PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #233

6 juni 2021

Het leek wel zomer vorig weekend. Zo fijn! Ik begon sportief met een groepsles Xcore. Inmiddels mag dat bij de meeste sportclubs weer gewoon binnen, maar vorige week mocht er alleen nog maar buiten worden lesgegeven. Het was behoorlijk warm in de brandende zon dus helemaal voluit kon ik niet gaan, maar ik was blij dat ik gegaan was.

Charlotte kwam langs en bracht glutenvrije taart mee. Ik eet normaal gesproken niet glutenvrij, dus qua smaak was het even wennen. Maar ik moet zeggen dat ik beide smaken (we deelden twee punten) erg lekker vond! Koffie/thee en taart werden even later trouwens nog ingeruild voor wijn. Prima avondje!

De zondag bracht ik voornamelijk door met lezen in het nieuwe boek van de Zeven Zussen waar ik pasgeleden in ben begonnen. Ik maakte ook nog een wandelingetje met een podcast in mijn oren.

En ik heb wat gewerkt, omdat er veel opdrachten liggen en ik het fijn vind om het wat te kunnen spreiden over de week. Als de kinderen thuis zijn werk ik in principe niet, maar in de weekenden dat ze bij M zijn pak ik er dus weleens de laptop bij. Helemaal geen straf zo trouwens, bij de open schuifpui 🙂

Het warmere weer zorg ervoor dat ik weer meer zin heb om met mijn ontbijt te variëren. Kwark met vers fruit en een beetje cruesli vind ik zo’n lekkere frisse combi!

Lise had dringend wat zomerse kleding nodig. Ik stapte de HEMA binnen en liep even later met deze aanwinsten naar buiten. Top!

Ze was er zelf ook helemaal blij mee. Vol trots liet ze me een van de outfits zien.

Het weekend was natuurlijk heerlijk warm en zonnig, maar waren de kindjes niet bij mij. Daarom kocht ik vorige week zondag drie kaartjes voor de plaatselijke zwemplas, zodat we daar dinsdagmiddag meteen na school naartoe zouden kunnen. Het was zo heerlijk! Lekker rustig en prima weer. Het was de eerste keer dat Lise vrij zwom sinds ze haar zwemdiploma heeft. Best een beetje bijzonder!

De werkweek was druk maar fijn. In een van de lunchpauzes begon ik in dit boek over creatief schrijven. Echt mega interessant en inspirerend! Die salade was trouwens ook de perfecte keus want warm was het nog steeds.

Een avondje skeeleren met mijn broertje stond al langer op de planning en woensdag maakten we daar maar eens werk van. Het was echt zo’n typische zwoele avond met een lekker zonnetje en nog prima temperatuurtje. De muggen in het bos waren iets minder fijn, maar ik weet in elk geval zeker dat we dit de komende weken en maanden nog vaker zullen doen!

Zoals elke vrijdagmiddag stond ik ook afgelopen vrijdag weer op het schoolplein, toen een (inmiddels bevriende) moeder me vroeg: ‘heb jij ook zin om mee te gaan?’. Ik had het gesprek dat zij met een andere moeder voerde niet helemaal meegekregen, maar blijkbaar was het plan om een terras op te zoeken en de kinderen mee te nemen zodat zij nog even met elkaar konden spelen. Dat leek me wel wat. Wij lekker met een wijntje op het terras en de kinderen vermaakten zich met elkaar. Een prima start van het weekend als je het mij vraagt!

Gisteren hielden we een dagje in en om het huis en vandaag gaan we lekker naar een grote speeltuin en steken we eind van de middag de barbecue aan. Zin in! Heb jij ook een lekker weekend (gehad)?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.