PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #240

8 augustus 2021

Geen geweldig mooi weer was het de afgelopen week. Maar dat weet jij ook wel 😉 Vorig weekend waren de kindjes nog bij mij en deden we het rustig aan. Charlotte en haar meisjes kwamen even spelen, we maakten een ritje naar Intratuin en de eettafel werd omgetoverd tot knutselhoek. Het is me gelukt bijna niet te werken en dat viel me eigenlijk reuze mee. Maar het scheelde dat ik wist dat ik vanaf maandag weer volop aan de bak kon.

Een tijd lang kreeg ik het maar moeilijk voor elkaar om in het weekend te sporten, maar sinds een paar weken ga ik weer op zaterdagochtend en dat bevalt zo goed! Omdat de kinderen thuis waren kwamen mijn moeder en tante even langs om met ze te spelen zodat ik naar mijn lesje Power kon.

Ik wilde kussentjes voor op mijn nieuwe tuinstoelen, maar vond het lastig ze online uit te zoeken. Daarom reden we even naar Intratuin. Helaas was de keuze beperkt en besloot ik alsnog om ze online te bestellen, maar het was wel heel gezellig. We kochten ook nog een plant voor in de tuin en een plant voor in de woonkamer. Nu mag ik (voorlopig) echt geen planten meer kopen want het staat vol 🙂

Lise is geabonneerd op Donald Duck Junior. Zo leuk! Dat maakt het elke dag even hardop lezen stukken leuker (en dus makkelijker)!

Het was V-day, ofwel tijd voor prik twee. Bij de eerste prik werd ik achteraf wat licht in mijn hoofd. Ik ging er vanuit dat het dit keer wel mee zou vallen, maar ook dit keer voelde ik me direct na de prik niet helemaal oke. Na een kwartiertje ging het weer en kon ik gewoon naar huis rijden. Wel fijn dat er nu twee prikken in zitten.

Auw wat een pijn in de arm kan een vaccinatie geven. Ik wist niet of sporten nou wel zo’n geweldig idee was, maar had er zoveel zin in dat ik toch een poging wilde wagen. Helaas was ik even vergeten dat PSV moest voetballen en je dan dus onmogelijk rondom het stadion (waar de sportschool is) kunt parkeren. Voor na het sporten stond een date met Charlotte op de planning en dus appte ik haar maar of het goed was als ik meteen die kant op kwam. Fijn dat we langer konden kletsen, maar toch jammer van de gemiste sportles.

Hier keek ik zo naar uit! Mijn broertje gaf me een etentje cadeau voor mijn verjaardag, maar vanwege de horeca-sluiting konden we dat natuurlijk niet meteen (ik ben in maart jarig) plannen. Laatst gooide hij er een balletje over op en meteen hadden we een datum geprikt en besloten waar we zouden gaan eten. Mijn favoriete sushi-restaurant in Eindhoven: Kyoto.

Ik had Kyoto niet echt gemist omdat ik de laatste tijd weleens sushi heb afgehaald bij ze, maar eigenlijk gaat er toch niets boven écht verse sushi voor je neus krijgen op een mooi bord met goed gezelschap in een gezellige setting. Het was echt heerlijk! Het is geen ‘all you can eat’-restaurant, maar eigenlijk vind ik dat perfect. We bestelden steeds kleine porties en hadden zo precies genoeg. Als ik eraan terugdenk wil ik weer…

We waren redelijk op tijd klaar met eten, dus we hadden nog wel tijd voor een biertje bij de Stadsbrouwerij. Dat werden er uiteindelijk vier, omdat we voor een proefplankje kozen. Lekker hoor!

Zo leuk! Ik ga weer samenwerken met Hello Fresh en deze week kwam de eerste box binnen. Als je me volgt op Instagram zul je de komende tijd zien welke gerechten ik ga maken… Ik heb er weer zin in!

Er stond nóg een leuk uitje op het programma, namelijk een heuse VR-experience bij The Park Playground Eindhoven. Ik was uitgenodigd om daar kennis te maken met VR en een belevenis naar keuze te spelen en Charlotte ging gezellig met me mee. Gelukkig werd ik er niet misselijk van – waar ik vooraf een beetje bang voor was – maar was het echt heel tof om te doen!

Na een rustige zondag komen morgen de kindjes weer voor een week bij mij. Ik laat mijn werk weer grotendeels voor wat het is, er staan wat leuke uitjes op het programma, ze gaan allebei een nachtje uit logeren en verder hoop ik op iets meer zon en iets hogere temperaturen.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.