PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #237

18 juli 2021

Oh zo lekker dit. Ik eet ze niet vaak, maar altijd als ik in Antwerpen kom moet ik bij Pierre Marcolini een doosje meenemen. Vorige week zaterdag ging ik met een vriendin een dagje shoppen, in Antwerpen dus, en dat was een hele geslaagde dag! Hij ging wel veel te snel voorbij vonden we allebei, dus we zijn van plan er een volgende keer een overnachting bij te nemen. Dat is alvast een leuk vooruitzicht! Al zal het wel weer even duren voor we die kant weer op gaan.

Jammie! Helaas waren een paar van mijn favoriete smaken uitverkocht, dus heb ik een paar nieuwe geprobeerd. Passievrucht onder andere, vond ik erg lekker!

Ondanks dat mijn rijangst zo goed als verdwenen is, ben ik nog altijd niet de allergrootste held in de auto. De ring van Antwerpen is niet echt mijn favoriet. Omdat parkeren in of bij Antwerpen snel vrij prijzig is, besluiten we met de auto naar het Belgische Lommel te rijden, die daar gratis(!) te parkeren en op de trein te stappen. Vanuit daar is het nog een uurtje treinen, maar dan stap je wel op Antwerpen Centraal uit, midden in het centrum. Wij vinden het ideaal.

We starten meteen met shoppen maar hebben al vrij snel trek. Daarom besluiten maar op tijd te lunchen. Dit doen we bij LKRR, een Italiaanse koffiebar/eetcafé. De pizza’s komen uit een echte steenoven en zijn verrukkelijk.

Na weer wat uurtjes shoppen nog een lekkere smoothie en toen was het tijd om weer richting station te lopen. Helaas was het weer inmiddels omgeslagen en kwam het met bakken uit de hemel… Maar in de trein zaten we droog en lekker. Zo lekker dat we onze bestemming Lommel voorbijreden! In Neerpelt stapten we uit en zat er niets anders op dan een uur te wachten tot we weer twee haltes de andere kant op konden. Wat een ellende, haha. Maar gelachen hebben we wel.

Mijn week was druk en hectisch en daarom heb ik nauwelijks foto’s gemaakt. Ik heb wel lekker twee keer kunnen sporten. Op deze foto stond ik klaar voor een lesje krachttraining (Power).

Quinn zijn meester neemt aan het eind van dit schooljaar afscheid en gaat met pensioen. Alle kinderen mochten daarom een bladzijde ‘invullen’ (met hulp, uiteraard) en versieren zodat er een soort vriendenboek ontstaat. Een super leuk idee als je het mij vraagt. Quinn deed erg zijn best op de tekening die hij erbij mocht maken.

Voor Lise was het een spannende week, want zij zou te horen krijgen of ze op mag voor haar B-diploma. Vol goede moed vertrokken we donderdagmiddag naar het zwembad terwijl Quinn even bij papa bleef. Maar helaas… ze haalde alles, op één onderdeel na. Het is nu even de vraag of ze met een extra les of een weekje vakantiezwemmen alsnog op mag voor haar zwemdiploma B. Daarover ben ik nog in overleg met de hoofdbadmeester. Ik hoop toch niet (vooral voor haar) dat we het over de zomervakantie heen moeten trekken en ze dan weer een complete periode opnieuw moet doen…

Omdat Lise wél ontzettend haar best deed tijdens de zwemles en we hoe dan ook trots op haar zijn, bestelden we toch dat wat ze zelf heel graag wilde eten na het zwemmen: McDonald’s!

Inmiddels is het weekend alweer aangebroken en gaan we ontzettend genieten van het mooie weer! Na al die regen hebben we wat in te halen 🙂 Vandaag (zondag) staat een extra leuke dag op het programma. Daarover binnenkort meer, maar als je nieuwsgierig bent, houd dan mijn Instagram in de gaten.

Ik wens je een fijn zonnig weekend!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.