PERSOONLIJK

Snapshot Sunday – 2 keer theater

15 maart 2015

De eerste volledige week waarin ik 30 ben is alweer ten einde. Wat was het mooi weer vorig weekend! Daar hebben we dan ook volop van genoten met z’n drietjes. Kijk je mee naar hoe onze week eruit zag?

snap1

Zondag gingen we erop uit. We reden naar een prachtig park hier niet zover vandaan waar we gek genoeg nog nooit geweest waren. Er bleken een boel Geocaches te liggen, dus we hadden nog een doel ook. Lise deed onderweg nog lekker een dutje in de wagen.

Maandag was de grote dag voor M. Hij werd 36! Gelukkig was hij lekker vrij van zijn werk en konden we dus nog eens de deur uit met z’n drietjes. We besloten nog even terug te gaan naar het zelfde park om de laatste caches te vinden. Lise had geluk, want we kwamen langs een meertje met heel veel eendjes. Toen we thuis waren aten we sushi en voor Lise hadden we nog een leftover Griekse Kofta liggen. Heerlijk dagje zo!

snap2

Dinsdag was een dag die vooral bestond uit huishouden, studeren en een kort wandelingetje met Lise. Helaas heb ik geen enkele foto gemaakt! Woensdag was Lise bij mijn ouders en richtte ik mijn werkplek in met mijn nieuwe Rain Design MacBook standaard, die ik kreeg voor mijn verjaardag. Ben er helemaal blij mee! Ook kwam de Recaro buggy binnen die ik mag reviewen voor Mammietalks. Uiteraard zal er ook hier op mijn blog een review van verschijnen. ’s Avonds ging ik met M, mijn moeder en tante naar de voorstelling van Brigitte Kaandorp in het Chassé in Breda. Net zoals de vorige keer dat ik haar zag heb ik erg genoten. Ik hou van die vrouw!

Donderdag besloot ik de buggy uit de doos te halen en alvast een proefritje te maken met Lise. We zijn een boodschapje gaan doen en hebben de eendjes gevoerd. De eerste indruk van de buggy is een goede! ’s Avonds kookte ik pasta met tomatensaus en zat Lise als vanouds te smullen. Haar moeilijk-eet-periode lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen (*klopt af*).

snap3

Vrijdag overdag was Lise bij de gastouder. Ik stortte me op mijn leerwerk voor Ethiek, want ik heb dinsdag examen. Ik moest ook nog boodschappen doen en beneden opruimen en schoonmaken, want ’s avonds kwamen mijn vriendinnen langs voor een gezellig avondje pizzaretten. Het was zo leuk om te doen en ook erg gezellig! Het toetje maakte ik vrijdag ook nog snel: mini cheesecakes met frambozen! Na het eten deden we nog een hilarisch spelletje ’30 Seconds’.

snap4

Zaterdag werd ik niet helemaal lekker wakker. Mijn hoofd deed pijn (en dat kwam niet door dat ene glaasje wijn de vorige avond!) en ik voelde me gewoon niet fit. Na het ontbijt besloot ik lekker in bad te gaan. Dat deed me toch wel goed! ’s Middags nam M Lise mee naar de verjaardag van haar grote nicht, die 9 is geworden. Ze ontdekte daar dat knakworstjes toch wel heeeel erg lekker zijn. Ik kon me ondertussen weer even op mijn leerwerk storten, wat erg hard nodig is (help!).

’s Avonds kwamen M’s ouders oppassen, want wij gingen naar ‘De Grote Improvisatieshow’. Vermakelijk, maar wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Ik vond de humor erg plat en het had niet zoveel meerwaarde het in het theater te zien in plaats van op tv. Maar het was wel leuk er weer eens even samen met M uit te zijn geweest!

Veel theater de afgelopen tijd he? Wat is de laatste theatervoorstelling waar jij bent geweest?

8 Comments

 • Reply angelique 15 maart 2015 at 08:53

  Leuke week dus weer. Ik ben eigenlijk nog nooit echt bij een theatershow geweest maar dat ben ik wel zeker van plan. Mijn vriend en ik houden beide wel van cabaret dus ik denk dat het zo’n show gaat worden

 • Reply Tamara 15 maart 2015 at 09:13

  Leuk overzicht! Is dat nou een aanrader zo’n pizzarette? Vinf het er altijd zoooo leuk uitzien! Haha!

  Alvast veel succes met je examen!!

  Fijne zondag

 • Reply zomersproetje 15 maart 2015 at 10:44

  Top week heb je gehad! Heerlijk die eerste zonnige lente dagen!! De laatste keer theater was niet zo’n succes. Met mijn zus ging ik naar “Mijn naam is Sarah” in het Parktheater (zo’n 1.5 jaar geleden) en toen was ik ong 20 weken zwanger. Alleen hadden we geen fijne plek (weinig beenruimte, het tochtte en we konden geen prettige houding vinden) waardoor we meer daar mee bezig waren dan met de voorstelling (die achteraf gezien best mooi was), jammer :-(. Fijne zondag.x

 • Reply Dineke 15 maart 2015 at 13:04

  Ik vind Brigitte echt een heerlijk mens, lekkere droge humor!

 • Reply marjon 15 maart 2015 at 13:33

  Je hebt een leuke week gehad! De pizzarette en 30 second spel is herkenbaar voor een meiden avond. Leuk!

 • Reply Lieke 15 maart 2015 at 15:31

  Klinkt als een leuke week! Jullie zijn ook al zo kort op elkaar jarig, wij zijn ook binnen 2 weken na elkaar jarig, het is te hopen dat de kleine nog even blijft zitten want anders zijn we met z’n drieën in 1 maand jarig. Het lijkt me juist zo heerlijk als hij echt in de lente komt! 🙂

  Liefs Lieke

 • Reply Mieke 15 maart 2015 at 20:33

  Grappig, Michiel en jij hebben hetzelfde leeftijdsverschil als R en ik.
  Die foto van Lise met haar knakworstje, echt zo lief! En een geweldig vestje heeft ze ook aan. 🙂

 • Reply Saskia 15 maart 2015 at 21:39

  Leuk om dit overzichtje te lezen. Onze laatste keer theater was brandweerman Sam met mijn zoon 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.