PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #247

10 oktober 2021

Wat een drukke maar heerlijke week was het. Het nazomerzonnetje liet zich flink zien, ik maakte veel werkmeters en sloot de week af met een feestje! Deze gezellige foto maakte ik tijdens een interview dat ik hield met deze leuke fotograaf Saskia, voor de teksten voor haar website. Na jaren vrijwel alles online gedaan te hebben was het zo fijn om face to face af te spreken. Ik hoop stiekem op meer opdrachten met lokale ondernemers zodat ik dit vaker kan doen.

We zaten trouwens bij Yoghurt Barn en waren erg te spreken over de cappuccino (ik) en de smoothie (Saskia). We zaten lekker op het terras want het zonnetje scheen.

Samen met mama ging ik op bankenjacht. Twee weken geleden waren we ook al gaan kijken en zag ik een paar kanshebbers, maar deze bank zijn we toen compleet voorbij gelopen. Ik zag hem, ging erop zitten en wist dat dit hem was. Wel met een andere stof dan de grijze waarmee hij in de showroom staat. Het wordt de groene waarvan je hier een lap op de zitting ziet liggen. De bank kan pas in februari geleverd worden dus we moeten nog even geduld hebben, maar ik kijk er nu al ontzettend naar uit!

De Homeworktime familie-agenda 2022 kwam binnen. Een voor mij extra speciale editie, want mijn quote staat op de achterkant! Best bijzonder vind ik. De agenda start pas in januari, maar ik kijk er nu al naar uit om hem te gaan gebruiken. Het is een prachtig exemplaar heel veel handige en leuke extra’s. Check ‘m vooral even via de link hierboven, want het is echt een musthave voor drukke gezinnen 🙂

Oke, het was niet de hele week mooi weer. Dinsdag was het bar en boos en woensdag bracht ik de kinderen zelfs met de auto naar school. Ik kocht ook meteen een gevoerde regenjas voor mezelf omdat ik nog wel meer van dit soort natte en gure fietsritten verwacht. Je kan maar beter goed voorbereid zijn, toch?

Zo leuk om weer in de klas te mogen komen. Quinn startte direct met zijn fruit en het is me nog steeds niet helemaal duidelijk of dat nu eigenlijk wel de bedoeling is. Ze mogen wel zelf bepalen wanneer ze fruit eten (Montessori), maar volgens mij is meteen bij binnenkomst het fruit pakken nu ook weer niet de bedoeling. Ach, als de juf het ziet zal ze er vast wat van zeggen 😉 Komende week ga ik in het kader van de Kinderboekenweek bij Quinn in de klas voorlezen. Zin in!

Nog een leuke werkafspraak deze week. Ik werk al een paar jaar samen met het Parktheater en we kunnen na anderhalf jaar eindelijk weer van start. We hebben allerlei toffe ideeën dus daar zie je de komende maanden vast het een en ander van voorbij komen.

Dit is Gravitrax, een megavette knikkerbaan waar hier de laatste tijd erg veel mee gespeeld wordt. Quinn is er nog wat klein voor, maar met hulp kan ook hij al leuke baantjes bouwen. Het toffe is dat er ook allerlei uitbreidingen van verkrijgbaar zijn. Daar gaan er zeker een paar van op het verlanglijstje van Lise.

Na hard werken om al mijn to do’s af te kunnen vinken was het vrijdagmiddag tijd om me op te tutten voor een heus feestje. En niet zomaar een maar een feestje in een bomvol Gelredome! Samen met een vriendin ging ik naar het concert van Snollebollekes. De kaarten had ik al twee jaar in de pocket, maar vanwege corona kon het eerder natuurlijk niet doorgaan.

Nu was het eindelijk zover en wat was het leuk! We hebben allebei enorm genoten en heerlijk gefeest. Het eerste kwartier was het even gek om in zo’n menigte te lopen waar niemand meer afstand houdt (dat hoeft immers ook niet meer), maar daarna voelde het eigenlijk al snel weer als normaal. Over twee maanden ga ik naar de clubtour van Guus Meeuwis en ik hoop dat er daarna nog meer feestjes volgen, want dit smaakte zeker naar meer!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.