PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #245

26 september 2021

Vorig weekend had ik een shop-date met een vriendin in Den Bosch. Het leek een eeuwigheid geleden dat ik met de trein was geweest en het was nog langer geleden dat ik in Den Bosch was, dus dat was weer erg fijn en leuk. We kletsten bij en ik kocht wat herfstkleding voor de kinderen en scoorde een rokje voor mezelf.

Het was best druk in de stad! Na een lekkere lunch doken we nog wat winkels in om uiteindelijk op het terras van het ‘Mariapaviljoen’ te eindigen. Lekker met de voetjes in het zand en in het najaarszonnetje was het een heerlijke plek.

De volgende ochtend had ik alweer een afspraak met een vriendin. Een andere uiteraard en dit keer spraken we af in Eindhoven voor een ontbijtje in de stad. Waar we eigenlijk heen wilden stond een enorme rij, dus we belandden uiteindelijk bij Anne & Max. Wat een heerlijke koffie schenken ze daar toch!

Toen kwam het minder leuke… In de loop van zondag begon ik me steeds beroerder te voelen. Maandagochtend deed ik een zelftest die gelukkig negatief was, maar voor de zekerheid ging ik ook maar even langs de teststraat.

Maandagmiddag kwam de uitslag al en gelukkig, geen corona. Wel een heel vervelende verkoudheid die heviger leek dan ik gewend ben. Misschien toch vanwege het verzwakte immuunsysteem door het afstand houden en vele handen wassen? Gelukkig mocht ik weer naar buiten om boodschappen te doen en kon ik de kinderen eind van de middag ook gewoon thuis ontvangen. Ik was met M al een heel plan b aan het bedenken voor als ik toch positief zou zijn…

Tijd om uit te rusten en ziek te zijn had ik eigenlijk niet. Met als gevolg dat ik nu nog steeds niet 100% beter ben. Niet zo slim he? Maar ik zit qua werk nog steeds zo vol dat ik het me echt niet kan veroorloven een paar dagen niks te doen. Het scheelt dan weer wel dat ik vanuit huis werk en wat makkelijker rustmomentjes kan inlassen als ik voel dat het nodig is. Ik ben deze week ook bewust wat vaker vroeg naar bed gegaan en ik merk wel dat dat me goed doet.

De eerste pompoen uit eigen tuin! Er zitten er nog meer aan, dus de komende tijd hoop ik een leuke verzameling te oogsten. Leuk ter decoratie, want volgens mij zijn dit niet zulke lekkere pompoenen om te eten.

Woensdag ging ik tussen de bedrijven door even lunchen in de stad met een vriendin. ‘Doe mij maar een grote cappuccino’ zei ze tegen de bediening. Ik bestelde hetzelfde en even later zaten we met koppen zo groot als soepkommen voor onze neus, haha. Wel heerlijk hoor!

Over heerlijk gesproken… Hoe lekker is het zonnetje deze nazomer? Ik geniet er zo intens van. Ergens zie ik namelijk enorm op tegen de kou, regen en het donkere weer dat er weer aankomt. Alle zonnestralen die ik nu kan meepakken probeer ik dus maar te absorberen 🙂

Hallo, groot kind! Dit shirt was in de lente nog veel en veel te groot en past nu nog maar net. Volgens mij heeft er iemand een groeispurt gehad deze zomer…

Vrijdag nam ik eens een dagje echt vrij, want ik ben op zoek naar nieuwe meubels. Samen met mama ging ik naar de meubelboulevard waar ik het gelukkig lekker rustig was. Deze bank gaat het waarschijnlijk worden, maar niet in deze kleur. Ik heb ook een mooie kast en tof tv-meubel gezien!

De afgelopen weken werkte ik samen met Hello Fresh en dit gerecht was een hele goede afsluiter. Ik ben dol op quiche, maar maak het eigenlijk maar zelden. Dat ga ik nu dus weer wat vaker doen. Deze smaakte echt heerlijk en ook de kinderen aten hun vingers er bij op!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.