PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #265

18 april 2022

Geen rustig weekend vorige week, maar wel een ontzettend leuk en gezellig weekend! Ik ging namelijk op persreis naar Giethoorn met deze twee knappe dames en nog een heel stel andere bloggers. Ondanks dat het weer wat wisselvallig was hebben we heerlijk gevaren, gewaterfietst, gegeten en gedronken en natuurlijk heel wat moois gezien en gedaan in het mooie Giethoorn. In de blog die ik schreef naar aanleiding van de persreis Giethoorn lees je er nog veel meer over.

Spelletjes spelen. Ze hebben er nooit zo heel veel interesse in gehad, maar opeens doen we bijna niet anders meer. Erg leuk! Dit spelletje Keer op Keer Kids vindt Quinn fantastisch. Deze foto maakte ik trouwens omdat hij hier de pengreep laat zien. Iets wat nog niet vanzelf gaat, maar hij kan het dus wel!

Lise deed haar spreekbeurt over panda’s en vond dat best een beetje spannend. We hadden goed geoefend en op de dag van de spreekbeurt deed ik een kaartje in haar broodtrommel om haar nog even extra succes te wensen.

En ze heeft het supergoed gedaan! Lief van de juf om haar zo’n kaartje te geven, mét pandasticker 🙂

Het werd eindelijk lente en hoewel het in de vroege ochtend nog maar 9 graden was, vond Lise dat ze best in korte broek naar school kon. Zo gezegd, zo gedaan. Ze vond het niet warm maar ook niet koud!

Middag chillings in het zonnetje in mijn tuintje. Heerlijk hoor! Als ik even pauze houd tijdens het werken of na school, als de kindjes lekker aan het buitenspelen zijn.

Quinn ging ‘voorzwemmen’ voor zijn zwemles die binnenkort van start gaat. Hij had er zin in, maar het was ook wel even spannend. Papa was er ook bij en na afloop aten we bij de Mac. Ook een beetje om te vieren dat hij na een jaar op de wachtlijst eindelijk kan beginnen met zwemmen 😉

We gingen naar de bieb. Meestal ben ik er de laatste tijd alleen met Quinn omdat Lise op naschoolse gym zit, maar dit keer waren we gezellig met z’n drietjes. Boekjes terugbrengen, nieuwe boekjes uitzoeken én natuurlijk even een drankje drinken.

Vrijdag hadden de kinderen studiedag en gingen we met oma naar het Gouden Woud in Liempde. Ik had er al wel goede verhalen over gehoord, maar was er nog niet geweest. Tot nu dus. Het is echt een aanrader! De kinderen hebben zich er urenlang prima vermaakt en wij konden lekker bijkletsen. Eerst binnen en later buiten in het zonnetje.

De lunch was ook top!

We komen hier zeker nog eens terug. Sterker nog, Lise heeft besloten dat ze hier graag haar (inhaal) kinderfeestje wil vieren. Top idee!

Het bleef niet alleen bij goud zoeken en spelen vrijdag, want ’s avonds had ik een date met mijn dochter. We gingen eerst uit eten in de stad. Bij de Mexicaan, want dat vinden we allebei superlekker.

En daarna fietsten we naar het Parktheater voor Alice in Wonderland de Musical. Het was prachtig! Maar daarover lees je alles in een aparte blog, die er heel snel aankomt.

Nu staan we op het punt aan te schuiven voor een paasbrunch met familie. De kindjes waren tot en met gisteren bij papa en zijn nu weer thuis. Zin om eitjes te verstoppen en te genieten van een laatste dagje vrij voordat morgen school weer begint. Ik hoop dat jij ook fijne paasdagen hebt (gehad)! 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.