PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #268

16 mei 2022

Dit weer mensen! Het maakt het zoveel makkelijker om ’s morgens mijn bed uit te komen. Het maakt dat ik het liefst de hele dag buiten ben. Én het zorgt ervoor dat ik mijn weekoverzicht niet op tijd af heb 😉 Ach, ik gok dat ik niet de enige ben die zo’n beetje het hele weekend buiten heeft doorgebracht. Vorig weekend was het al zo’n lekker weer dat we buiten konden lunchen. Zo fijn!

We gingen ook even langs de kapper met Quinn. Ik dacht terug aan hoeveel gedoe dat ‘vroeger’ altijd was. Met filmpjes zorgen dat hij min of meer stil bleef zitten en überhaupt de uitdaging om hem in de kappersstoel te krijgen. Daar is nu allemaal geen sprake meer van. De kapper roept hem, hij gaat zitten en ze gaat aan de slag. Af en toe zegt hij wel dat het kriebelt en het stil houden van zijn hoofd is ook nog wat lastig soms, maar verder kletsen ze wat af en zit ik met Lise aan de tafel gezellig wat te drinken en lezen tot hij klaar is. Zo kan het dus ook!

’s Middags gingen we naar een groot speelpark. Ik dacht eigenlijk dat het mooi weer zou blijven, maar dat viel een beetje tegen. De zon ging weg en het werd wat frisser. Daar hadden de kinderen trouwens helemaal geen last van, maar ik had toch een beetje spijt van mijn zomerse outfit…

Het was trouwens wel een hele leuke middag!

Zondag was het natuurlijk moederdag! Ik werd verwend met ontbijt op bed en mooie knutselwerkjes. Zo lief hoe ze dat tegenwoordig (bijna) helemaal zelf voor me regelen en vooral hoe leuk ze het vinden om dat te mogen doen.

We maakten een gezellige foto met mijn statief. Later pas bedacht ik me dat selfie stand mindere kwaliteit oplevert. De volgende keer mijn telefoon dus even omdraaien. Ondanks de onscherpte (en de afgesneden voetjes) vind ik het toch een leuke foto geworden 🙂

De kinderen speelden in de tuin en opeens vond Lise…. een paasei! Haha, we dachten al dat we met Pasen een ei meer verstopt hadden dan we uiteindelijk hadden teruggevonden. Nou, dat bleek dus het geval. Deze hebben we maar weggegooid…

En toen was de vakantie weer voorbij en begon het gewone leven weer. Lise had er niet zo’n zin in, maar Quinn wel!

Dit was voor mij ook even geleden. Ik besloot eens twee groepslessen achter elkaar te volgen om te kijken of dat te doen was. Op die manier hoef ik niet te wachten (normaal volg ik altijd alleen de tweede les) en heb ik meteen twee uur gesport. Lekker efficiënt dus. Ik deed het en het was best te doen. Volgende week dus nog maar eens!

Het was weer zover! Ik mocht weer naar een voorstelling in het Parktheater. En niet zomaar een voorstelling, maar ‘Amélie de Musical’! Het was echt zo mooi… Ik ga er nog een blog over schrijven en die komt later deze week online.

Vrijdag speelde Lise bij een vriendinnetje en doken Quinn en ik de bieb in. Hij geniet daar zo van. Sowieso om een-op-een tijd met mij te hebben, maar ook om gezellig boekjes uit te zoeken, wat te drinken (appelsap met een koekje is zijn standaard bestelling) en dit keer ontdekten we de spelletjeskast en speelden we een potje Scrabble Junior. Daarna haalden we Lise op en bracht ik de kindjes naar papa voor het weekend.

Op naar een nieuwe werkweek (die inmiddels alweer is begonnen)!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.