PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #259

14 februari 2022

De weken vliegen voorbij. Helaas lukte het me dit weekend alweer niet om mijn weekoverzicht op tijd te schrijven en komt hij dus weer op maandag online. Misschien begint het te wennen 😉 Deze mooie gin tonic zonder alcohol dronk ik tijdens een gezellig avondje met vrienden. We haalden eten af bij een restaurant in de buurt en aten samen terwijl we ‘Wie is de Mol?’ keken. Heel gezellig!

Zondagmiddag besloot ik ‘Wie is de Mol?’ nog eens terug te kijken omdat er op zaterdagavond toch gezellig gekletst werd ondertussen en ik ook nog zat te eten. Ik heb dus niet alles helemaal goed kunnen volgen. Toen ik de koelkast open trok zag ik daar de ‘Love Ale’ van Lowlander liggen, een gloednieuw biertje dat ik laatst opgestuurd kreeg van een PR bureau, samen met een doosje chocoladehartjes. Het leek me een goed moment dat eens te gaan uitproberen. Het was heerlijk! Echt een aanrader als je houdt van lichte biertjes met een klein zoetje. Leuk ook voor Valentijnsdag, mocht je Valentijn van bier houden 🙂

Zondagavond ging ik lekker sushi eten met Charlotte bij restaurant Mint, hier in Eindhoven. We hadden elkaar alweer veel te lang niet gezien en het was voor ons allebei de eerste keer sinds de laatste lockdown dat we uit eten waren. Extra genieten dus!

En toen was het grote moment daar en kwamen onze nieuwe gezinsleden thuis! Ik zou ze eigenlijk gaan ophalen, maar toevallig moest hun baasje zondag toch in Eindhoven zijn en kon ze ze meebrengen. De cavia hierboven heet volgens zijn stamboom Zack, maar hebben we Guus genoemd. Hij is 6 maanden oud.

En dit is zijn huisgenoot: Teddy. Teddy is pas 6 weken en dus echt nog een jonkie. Zo leuk! Ik vind ze allebei enorm leuk en hoewel ze de eerste dag nog heel bang waren en zich nauwelijks lieten zien, zijn ze inmiddels al best goed gewend.

Voor de kinderen, die maandag thuiskwamen uit school, waren de cavia’s een complete verrassing. DAT er cavia’s zouden komen wisten ze wel, maar wanneer wisten we eigenlijk nog niet. Toen ik had gereageerd op deze leukerds en toen bleek dat ze al heel snel zouden komen had ik expres niets gezegd omdat het me juist een hele leuke verrassing leek.

De kinderen zijn er helemaal weg van. Eerst knuffelden ze het liefst met het kleintje Teddy, maar sinds we mandjes voor ze hebben gekocht knuffelen ze ook graag met Guus.

Woensdag was dan eindelijk mijn afspraak bij de kapper. Eigenlijk had ik 23 december vorig jaar een afspraak staan, maar omdat toen de boel opeens dicht moest, kon die natuurlijk niet doorgaan. Omdat er nu nog 5 weken bij kwamen was het meer dan nodig, maar is het resultaat ook altijd mega groot.

Na een kleine aarzeling koos ik voor een ‘lob’ (lange bob). Er ging zo’n 15 cm af, maar ik ben er ontzettend blij mee. En het kan nog gewoon in een staart of knot, wel zo handig met sporten.

Quinn kocht van zijn kerstgeld een set van Play-Doh waarmee hij tosti’s kan maken. Hij gaat dan niet zelf wat proberen, maar zoekt een filmpje op YouTube, dat hij vervolgens stap-voor-stap volgt. Zo leuk!

Na een fijn weekend met de kinderen ga ik vandaag weer lekker aan de slag. Er staat me een drukke week te wachten, maar ik heb er zin in! Eens zien of het me volgend weekend wel lukt de Snapshot Sunday daadwerkelijk op zondag online te hebben… 😉

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.