PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #234

13 juni 2021

‘Zin om mee naar de speeltuin te gaan?’, vroeg een vriendin me een paar weken geleden. Dat weekend waren de kindjes er niet dus ging het niet door, maar vorig weekend planden we alsnog een speeltuindate. En met succes! We gingen naar de Klimbim in Waalre. Dat is een speeltuin middenin de bossen waardoor het zelfs op heel warme dagen goed te doen is. Nu was het die dag helemaal niet zo warm en ook niet zonnig, maar het is zeker een aanrader om je toevlucht te zoeken als het kwik wel tot grote hoogten stijgt zoals komende week.

Ik vind het zo gaaf hoe allebei mijn kids op hun eigen niveau overwinningen halen. Quinn vond deze hoge glijbaan eerst veel te eng. Daarna durfde hij wel bij. mij op schoot, even later samen met Lise en even daarna ging hij voor het eerst alleen. Trots dat hij was!

De vier kinderen speelden heerlijk samen. Ook een hele tijd in de zandbak waar wij een eindje vandaan zaten. Lise kwam me halen omdat ik moest zien wat ze gebouwd hadden.

We gingen naar Action waar ze een klein cadeautje mochten uitzoeken, allebei om een andere (heel goede) reden. Ik dacht dat het een hele struggle zou worden om iets te kiezen maar ze gingen samen naar de speelgoedafdeling en kamen vijf minuten later bij me terug met in hun handen dat wat ze het allerliefst wilden hebben. Alsof het kiezen stukken makkelijker gaat als ik me er niet mee bemoei 🙂

Quinn is nog steeds helemaal in de ban van het tekenen met de projector. Geweldig leuk.

Nog even een rondje fietsen voor het slapengaan. Quinn moet nog een paar cm groeien en dan kan hij goed genoeg met zijn voeten bij de grond om ook zelf het op- en afstappen te gaan oefenen. Het fietsen gaat al super, maar ik moet nu nog wel meerennen. Wat dan wel weer goed is voor mijn conditie, haha.

Na lang wikken en wegen, deed ik het. Ik kocht een nieuwe smartwatch. Mijn vorige, van Samsung, bleek geen hele goede match met mijn iPhone en raakte erg snel leeg. Deze Garmin is net uit en heeft veel meer gave functies én een batterijduur waar je U tegen zegt. Ik ben er enorm blij mee. Als er interesse is in een uitgebreide review, let me know!

Dit was best een goed idee, maar pakte toch wat minder goed uit. Hoewel… Quinn vindt het badje nog wel leuk. Lise heeft wat meer ruimte en dieper water nodig om zich wat langer te kunnen vermaken. Het badje staat nog steeds maar ik ben nu aan het twijfelen of ik het weghaal of nog even laat staan. De bovenste ring was al lek en nu lijkt dat voor de onderste ring ook te zijn gebeurd… Iemand nog een tip voor een fijn, compact (iets hoger) zwembad?

Het was tijd voor een zomerkapsel voor deze meneer! De kapper kwam langs en nu heeft Quinn weer een lekker fris koppie. Mooi op tijd voor de schoolfoto komende week.

Normaal is de woensdag een volledige werkdag voor me, maar afgelopen woensdag had ik een missie waardoor dat even niet ging. Ik had een Micro step voor Lise gevonden op Marktplaats. In Nijmegen. Nu heb ik daar toevallig een vriendin wonen, dus sloeg ik twee vliegen in één klap door het ophalen van de step te combineren met…

Een gezellige lunchdate! Het was heerlijk weer en fijn om weer even bij te kletsen en eruit te zijn. En zo kon ik ook meteen weer even haar baby’tje zien dat ruim drie maanden geleden geboren is.

Het was basisschool ‘on wheels’ vrijdag en dat betekent dat alle kinderen een step, skates, rolschaatsen, etc. mochten meenemen naar school. Lise en Quinn gingen voor de step, maar gelukkig vond Lise het goed als we nog niet meteen haar nieuwe step meenamen. Ze wilde trouwens op het laatste moment ook nog haar skeelers meenemen… Fietsen ging niet met al die extra spullen en daarom zette ik ze met de auto af bij school. Ze hadden er zin in!

Die middag gingen we even spelen en in het zwembad plonzen (de kinderen dan) bij vrienden. Lise vond het water te koud en koos ervoor om met de cavia’s te knuffelen.

Quinn vermaakte zich met de meisjes in het zwembad. Heerlijk hoor! Het was een kort maar krachtige speelafspraak want ik had met M afgesproken dat hij de kinderen daar zou ophalen. Ze mochten namelijk een weekend met hem mee naar Zeeland! Zelf bleef ik nog even met de moeder in de tuin zitten kletsen en ben toen ook naar huis gegaan.

Mijn weekend is een combinatie van ontspannen en nuttig bezig zijn. Ik moet ook wat werk verzetten omdat er voor mij ook een korte vakantie aan zit te komen en ik dan dus niet of in elk geval zo min mogelijk wil werken 🙂 Vanavond ga ik kijken naar het Nederlands elftal. Ik moet eerlijk zeggen dat ik verder nog niets van het EK heb gezien, dus het wordt wel tijd voor wat oranjekoorts 😉

Ben jij ook lekker veel buiten met dit weer? En kijk je straks ook naar de wedstrijd?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.