply Patricia 19 maart 2017 at 09:27

  We blijven hier beetje aanrommelen en veel lekker lui liggen. Morgen uitgerekend…

  • Reply Monique 19 maart 2017 at 22:24

   Oeh spannend hoor! Lekker uitrusten maar 🙂

 • Reply Veevy 19 maart 2017 at 09:29

  Leuke week zo! En spannend hé die eerste hapjes! Ik mag over een maandje beginnen bij Evy.. en stiekem kan ik niet wachten! Is zo’n leuk tijdperk weer!

 • Reply Jodi - liefthuis 19 maart 2017 at 10:21

  Ik ben gewoon nog nooit bij Rpel geweest altijd neem ik mezelf voor daar naartoe te gaan.
  Je haar is echt mooi

  • Reply Monique 19 maart 2017 at 22:25

   Dankjewel! En echt doen hoor, is leuk 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.