PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #248

7 november 2021

Er zijn een paar weken voorbij gegaan zonder dat ik weekoverzichten heb gedeeld. Het was gewoon zo druk dat ik er de tijd en energie niet voor vond. Kan ik dramatisch over gaan doen, maar so be it. Soms gaat het gewoon even niet. Dit weekend is rustiger en dat geeft me weer ruimte om lekker veel foto’s te delen. Deze week daarom een extra lange versie van mijn Snapshot Sunday waarin ik terugblik op de afgelopen twee weken. De eerste week was het hier herfstvakantie en de tweede week was natuurlijk gewoon afgelopen week. Het begon allemaal met een logeerpartijtje van Lise en Quinn bij opa en oma.

Ik ging namelijk op koorweekend! Een weekend vol gezelligheid, weinig slaap, leuke activiteiten en ook gewoon lekker even niks doen als je daar zin in hebt. Het is ook een weekend van weinig met je telefoon bezig zijn en daarom heb ik nauwelijks foto’s gemaakt. Maar dat is prima. Het is voor mij weleens goed om daar even los van te zijn.

Dit nasmeulende kampvuur vond ik wel reden genoeg om mijn telefoon even tevoorschijn te halen 🙂

Ik was amper thuis van koorweekend of ik moest Lise alweer ophalen bij opa en oma. Samen gingen wij namelijk naar de musical van Belle en het Beest in het Parktheater! Het was zolang geleden dat we samen naar een voorstelling waren geweest en dat maakte het extra leuk en bijzonder. De Belle-jurk bestelde ik een paar weken eerder bij Ali Express. Geweldig toch?

De rest van de zondag heb ik enorm met de kindjes geknuffeld, want maandagochtend gingen ze naar M om daar de rest van de herfstvakantie door te brengen. Gelukkig hoefde ik me niet alleen of zielig te voelen, want samen met Charlotte ging ik op wellnesstrip naar het Duitse Bad Bentheim! Die bofkont won dit met een Kneipp-winactie en besloot mij mee te vragen.

Twee bofkonten on tour dus! We sliepen in hotel Grossfeld, kregen een uitgebreide massage, gezichtsbehandeling en hamam-sessie, eten en drankjes zaten er ook bij en we maakten een wandeling naar de dichtstbijzijnde DM.

We bezichtigden ook het prachtige Kasteel Bentheim.

Hotelontbijtjes… Need I say more?

Zo schattig, die schaapjes net buiten de kasteelmuren.

Een dag na thuiskomst ging ik even langs bij mijn schatjes. Quinn liet zien hoe hij nu echt helemaal zelf kan fietsen. Ze hebben een fijne vakantie bij papa.

Van daaruit ging ik meteen door naar een wel heel tof event in de Efteling! We zagen de show Raveleijn en kregen daarna een presentatie over het Franse themapark Puy du Fou (die de Raveleijn-show co-produceerde) en de Atlantische Loirestreek. Leuke nieuwe contacten opgedaan en met een goed gevoel weer terug naar huis.

De terugweg besloot ik samen met een collega-blogger door het Sprookjesbos te lopen. Wat is dat prachtig zo in het donker en zonder andere bezoekers. Magisch!

In het weekend had ik een fijne eet-date met vrienden. Er stond niet één stamppot maar een heus stamppot-buffet op het menu. Echt heerlijk én voor mij een reden om weer eens wat vaker stamppot te maken. Het is zo lekker!

Dit was een beetje gekkig. Met cadeaus op pad voor de vijfde verjaardag van mijn eigen zoon.

Hij had een fantastische dag met veel familie, vrienden en mooie cadeaus. Ik schreef hem zoals elk jaar een brief.

Maandag boften de kinderen want na de herfstvakantie volgde een studiedag. Ze werden in de ochtend door M naar mij gebracht en konden de hele dag heerlijk met Quinn zijn nieuwe speelgoed spelen.

We maakten ook de traktatie voor Quinn, die hij dinsdag op school mocht uitdelen aan zijn klasgenootjes.

En toen we boodschappen deden zeiden de kinderen dat ze graag wat wilden bakken. We gingen voor de paddenstoelcakejes.

Goed gelukt, toch?

Dinsdag weer naar school. Gelukkig hadden ze er allebei veel zin in!

Ik kreeg een stukje left over verjaardagstaart mee naar huis van M. Heel vervelend 😉

Vrijdag gingen we direct na school de stad in, want Quinn had dringend nieuwe schoenen nodig. We slaagden bij de eerste winkel die we binnenliepen voor dit stoere paar. Hij is er helemaal gelukkig mee.

Daarna nog even wat lekkers gegeten en gedronken bij de HEMA om het weekend in te luiden.

Poeh, ik ben best lang bezig geweest met dit overzicht. Hopelijk ben je tot hier gekomen met kijken en lezen. Ik ga er vanuit dat ik volgende week weer gewoon een nieuw overzicht ga delen. Er komen leuke weken aan. Lise’s verjaardag, de Sinterklaastijd en daarna natuurlijk de decembermaand. Genoeg om naar uit te kijken!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.