PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #223

28 maart 2021

De lente zit in de lucht! Wat was het prachtig weer vorig weekend he? Ik moest op pad om een Marktplaats-aankoop op te pikken en besloot er een wandeling door de natuur aan vast te plakken. Echt heerlijk! Helaas is er door drukte de rest van de week weinig van wandelen gekomen maar gefietst heb ik wel heel veel. Eens kijken of ik komende week ook het wandelen tijdens de lunchpauze weer op kan pakken. Ik merk echt dat me dat goed doet.

Hebben jullie ook naar het concert van The Streamers gekeken zaterdagavond? Ik besloot wat later te eten zodat ik onder het concert van mijn sushi (daar keek ik dus de hele week al naar uit!) kon genieten. Ik dronk ook biertjes en kreeg zowaar het idee echt bij een concert aanwezig te zijn. Tegelijkertijd miste ik het daardoor meer dan ooit.

Mijn zondag was heerlijk relaxed. Ik vond de rust om te lezen, poetste mijn huis en zette weer wat spullen op Facebook en Marktplaats. Het opruimen begint een soort hobby te worden. Al moet ik wel bekennen dat ik vandaag weer twee setjes Playmobil via Marktplaats heb gescoord. Mijn avondeten was niet erg gezond maar wel lekker. Ik merk wel dat ik mijn sportritme mis. Behalve wandelen ga ik komende week ook echt weer wat workouts inplannen. Thuis, maar misschien ook in een klein groepje bij een sportclub via OneFit. Even kijken wat mogelijk is en schikt!

Altijd fijn als de kinderen weer thuis zijn. Ik zie ze na het weekend altijd pas op maandag rond het avondeten. Dan spelen we altijd nog even voor het bedtijd is. Lise begint echt heel goed te worden in kwartetten. Alleen had ik dit potje gewoon pech dat ik net de twee setjes in mijn hand had waar 5 kaarten voor nodig zijn in plaats van 4…

Als Lise gaat spelen bij een vriendje of vriendinnetje ben ik ’s middags alleen met Quinn. Stiekem vindt hij dat heerlijk. En de ene keer is hij erg moe van school en zit er niet veel actie meer in maar deze middag wilde hij heel graag tekenen! Nog even oefenen op de juiste greep 🙂

Op werkdagen ben ik geneigd maar door te gaan. Terwijl het zo belangrijk is om tussendoor pauzes in te lassen. Woensdag dook ik met koffie, chocolade en een boek in de tuin. Kwartiertje zonnestralen vangen en dan weer aan het werk. En ja, ik was te lui om de kussens op de loungebank leggen…

Met een kind in de onderbouw mag ik het schoolplein op. Veel andere ouders moeten buiten het hek afscheid nemen. Ik vind het echt jammer dat ik nog nooit met Quinn mee de klas in ben geweest. Aan de andere kant heeft hij nooit anders gedaan en gaat het afscheid nemen echt van een leien dakje. Ik gluur vaak door het raam nog even naar binnen en zie hem dan zelf zijn jas en tas in zijn kastje doen en de klas in lopen. Dan lijkt hij al zo groot! Lise brengt haar broertje nog elke dag naar binnen en dat vind ik zo zoet!

Er ging deze week iets heel tofs van start: Denken op Papier, het coachingstraject van Business Blog School dat ik volg voor mijn tekstbureau Tekstalent. Ik wil mijn bedrijf steviger neerzetten, mijn doelgroep helder(der) krijgen, zodat ik mijn marketing gerichter kan inzetten. Klinkt misschien een beetje abstract, maar dat is het juist niet. We zijn in totaal met 9 ondernemende vrouwen en de afgelopen week begonnen met het opzetten van een goede korte pitch. Dat alleen was al heel leerzaam. De komende weken gaan we nog veel meer leren en doen en aan de slag met de content voor ons bedrijf. Ik krijg er enorm veel energie van en weet zeker dat me dit heel veel gaat brengen.

Vrijdagmiddag bakten we na schooltijd een cake. Nadat we hem zelf goedgekeurd hadden brachten de kinderen een plakje naar onze (bejaarde) buurvrouw. Het zijn de kleine dingen die het hem doen he 🙂

We sloten de dag af met een stukje ‘Belle en het Beest’, mijn favoriete Disney-film. Aangezien ik met Lise (als dat ooit weer kan) naar de musical ga, is het wel leuk om de film voor die tijd een paar keer gezien te hebben.

Na een drukke week is ons weekend vrij rustig. Quinn was gisteren niet helemaal fit en daarom bleven we thuis. Morgen op pad om de Playmobil die ik via Marktplaats heb gescoord op te halen en misschien even een rondje buiten wandelen of fietsen. En dan bereiden we ons voor op een nieuwe week. Ik heb het lekker druk met opdrachten en op woensdag staat er een fotoshoot gepland voor de website en Instagram van Tekstalent. Veel zin in!

Ik wens jou een hele fijne zondag en een goede nieuwe week toe 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.