PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #263

4 april 2022

Een paar weken geleden maakte ik bekend dat we gingen verhuizen. De afgelopen weken zijn we daar heel druk mee geweest en omdat de agenda ook aardig gevuld was met andere dingen schoot het maken van weekoverzichten er even bij in. Laten we dat nu maar eens gaan inhalen! Voor de verhuizing konden we een vrachtwagentje lenen van het werk van mijn broertje. Dat was echt enorm handig, want anders zou het een nog grotere klus zijn geworden dan het al was.

Rennen schoot er de laatste weken ook een beetje bij in, maar ik ging wel een keer of twee. Beide keren de training gelopen waar ik was gebleven en dat ging wonderbaarlijk goed. Ik hoop deze week ook weer tijd te vinden om een rondje te gaan hardlopen, al ziet mijn planning er vrij vol uit.

Op school werd een markt gehouden voor Oekraïne. Lise had er helemaal zin in en hielp haar juf met het bewaken van hun kleedje en het verkopen van spulletjes.

We mochten stemmen voor de gemeenteraad en dat deed ik ’s avonds net voordat ik nog een late meeting had via Zoom. Ik vind dat je zonder goede reden om niet te stemmen altijd moet gaan, dus dat deed ik netjes.

In mijn oude huis had ik al geen internet meer, omdat dat werd overgezet naar het nieuwe adres. Daarom werkte ik twee keer in de bibliotheek. Prima voor een keer, maar qua productiviteit kan ik toch beter thuis zitten.

Ik sloofde me uit op een ovenschotel die gelukkig erg in de smaak bleek te vallen bij de kinderen. Het is de ovenschotel met prei en kerrie van zo’n verspakket van Albert Heijn. Die gaan we vaker eten!

De laatste keer naar school fietsen vanaf ons oude adres. Moest ik even vastleggen natuurlijk. Al zagen de kinderen daar niet per se het nut van in, haha.

Samen taart eten om te vieren dat we verhuisd zijn!

Ik had een vroege afspraak bij het Parktheater, maar was te vroeg. Dus dook ik nog even het Stadswandelpark in en maakte deze mooie foto van de opkomende zon. Heerlijk dat de lente er weer aankomt!

Iets minder heerlijk was de benzineprijs. Al is die door de gedaalde accijns inmiddels weer ietsje lager geloof ik. Nog nooit voor zoveel geld mijn tank volgegooid in ieder geval.

Quinn had nieuwe schoenen nodig voor het voorjaar. Hij had geen zin om ze te gaan kopen, maar eenmaal in de winkel vond hij deze toch wel erg gaaf. Verder kijken wilde hij niet meer want ze zaten goed en waren de mooiste. Nou, helemaal prima!

Ze zijn leuk! Inmiddels al wel wat minder schoon helaas.

Op vrijdagmiddag heeft Lise altijd een uurtje naschoolse gym. Met Quinn, die ik wel gewoon om 14:15 uur uit school moet halen, ga ik dan altijd een uurtje naar de bieb, een boodschapje doen of een drankje doen bij HEMA. Dat laatste is nu zijn grote favoriet. Even proosten. Zo gezellig!

Kan je je het lekkere weer van anderhalve week geleden nog herinneren? Daar genoot ik toch zo van. Lekker buiten met een boek in de zon. Het leek even alsof het niet meer koud kon worden, maar inmiddels weten we wel beter natuurlijk.

De cavia’s mochten ook even naar buiten. In de ren die mijn tante nog had liggen. Super leuk! Ooit wil ik een stuk gras in de tuin aanleggen zodat ze daar lekker op kunnen lopen. Lijkt me fijner dan die grindtegels 😉

Eerste rondje hardlopen in mijn nieuwe buurt is ook afgevinkt!

Ben je fan van ‘Wie is de Mol?’, dan moet je ook echt eens naar ‘De Mol’ België kijken. Eigenlijk vind ik dat stiekem nog leuker dan de Nederlandse versie. Volop plottwists, gave opdrachten en leuke (onbekende) kandidaten. Je kunt het altijd op zondagavond vanaf 21:30 uur kijken via Goplay.be en een dag later via NPO Start.

Mijn moeder en ik hadden een leuk uitje op de planning staan! Vorige week dinsdagavond gingen we naar het Parktheater voor de voorstelling ‘En en’ van Pheifer & Blom. Ik schreef er al een uitgebreid verslag over, maar het was een te gekke voorstelling. We dronken een kopje koffie vooraf en nog een biertje na afloop. Geslaagde avond!

Woensdag ging ik met Lise’s klas mee op ‘kamp’. Ze gingen een dag naar een buitenlocatie voor een dag vol spelletjes, vrij spelen en een grote speurtocht. Erg leuk! Helaas kon er vanwege de droogte geen kampvuur worden gehouden, maar ondanks dat heeft iedereen zich prima vermaakt.

Dit is een foto van afgelopen vrijdag, toen ik aanwezig mocht zijn bij de huwelijksceremonie van twee lieve vrienden. Zo leuk, zo mooi en zo bijzonder 🙂 Wel wat fris, dus over dit jurkje dat ik vrijdag aanhad moest nog wel een jasje. Vrijdagmiddag was het ‘formelere’ gedeelte bij de gemeente en zaterdag een volle dag met de kerkdienst, receptie, het diner en als afsluiter het feest! Ik heb er ontzettend van genoten. (En nu weet je ook meteen waarom er gisteren niet netjes op tijd een weekoverzicht klaarstond…)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.