PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #227

25 april 2021

Ben jij al klaar voor Koningsdag? De kinderen maakten de afgelopen week op school een filmpje voor de koning en moesten daarom natuurlijk wel ‘in stijl’ gekleed. Helaas bleek het bij Lise in de klas nou juist niet de bedoeling om in het oranje te komen. De juf had haar spijkerjasje dichtgeknoopt… In Quinn z’n klas kon het dan weer niet oranje genoeg. Naja, de shirtjes die ik scoorde bij Zeeman kunnen ze komende dinsdag in elk geval lekker allebei aan.

Zondagochtend keek ik naar buiten, zag ik de zon en voor ik het wist had ik de knoop doorgehakt om een dagje naar zee te rijden. Niet teveel denken maar gewoon doen, bleek een perfect plan. De dikke twee uur rijden was het waard, al zou ik dit niet zomaar elk weekend doen. Onderweg was ik even bang dat het eenmaal in Zeeland compleet bewolkt zou zijn, maar gelukkig was niets minder waar. Mijn zelf meegebrachte 0,0% biertje smaakte prima in de zon!

Zo kom je er nooit en zo kom je er twee keer in één week. Wibra! Ik volg Jeltje van der Pol al een hele tijd op Instagram en toen ze aankondigde een eigen collectie te lanceren bij Wibra, was ik er als de kippen bij. Ik kocht in eerste instantie drie items voor mezelf en ging woensdag nog eens terug omdat toen ook de kindercollectie in de winkels hing. In het stofje van de rok kocht ik voor Lise een zomers jurkje. Ik kan nu al niet wachten om daar samen in te flaneren 🙂

Wat hadden we heerlijk veel zon hè, de afgelopen week? Het doet me erg goed. Volgens mij heb ik ook elke dag lekker buiten mijn lunchpauze gehouden. Het zonnetje nodigt ook uit tot lezen. Ik vind het dan altijd wel lastig het boek weer weg te leggen omdat ik op een gegeven moment toch weer aan het werk moet natuurlijk.

Na school gezellig samen aan de slag met de moestuintjes van Albert Heijn.

We hadden een hele kweekbak vol en gisteren, na een paar dagen, zagen we al de eerste groene sprietjes tevoorschijn komen. Zo leuk!

Vorig weekend ging Lise voor het eerst kijken bij scouting en afgelopen week mocht ze een keer meetrainen op de voetbalclub. Vandaag gaat ze nog eens naar scouting en dinsdag weer naar voetbal. Ze heeft zelf nog geen keuze gemaakt en het zou ook zomaar kunnen dat ze dit allebei uiteindelijk niet wil gaan doen, maar ik vind het al super dat ze het probeert!

Er ging iets mis in mijn eetplanning en in plaats van als een malle naar de supermarkt rijden en nog moeten koken, besloot ik het mezelf eens gemakkelijk te maken. Ik bestelde een maaltijd bij Dadawan, ik at het op in het zonnetje en het was heerlijk.

Onder Lise’s zwemles sta ik meestal met de moeder van haar beste vriendje te kletsen. Maar omdat zij er dit keer niet was koos ik ervoor een ommetje te maken. Het was wederom stralend weer. Zo vind ik het toch stukken minder vervelend dat ik niet bij de zwemles aanwezig mag zijn. Al blijft het toch jammer en gek dat ik geen idee heb hoe ze het doet.

Ik haalde vrijdag een koning uit school 🙂 Als enige van zijn klas kwam hij met de kroon op het hoofd naar buiten gelopen. Klaar voor het weekend!

We moesten even op en neer naar M omdat daar een pakketje voor mij was bezorgd. Voor wat extra energie om de afstand fietsend af te kunnen leggen haalden we onderweg een ijsje. Blijer kon ik ze niet maken.

Het hele weekend wordt er al zo fijn gespeeld. Binnen was een waar kinderdagverblijf gebouwd en buiten wordt gefietst, gestept, gestoepkrijt en zaten ze gistermiddag zelfs in een tentje met Lego te spelen. Het is me zelfs gelukt om ondertussen zelf wat te lezen en spullen te fotograferen en op Marktplaats te zetten.

Een leuke week ligt voor ons. Dinsdag komt de koning naar Eindhoven en al zullen we daar praktisch gezien weinig van merken, het voelt ergens toch wel bijzonder. Wat we precies gaan doen weet ik nog niet. Geen school en werk in ieder geval, wat er wel voor zorgt dat ik het de andere dagen extra druk heb. Omdat na volgende week de meivakantie begint wil ik zoveel mogelijk afronden.

Een fijne zondag nog en een leuke, feestelijke, nieuwe (voor sommigen al vakantie-)week gewenst!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.