PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #269

23 mei 2022

Wat een topweer was het dit weekend he? Vorig weekend was het ook al zulk prachtig weer en had ik eindelijk weer eens afgesproken met mijn vriendin uit Nijmegen. De laatste paar keer was ik met de auto die kant op gegaan, dit keer koos ik voor de trein. Als ik tijd genoeg heb vind ik dat meer dan prima. We hadden een supergezellige dag. Heerlijk door de stad gewandeld, geluncht op een terras en bier gedronken bij brouwerij De Hemel.

Via de Waalkade liepen we terug naar haar huis waar ik ook nog even kon knuffelen met haar 1-jarige dochtertje en uiteindelijk nog een pannenkoek mee-at voor ik weer met de trein terug naar Eindhoven ging.

Maandag stond er iets leuks op het programma: voor een artikel in Eindhoven business magazine interviewde ik twee jonge managers van een multinational. Zij werden die dag op de foto gezet en ik mocht daarbij zijn. De fotograaf maakte ook nog wat foto’s van mij waarvan ik er uiteindelijk twee heb besteld. Het artikel is inmiddels af en ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien.

Dinsdag had Quinn zijn eerste zwemles. Superspannend natuurlijk en hij moest duidelijk even wennen, maar hij vond het toch heel leuk! Blij dat hij na lang op de wachtlijst te hebben gestaan nu eindelijk kon beginnen.

Lise was erbij en ondanks dat het een kijkles was – normaal gesproken mag je alleen de eerste en de laatste 5 minuten bij de les aanwezig zijn – gingen we toch even een luchtje scheppen. Even een spelletje Regenwormen en een drankje in de zon. Fijn hoor!

Dinsdag is tegenwoordig een behoorlijk hectische dag want na de zwemles moeten we snel eten en dan door naar het korfbalveld. Lise heeft dan namelijk training. Het is allemaal net te doen, maar als ze daarna gedoucht in bed liggen ben ik ook wel klaar met de dag 😉

Ik had een leuke afspraak met een nieuwe klant! Ik geniet er echt van dat ik weer meer op pad kan en mag nu en dit was echt een fijn gesprek!

Weet je nog, dat noodweer op donderdag en vrijdag? Ik moest er doorheen om de kinderen uit school te halen. Op de terugweg gingen we even naar de bibliotheek. Boekjes inleveren, een beetje spelen en wat drinken. En toen heel tactisch tussen de buien door weer naar huis.

De capsupe wardrobe cursus van Laura ging weer van start en ik doe nog een ronde mee. Door de verhuizing was ik namelijk niet aan het daadwerkelijk opruimen van mijn kast toegekomen en dat is natuurlijk uiteindelijk wel het doel van die hele cursus. Ik maakte nog even een foto van hoe mijn kast er nu uitziet, om straks hopelijk een groot verschil te kunnen zien met hoe het uiteindelijk wordt: alleen nog maar favorieten in de kast en veel overzicht. Ik kijk er nu al naar uit.

Een half jaar na haar verjaardag viert Lise dan eindelijk haar kinderfeestje. De uitnodigingen ontwierp ik even geleden en werden nu geschreven en zorgvuldig dichtgeplakt om ze op school uit te delen.

Dat was ‘m weer! Een dagje later dan normaal, maar dat kwam doordat ik een lekker weekend vol met quality time met de kindjes had. Hopelijk heb jij ook een fijn weekend achter de rug en ga je met frisse energie deze extra korte werkweek tegemoet!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.