PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #224

4 april 2021

Wat een gezellige verjaardagslunch met een vriendin, haar kind en de mijne moest worden, werd een verrassingspakketje aan de deur. Omdat Quinn niet fit was leek het ons niet verstandig om af te spreken. Maar de lunch was al besteld en kwam ze samen met de lieve cadeautjes en kaart langs brengen. We hebben even heel kort op afstand gekletst en gaan dit binnenkort dubbel en dwars inhalen. Maar de lunch was overheerlijk! De kinderen kregen en worstenbroodje en waren daar minstens zo blij mee.

Veel knuffelen helpt gelukkig. En hoewel ik het maar niks vind om mijn kind zo te zien, is het wél heerlijk om hem weer eens wat langer op schoot te hebben. Hij is en blijft tenslotte toch mijn baby.

Een dag later ging het alweer een stuk beter gelukkig. Lekker knutselen en verven! Lise kan zich daar echt uren mee vermaken. Quinn wat minder lang, maar toch ook steeds wat langer.

Playmobil is opeens een dikke hit. Omdat we nog niet zoveel hadden besloot ik op Marktplaats op wat advertenties te reageren en even later konden we twee sets ophalen: een kinderboerderij en een speeltuintje.

Er werd meteen naar hartelust mee gespeeld. Zo leuk!

Zo af en toe vind ik dit mannetje in mijn bed, haha. Gelukkig kan ik hem dan altijd zonder problemen naar zijn eigen bed brengen en slaapt hij daar meteen weer verder.

Eventjes was het heerlijk weer! Heb jij er ook zo van genoten? Ik had meteen een lentegevoel en maakte dankbaar gebruik van de gelegenheid om even wat zonnestralen te vangen in mijn tuintje.

Er stond deze week ook nog iets spannends, maar heel leuks, op de planning: een mini business fotoshoot bij Anouk Peeters! Ik won de shoot een tjid geleden al via Instagram. In eerste instantie hadden we begin maart een datum geprikt, maar toen bekend werd dat de kappers pas later weer open zouden gaan hebben we het een paar weken opgeschoven. En deze week was het dus zover! Bovenstaand een van de drie outfits die ik meenam.

Na een uurtje shooten zat het erop en dronk ik in alle rust nog een kopje koffie in het zonnetje voor ik weer naar huis reed. Ik ben natuurlijk enorm benieuwd naar het resultaat. Daar moet ik nog eventjes geduld voor hebben. Hopelijk zitten er mooie foto’s tussen die ik voor de website van Tekstalent en mijn socials kan gebruiken 🙂

De kinderen hadden vrijdag paaslunch op school. Vanwege corona kon dit niet door de school zelf worden georganiseerd, maar kregen wij ouders de oproep ze wat lekkers mee te geven. In overleg met Lise waren dat broodjes, een hardgekookt eitje en verse ananas. Quinn kreeg hetzelfde, minus het ei, want dat vindt hij toch niet lekker. Ik deed er nog een lief kaartje bij en vind dat ik er best wat leuks van gemaakt heb.

Onder schooltijd had ik een winkelafspraak bij Action. Dat was de eerste keer sinds het winkelen bij IKEA een paar weken geleden dat ik een andere winkel binnenstapte dan de supermarkt of drogist. Ik had wat dingetjes echt nodig en wist van tevoren al dat ik ook wat mee zou pikken waar ik toevallig tegenaan liep, want we weten allemaal hoe dat bij Action gaat… Maar in de 20 minuten die ik had ben ik goed geslaagd!

Voor de kinderen had ik ook wat spulletjes gekocht, waaronder stoepkrijt! Hoewel het lekkere weer inmiddels ver te zoeken was, ging Lise enthousiast met het krijt aan de slag. Hopelijk wordt het snel wat warmer zodat dit vaker (en vooral ook zonder dikke jas) kan.

Het bordje knutselde Lise op school, de kaart maakte ze thuis voor papa. Wat mij betreft is deze foto een mooie afsluiter van dit weekoverzicht. Want de paasdagen zullen er anders uitzien dan ‘normaal’, maar hopelijk lukt het toch om het beste ervan te maken. Dat ga ik in ieder geval wel proberen 🙂

Vrolijk Pasen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.