PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #203

8 november 2020

Vorig weekend was het groot feest! Op zaterdag was Quinn jarig en blies hij vier kaarsjes uit! De kinderen waren dat weekend bij M, dus werd het feestje daar gevierd. Ondanks de strenge coronaregels hebben we er een hele leuke dag van weten te maken voor hem. Na het weekend was er geen tijd om rustig bij te komen van het feest, want maandag ging Quinn voor het eerst echt een hele dag naar school, en de rest van de week erachteraan, uiteraard. Spannend hoor!

Zaterdagochtend zelf taart uitkiezen bij HEMA. Dat is toch geweldig als je vier wordt? Quinn koos zelf een appel-kruimelvlaai. En we namen er nog een Halloweentaart bij. Niet eens per se omdat het zaterdag Halloween was, maar vooral omdat hij er heel lekker uit zag.

Die ochtend bleek dat er één cadeau was waar alle andere cadeaus het genadeloos tegen af zouden moeten leggen. Van papa kreeg hij deze speelgoedfriteuse (of Airfryer) die hoog op zijn verlanglijstje stond. Dat bleek dus echt een schot in de roos. Hij heeft vrijwel nergens anders mee gespeeld die dag (én de dag daarna).

Mijn broertje en schoonzus kwamen eten. Pizza is natuurlijk ook perfect om kaarsjes op te zetten! Kijk dat snoetje dan. Hij genoot zo van alle aandacht 🙂

Die avond kreeg hij pas zijn échte grote cadeau: een fiets!

Hij was wederom door het dolle heen en heeft meteen met onze hulp een paar testrondjes door de woonkamer gemaakt.

Een dag later, op zondag, kwamen mijn ouders en tante op bezoek en bliezen gewoon nog een keer kaarsjes uit. Omdat het kan! Quinn werd opnieuw verwend en samen speelden we met zijn nieuwe speelgoed.

Hij kreeg ook deze Mario Kart racebaan. Jeugdsentiment voor mij!

En maandag was het grote moment daar. Hij had natuurlijk vorige week al twee dagen geoefend op school, dus helemaal nieuw was het niet meer. Maar het is toch wel even een mijlpaal om bij stil te staan vind ik. Hij liep vrolijk met de meester mee de school in en zo is dat de rest van de week eigenlijk ook gegaan. Trots op mijn grote vent!

Ik ging linea recta door naar de sportschool voor een lesje Xcore. Ik had ergens al het idee dat het weleens een van de laatste lessen kon zijn in… god weet hoe lang. En dat is nu dus ook gebleken. Maar fijn dat ik die maandagochtendles nog heb kunnen doen!

En dat was het nog niet wat sporten betreft deze week, want woensdag had ik een les High Studio’s gereserveerd via One Fit. Ik ben ambassadeur van One Fit in Eindhoven en mag de komende tijd overal sporten en lessen gaan uitproberen. Helaas vallen alle groepslessen nu weg, maar er zijn gelukkig nog wel wat mogelijkheden. Deze High Studio’s was erg intensief – het is een les op basis van high intense interval training (HIIT) – maar zó lekker! Als de lessen weer beginnen ga ik dit zeker nog eens doen!

Vrijdagmiddag haalde ik de kinderen uit school en brachten we Quinn meteen naar opa en oma. Die kon daar lekker rustig bijkomen van zijn eerste schoolweek. Lise en ik reden door naar Arcen, Noord-Limburg, voor een uitstapje als moeder en dochter onder elkaar. We gingen net als vorig jaar slapen in een hotel! Ik denk dat ik van dat uitstapje een aparte blog ga maken, dus die kun je binnenkort verwachten. Ik kan alvast verklappen dat het heel leuk was en we allebei ontzettend hebben genoten!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.