PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #231

24 mei 2021

Zoveel foto’s als ik vorige week kon delen, zo weinig waren het er deze week. Het was flink aanpoten nu de vakantie voorbij is en we weer in het gewone werk- en schoolritme moesten komen. Vorig weekend heb ik wat aangerommeld in huis en onder andere deze toffe muurdecoratie op Quinn zijn kamer aangebracht.

Charlotte kwam gezellig bijkletsen een wijntje drinken. Het was zaterdagavond en we keken Make Up Your Mind. Die tv-show waarin bekende Nederlanders zijn omgetoverd tot prachtige drag queens. Heel mooi om te zien en taboedoorbrekend ook wat mij betreft. Ik hoop dat ze het nog eens gaan doen, want ik begreep dat dit in principe eenmalig was…

De volgende dag had ik zin in een workout. Het werd een anderhalf uur durende yogales en dat was veel leuker dan ik had verwacht én behoorlijk zwaar! Ik voelde het vooral de dag erna behoorlijk goed in mijn spieren. Ik maakte meteen de afspraak met mezelf dat ik om de dag zou gaan sporten. Nu moet ik zeggen dat dat niet helemaal is gelukt, maar ik heb in elk geval het ritme weer een beetje te pakken en dat voelt goed!

Dit was zo lekker! Ik eet niet vaak gnocchi maar deze gnocchi roerbak met broccoli was echt heerlijk. En ook heel gemakkelijk klaar te maken. Echt een aanrader.

Het was natuurlijk de week van het Eurovisie Songfestival. Ik heb beide halve finales en uiteraard de finale gekeken. Ik vind het een heerlijke show en nog een beetje extra leuk omdat het nu in Nederland georganiseerd werd.

De eerste groepsles sinds heel lang stond woensdag op de planning. Even wennen weer en de dagen daarna kon ik bijna niet meer lopen van de spierpijn, maar oh wat was het het waard! Ik heb alweer twee nieuwe lessen ingepland dus het gaat wel goed komen met dat sportritme. Helaas nog geen binnenlessen bij mijn eigen sportclub, maar omdat ik via OneFit bij verschillende clubs kan sporten, zijn er toch buiten wat mogelijkheden voor groepslessen. Fijn!

Ik had ontzettende pizza-cravings en daar gaf ik vrijdag maar eens aan toe. Het was de perfecte gelegenheid, want Lise ging na school spelen bij een vriendje. Als ik haar dan op moet halen rond half zes en daarna ook nog moet koken, eten we wel erg laat. Een pizza hoeft natuurlijk alleen nog maar de oven in. Na zes fietsritten door de stormachtige wind vond ik dat we het wel verdiend hadden!

Ben jij ook zo aan het genieten van het extra lange Pinksterweekend? Wij waren zo druk dat dit weekoverzicht een dagje later online komt dan normaal. Geniet nog van deze laatste vrije dag en alvast een fijne nieuwe week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.