PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – Lise 9 maanden en dagje Vlissingen

24 augustus 2014

week33

Het is weer zondag en dus tijd voor een foto-overzichtje van mijn afgelopen week! Een leuke en ook wat drukke week, met gelukkig ook veel leuke dingen. Kijk maar mee.

Zondag hadden we een dagje lekker niks en besloot ik me aan mijn eerste bananenbrood te wagen. De hele keuken leek ontploft, zo’n rommel had ik gemaakt, maar het resultaat mocht er zijn. En wat rook het huis lekker toen het in de oven stond! Net voor het avondeten besloot ik nog een rondje te gaan hardlopen. Kon ik mooi mijn nieuwe hardloopkleding aan die ik de dag ervoor geshopt had.

Maandag was een druk dagje. ’s Morgens vroeg bracht ik Lise naar mijn ouders en reed ik door naar de Kindertelefoon voor een dienst. Ik had met mijn ouders afgesproken dat Lise de rest van de dag daar zou blijven zodat ik tijd had voor mijn studie. M heeft haar aan het eind van de middag weer opgehaald. Thuis besloot ik haar eens wat anders voor te schotelen dan een hapje met alles door elkaar. Daarom kreeg ze vlees, groente en rijst apart op een vakjesbord. En ze vond het allemaal even lekker!

Dinsdag was Lise alweer 9 maanden. Ik filmde samen met haar een update en zette haar nog even mooi op de foto met de Milestonecard. Wat wordt dat meisje toch groot…

Woensdag had ik met m’n ouders afgesproken een dagje weg te gaan met de trein. M had dinsdag op zijn werk kunnen regelen dat hij een dagje vrij was, dus ging ook hij gezellig mee. We besloten naar Vlissingen te gaan. Het was geen super mooi weer, maar gelukkig wel droog en het zonnetje kwam af en toe zelfs tevoorschijn. We hebben gewandeld over de boulevard, een beetje geshopt, lekker gegeten en Lise vond het allemaal prima. We hadden trouwens erg veel plezier van de Bondolino! Ze sliep er heerlijk in en als ze wakker was kon ze lekker rondkijken.

Donderdag moesten Lise en ik bijkomen van de drukke dag ervoor. Ze heeft veel geslapen, ik heb veel gestudeerd en vergat daardoor een foto te maken, haha.

Vrijdagochtend hadden we een afspraak bij de gastouder. Lise mocht even langskomen om te wennen. Ik zou dan weggaan en haar na een uurtje weer ophalen. Op de foto heb ik haar net opgehaald en zit ze lachend in de wagen. Het ging super goed! Volgende week gaan we nog een keertje wennen en vanaf half september gaan we starten met een dag in de week.

Zaterdagochtend ging ik in m’n eentje even naar de stad. Heerlijk is dat soms! Ik shopte een tas vol bij Primark en ging ook nog even naar WE, waar het nu tweede jeans voor 50% is. Ik vind de jeans van WE heerlijk zitten en had toevallig nieuwe broeken nodig, dus kocht ik een zwarte en een wat donkerdere spijker voor het najaar en de winter. ’s Middags gingen we naar een verjaardag waar een glijbaan in de tuin stond. Die moest Lise natuurlijk even uittesten.

Dat was het alweer voor deze week! Hoe was de jouwe? Een hele fijne zondag nog! 

4 Comments

 • Reply Damaris 24 augustus 2014 at 13:36

  Lekker bezig ben je geweest!! Mijn week was erg druk de basisschool en peuterspeelZaal zijn weer begonnen dus dat was op en neer lopen met 3 kindjes werken het huishouden etc. Het was even wennen maar morgen gaan we er weer voor. Geniet van je zondag!! Lfs damaris

 • Reply Jolet 24 augustus 2014 at 14:04

  Wat is Lise een schatje!

 • Reply Bieke 24 augustus 2014 at 15:47

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen 😉

 • Reply Mieke 24 augustus 2014 at 21:09

  Leuk weekje weer!
  En af en toe even lekker alleen de stad in is echt heerlijk ja! Zou ik ook eens wat vaker moeten doen, maar komt er zo weinig van.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.