PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #206

29 november 2020

De week begon lekker feestelijk want op zaterdag vierden we Lise’s zevende verjaardag! Met taart, cadeautjes en een beetje bezoek. Maar hoe kleinschalig het feestje ook was, Lise voelde zich écht jarig. Ze kreeg onder andere een nieuwe step waar ze helemaal blij mee is. Geweldig om haar zo te zien genieten.

Ik had een fototaart besteld bij HEMA. Omdat we niet heel veel bezoek zouden krijgen was dit kleine formaat perfect.

En daar gaat ze op haar nieuwe step! Het aller tofst is nog wel dat er lichtjes in de wieltjes zitten. We zijn ’s avonds nog even een rondje gaan maken om dat echt goed te kunnen zien.

Mijn broertje en schoonzusje kwamen als laatste langs en aten gezellig mee. Lise wilde graag pizza en dat haalden we af bij Primo Gusto, een klein Italiaanse zaakje hier in de buurt. Het was super lekker, alleen hadden de kinderen al zoveel gesnoept en gesnackt dat ze nauwelijks één pizzaslice op konden. We hebben er de volgende dag dus nog een keer van kunnen eten 😉

Die volgende dag wilde ik na een hele dag binnen echt even naar buiten met de kinderen. Het miezerde en was een beetje grijs weer, maar juist daarom leek het me lekker even de bossen in te gaan. Op de heenweg schoorden we snel alledrie nieuwe laarzen bij Bristol. We liepen een kabouterpad in de bossen bij Best.

Kijk onze nieuwe laarzen! Geen overbodige luxe, want zoals je ziet was het behoorlijk nat.

Bij Boshuys Best stonden buiten gezellige stalletjes en vuurkorven. Na onze barre tocht hadden we wel wat lekkers verdiend. En dus dronken we warme chocolademelk en kregen de kinderen een zakje chips. Met kerstmuziek op de achtergrond was dat een heel gezellig tafereel.

Maandag hadden de kinderen een studiedag. Super fijn zo’n extra dag weekend. Ik besloot ook een ‘vrije dag’ te nemen, maar Quinn wilde heel graag toch naar opa en oma in de middag (zoals normaal op maandag). Hij was van harte welkom bij mijn ouders, dus gingen we hem na de lunch even wegbrengen. En even gezellig bijkletsen met oma natuurlijk. Lise maakte deze foto van ons 🙂

Weer thuis besloot Lise op de computer schoolwerk te gaan doen. Dat wilde ze echt graag en natuurlijk mag dat dan! Daarna hebben we samen met haar gekregen cadeautjes gespeeld. Een lekker ontspannen dagje dus.

Zo trof ik het stel aan terwijl ze het Sinterklaasjournaal zaten te kijken. Heerlijk toch? Ik heb het zelf alweer een paar dagen niet gezien, dus ik ben benieuwd of ik veel gemist heb wat ik eigenlijk wel moet weten. Haha! Wie het weet mag het zeggen.

Dinsdagavond volgde ik voor het eerst in drie weken weer een groepsles Xcore en woensdagochtend ging ik voor High Studio’s. Best pittig om na een rustperiode (vanwege corona waren er de afgelopen weken geen groepslessen) twee lessen zo kort op elkaar te doen. Maar het was vooral weer heel lekker. Komende week ga ik misschien wel drie dagen achter elkaar… Waarvan één les helemaal nieuw is. Ik ben super benieuwd!

Zijn jullie al helemaal klaar voor het gezellig avondje? En vieren jullie het net als wij op 5 december of op een andere dag? Ik heb er enorm veel zin in. Deze week nog de laatste dingen shoppen en inpakken en een gedicht uit mijn mouw schudden. Heerlijke voorpret!

Ik wens je een fijne week 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.