PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #255

17 januari 2022

Na een druk weekend is mijn weekoverzicht er een keertje op maandag. Vorig weekend was ook druk trouwens, maar wel heel leuk druk! De foto hierboven is van een gezellige borrelavond met vrienden. We keken ‘Wie is de mol?’ en speelden het spel ‘Relative Insanity‘. Mocht je nog een leuk, laagdrempeling spel zoeken dat je met familie of vrienden kan spelen dan is dit echt een aanrader!

Na bijna twee maanden was het moment eindelijk daar. We vierden Lise’s verjaardag! Haar ‘echte’ verjaardag moesten we helaas een dag van tevoren – de taarten stonden al in de koelkast en alle boodschappen waren in huis – afblazen vanwege nauw contact met een besmet persoon… Even later bleken we zelf ook corona te hebben dus het was maar goed dat het feest toen niet door is gegaan. Omdat we haar wel heel graag het feestje alsnog wilden vieren deden we dat dus vorig weekend. Met uiteraard een nieuwe taart. Ze genoot! 🙂

Ik legde (met hulp van papa) een vloertje op zolder en mijn moeder vond dat dat vastgelegd moest worden 😉

De sluiting van de sportscholen begon me zo de keel uit te hangen dat ik mijn start 2 run app nieuw leven inblies. Ik heb er inmiddels 4 trainingen op zitten en vandaag is het tijd voor training 5. Het viel me conditioneel niet tegen hoe het de eerste paar keer ging, maar het mag van mij snel wat warmer worden buiten. Tegen de tijd dat ik echt ben opgewarmd is de training bijna voorbij… Ik ben trouwens van plan te trainen tot ik 5 km aan een stuk kan lopen (daar volg ik nu dus het schema voor). Daarna kijk ik of ik nog verder wil of dat ik het gewoon chill vind om af en toe die 5 km te lopen, naast mijn andere sportactiviteiten (want die kunnen ook weer nu ik gewoon weer naar de sportschool mag).

De winkels waren nog dicht natuurlijk, maar ik had dringend wat dingen nodig van HEMA. Ik ontdekte dat ik ze gewoon een app’je kon sturen en dat werkte best goed. Ik kon mijn bestelling bijna direct na het doorgeven, ophalen.

Wat nog wél kon was een bezoek brengen aan de bibliotheek. We hadden een aantal boeken in huis die dringend terug moesten en Quinn had wel zin om met me mee te gaan terwijl Lise bij een vriendje speelde. Hij wilde ook drie keer op de roltrap naar boven en dan met de gewone trap weer naar beneden 😉

Het is altijd fijn om bij de bieb te zijn. En we zijn weer wat leuke nieuwe voorleesboeken rijker!

Qua werk was het een mega drukke week. Het was natuurlijk de eerste week dat de kinderen weer naar school waren sinds de vakantie, dus er lag een hoop werk op me te wachten. Maar het ging erg goed en ik zat lekker in de flow. Hopelijk kan ik dat die deze week doortrekken.

De kinderen vonden het fijn om weer naar school te gaan, maar (vooral in de ochtenden) ook best weer even wennen. Hoe ging dat bij jullie? De komst van het weekend was gevoelsmatig in elk geval heel welkom! Inmiddels is dat natuurlijk alweer voorbij en zijn we begonnen aan een nieuwe week. Ik heb zin om weer lekker aan het werk te gaan, ga weer naar de sportschool, hardlopen én we mogen weer live repeteren met het koor.

Ik wens ook jou een fijne week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.