PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #24

26 februari 2017

Helaas jongens, mijn artikelen komen dezer dagen een beetje rommelig online. Ik heb niet vooruit kunnen schrijven voor Carnaval, maar ga het wel vieren. En daarom zit ik nu, net wakker, met de laptop in bed mijn weekoverzicht te schrijven. Heeft ook wel wat eigenlijk!

Vorige week zondag gingen we met het gezin eerst bij vrienden langs. Meteen daarna zette M mij af bij Brownies & Downies voor een heerlijke high tea met mijn moeder en tante. Nog voor Moederdag en mijn tante’s verjaardag. Hierboven zie je een aantal van de hartige hapjes. Zo lekker!

En daarna volgde het ‘zoete plankje’. Mmm! De brownies kregen we niet meer op, maar mochten gelukkig mee naar huis…

Lise had een speeldate gehad en zat op de bank bij te komen met een filmpje. Wij besloten Quinn even een baddersessie te geven. Hij vindt het steeds leuker in de tummy tub!

Maandag was druk en daarom bijna fotoloos. Lise ging naar de speelzaal en ik ben druk geweest met studeren en huishouden. Als avondeten maakte ik een goedgevulde pasta pesto. Ik heb alle groente variatietips erin verwerkt, waardoor het behoorlijk wat snijwerk was (maar wel erg lekker!).

We geven Quinn nog steeds bij elke voeding na de borst een fles. En hij doet het er prima op! Het is extra werk ja, maar voor nu voelt het nog goed om het zo te doen. Het leuke is ook nog eens dat ik Quinn de borst kan geven en M (als hij thuis is) daarna de fles. Hebben we beide lol van een voeding!

Naah… ik heb een beetje verzaakt wat foto’s maken betreft deze week. Dinsdag was namelijk weer zo’n drukke dag, ondanks het feit dat Lise een dagje bij de gastouder was. De foto hierboven maakte ik woensdagochtend, toen ik met een groep collegabloggers aanwezig was op de Negenmaandenbeurs. Mijn tips voor stands die je niet mag missen op de Negenmaandenbeurs heb je al kunnen lezen. Op de foto ben ik bezig met een workshop swaddles verven, met verantwoorde verf. Erg leuk om te doen!

Het resultaat van de kennismaking met ruim 30 merken en bedrijven op de beurs. Een hele hoop goodiebags! Ik heb inmiddels een video opgenomen waarin ik ze uitpak. Wel samen met Lise dus een klein beetje chaotisch, maar die komt binnenkort online. Ik kan alvast verklappen dat er veel leuke spulletjes tussen zitten, waarvan ik er zeker een aantal ga reviewen.

Donderdag mocht Lise verkleed naar de peuterspeelzaal. In plaats van om 12 uur mochten de ouders een uur eerder komen om samen met de kinderen Carnaval te vieren. Zo mochten ze in de gymzaal over een catwalk lopen en is er daarna gedanst op leuke liedjes. Lise vond het geweldig! ’s Middags ben ik met de kids nog naar een vriendin gereden om even gezellig bij te kletsen. Het was even spannend om te rijden door de storm, maar gelukkig ging het goed.

Vrijdag was vooral een dag van voorbereidingen voor Carnaval. De kindjes slapen deze dagen bij opa en oma en dus moesten er tassen worden ingepakt. Ik ben ’s ochtends nog even met ze wat winkels af gegaan. Lise was al helemaal in de stemming, want ze vond de frietzak zo grappig dat ze ermee op de foto wilde 😉

Vrijdagavond zijn we al voorzichtig aan begonnen, maar gisteren barstte het feest echt los. Met ’s middags de optocht, toen een kleine onderbreking met een etentje in Tilburg en in de avond weer naar de Markt. Hoewel ik het normaal altijd heel warm en druk vind in de feesttent viel dat dit jaar best mee. Vanmiddag komen vrienden uit Nijmegen hierheen om een klein feestje te vieren. Maar eerst gaan we even langs opa en oma om met de kinderen te knuffelen. En misschien dat Lise ook nog even mee mag naar de stad, want vanmiddag is er ook het een en ander voor kinderen te doen!

We feesten hier dus nog even door. En als we daarmee klaar zijn staat ons alweer een vrij druk weekje te wachten. En ik ben ook nog eens bijna jarig!

Hoe was jouw week? En vier jij (dit jaar) Carnaval?

4 Comments

 • Reply Lieke 26 februari 2017 at 17:05

  Quinn wordt echt al groot. Wat leuk dat jij en Lise een matchende outfit aan hebben.

 • Reply Lisette 27 februari 2017 at 07:22

  Wij vieren geen carnaval. Wat schattig die moeder en dochter outfit!

 • Reply Jodi - liefthuis 27 februari 2017 at 11:37

  Alaaaaf alaaaaf alaaaaf

 • Reply Vlijtig Liesje 1 maart 2017 at 10:58

  Wat ziet Quin er tevreden uit in dat badje : ) Superschattig.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.