PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #221

14 maart 2021

Wat was het fijn om er even uit te zijn vorig weekend! Het vorige weekoverzicht eindigde op vrijdagavond in het vakantiehuisje in Chaam. Daar had ik met Charlotte en de mensen van het koor tijdens een pubquiz via Zoom een heel gezellig einde van mijn verjaardag. Er was sushi, wijn, we hadden lol en ze bleef gezellig een nachtje slapen. Helaas werd ik zaterdagochtend totaal niet fit wakker. Enorme hoofdpijn, misselijk, alles. Ja, we hadden wijn gedronken maar toch niet zoveel dat dit een te verwachten resultaat was. Nu heb ik altijd paracetamol bij me maar dit keer dus toevallig niet. Die hebben we snel gehaald waarna Charlotte iets eerder dan gepland naar huis is gegaan zodat ik nog even kon gaan liggen….

Want ’s middags kwamen deze schatjes op bezoek! Samen met M kwamen Lise en Quinn een middagje spelen op het vakantiepark.

Ik voelde me inmiddels gelukkig weer topfit. Niet lang na het stuk left over verjaardagstaart was het tijd om de koekjes, die bij binnenkomst als cadeautje op tafel stonden, te proeven. Super lekker! Daarna gingen we naar buiten, want het zonnetje scheen en de grote speeltuin moest ontdekt worden.

Het was fris, maar heerlijk buiten in de zon. De kinderen waren niet meer weg te slaan uit de speeltuin en bij de diertjes. Zij lieten steeds meer merken het niet eerlijk te vinden dat ik er het hele weekend mocht blijven en zij weer met papa naar huis moesten. Stiekem maakte ik plannen om nog eens terug te gaan, maar dan met hen erbij.

Zondag was alweer zo’n mooie dag. Ik maakte een wandeling door de Chaamse bossen en het dorp zelf. Baarle-Nassau bleek maar 7 kilometer verderop te liggen en omdat ik me niet kon herinneren dat ik daar ooit eerder geweest was, reed ik erheen. Ja, ik ben even naar de grens gelopen en misschien heb ik ook heel snel even getankt, maar daarna ben ik netjes teruggegaan naar Nederland en haalde ik eten af bij een lokaal restaurant.

Maandagochtend was het tijd om terug te gaan naar Eindhoven. Ik weet niet hoe dat bij jullie gaat, maar bij mij is het altijd haasten om op tijd het huisje uit te zijn. Ik zag de schoonmaakploeg al rondrijden, haha. Met een kwartiertje vertraging was ik onderweg. Waar ik bij thuiskomst ontdekte dat ik helemaal was vergeten de sleutel van het huisje bij de receptie in de brievenbus te doen… Oeps! Ik heb hem nog diezelfde middag per post verstuurd en gelukkig is dat inmiddels helemaal in orde. Ze waren niet boos 😉

Bij thuiskomst bewonderde ik alle leuke cadeaus die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Ik ben met alles ontzettend blij! Eind van de middag kwamen niet alleen de kindjes thuis maar ook mijn broertje en schoonzus, die ter ere van mijn verjaardag bij ons kwamen eten. Heel gezellig en fijn om voor mij belangrijke mensen zo toch even gezien te hebben.

Dinsdag was de dag waar ik lang naar heb uitgekeken… ik mocht naar de kapper! Mijn afspraak stond op 23 december, maar toen ging alles op slot en moest ik wachten. Maar deze week was het dus eindelijk zover en kon ik me weer heerlijk in de watten laten leggen. De lengte is zoveel mogelijk behouden omdat ik dat graag wilde, maar de kleur is weer prachtig en ik ben vooral heel blij dat die lelijke uitgroei weg is. Wat kan zoiets een mens goed doen!

Schatjes 🙂 Samen bij opa en oma een filmpje kijken voor we aan tafel kunnen.

Tja, mijn avonden zijn niet heel spannend. Maar gelukkig is daar Tony en een dekentje. Ik probeer ook wat eerder naar bed te gaan en de laatste weken lukt dat redelijk. Nu de school een coronaproof haal- en brengrooster heeft, moeten we ’s morgens een kwartier eerder weg. Met wat extra slaap doet dat toch echt wat minder pijn 🙂

Als je 7-jarige dochter op vrijdagavond naar beneden komt als jij al (via Zoom) aan het repeteren bent met het koor, stuur je haar dan weg of laat je haar meedoen? Ik koos vrijdag voor dat laatste en wat vond ze het leuk dat ze op mocht blijven en mee mocht zingen! Het zijn echt de kleine dingen die van deze tijd toch iets leuks kunnen maken. Dat blijkt wel weer.

Hopelijk heb je net als wij een fijn weekend en kun je uitgerust aan de nieuwe week beginnen!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.