PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #197

27 september 2020

Ik realiseerde me deze week opeens dat onze wekelijkse ‘bieb-dates’ stoppen als Quinn naar de basisschool gaat eind volgende maand. Eigenlijk best jammer, want ik vind het zo gezellig! We kunnen dan natuurlijk nog steeds wel naar de bieb, maar niet meer omdat we noodgedwongen anderhalf uur moeten overbruggen tot grote zus uit school is. Dan zal het er denk ik niet elke week meer van komen. Maar voorlopig dus nog even wel. Quinn had de tablets ontdekt en vond vooral de app van Nijntje erg leuk!

Vorig weekend was het tijd voor wat me-time. En die had ik echt nodig na de eerste hectische schoolweken. Weken geleden al had ik een afspraak gemaakt bij de kapper en zaterdag was het dan eindelijk zover. Er mocht een flink stuk af omdat mijn haar richting de punten erg dun was geworden en de kleur heb ik laten bijwerken. Niets wereldschokkends maar wel weer mooi diepbruin en de grijze haren weer verdwenen.

’s Avonds ging ik met Niels naar een optreden van mijn favoriete feestband Lijn7 in de Eindhovense Zomertuin. Voordat de roddelfabriek open gaat: Niels is getrouwd en we zijn gewoon vrienden! En collega-bloggers uiteraard. Van Heineken houd ik eigenlijk niet, maar bij een gezellig feestje hoort wel een biertje en eigenlijk viel het me alles mee.

Het grappige was dat mijn kapster, die dus die ochtend mijn haar had gedaan, zelf ook bij dit feestje aanwezig was. Hoe toevallig is dat?! Ik zat tegen haar te vertellen wat mijn weekendplannen waren en ineens zei ze: ‘daar ga ik ook heen!’. Heel grappig. Gezellig buurten bij andere tafels was eigenlijk niet toegestaan maar ik heb haar toch even kunnen spreken en zag ook nog een oude bekende waar ik heel snel even mee heb kunnen bijkletsen. Hoewel feestjes nog niet hetzelfde zijn als voor corona, ben ik echt blij dat het op deze manier toch mogelijk is om met veel mensen bij elkaar een gezellige middag of avond te hebben.

De kindjes waren bij papa en ik kreeg deze te gekke foto van Lise doorgestuurd. Helemaal blij met haar nieuwe paarse eenhoorn-onesie!

Quinn heeft een nieuwe hobby: Lego! Super fijn want ik wist niet zo goed wat er op het verlanglijstje voor zijn 4e verjaardag moest komen. Nu is Lego altijd een goed idee, maar aangezien hij het nu zo leuk vindt om ermee te spelen maakt het dat nog wel extra leuk. Ik had niet verwacht dat zijn fijne motoriek al zo ver ontwikkeld zou zijn, maar hij draait zijn hand niet om voor de kleine blokjes en kan zelfs het instructieboekje al volgen.

Lise had een speeldate met twee vriendjes. Ik maakte dit bordje met voornamelijk gezonde snacks en dat was in no time leeg!

Het was veel te lang geleden maar dinsdag ging ik weer eens naar de sauna! Samen met vriendin Maud genoot ik op uitnodiging van een dagje relaxen bij Thermae 2000. Echt heerlijk! Het was zonnig en 24 graden dus we hebben ook nog lekker buiten op een ligbedje in de zon kunnen liggen.

Onderdeel van ons bezoek was een duo gezichtsbehandeling. In een half uur tijd werd mijn gezichtshuid verwend met de verzorgingsproducten van Thermae for me, de eigen beauty-lijn van Thermae 2000. Na afloop voelde mijn huid zijdezacht en helemaal gehydrateerd aan.

Na een fijne wellness-dag reden we Valkenburg in om de dag af te sluiten met een hapje en drankje. Restaurantjes vinden is in Valkenburg niet zo moeilijk, maar een restaurant vinden dat nog een tafel vrij had zonder reservering bleek toch nog best een uitdaging. Gelukkig vonden we een leuk Italiaans restaurant met heerlijk eten en lekkere wijn. Een perfecte afsluiter van een hele fijne dag!

Van Plant Rebelz mocht ik een mooie kamperplant uitzoeken. Dat liet ik me geen twee keer zeggen, want ik ben dol op groen in huis! Na een hele zoektocht kwam ik uiteindelijk uit op deze prachtige Ficus. Is het geen plaatje?! Ik shopte er dit weekend een super gave plantenpot op pootjes bij en ben helemaal blij met deze nieuwe aanwinst in mijn woonkamer.

Voor ik dit weekoverzicht afsluit heb ik een vraag aan jou! Ik merk namelijk dat deze blogs erg goed gelezen worden, maar het kost me elke week stiekem best veel tijd om ze te maken. Vind ik op zich niet erg, maar ik bedacht me dat het misschien leuk is om in plaats van een overzicht van mijn hele week, een dag uit de afgelopen week in beeld te brengen. Eventueel kan ik dan om de week nog een heel weekoverzicht delen en dan de andere week op zondag een dag uit mijn week. Is dat wat of wil je het liefst dat ik gewoon elke week een weekoverzicht blijf delen? Ik ben heel benieuwd wat jij hiervan vindt. Ik schrijf immers voor jou, dus sluit ik graag aan bij wat jij het liefst leest 🙂

Dat was ‘m! En een nieuwe (werk)week staat voor de deur! Heb jij leuke plannen de komende week?

3 Comments

 • Reply Wendy 28 september 2020 at 07:09

  Ik vind de weekoverzichten altijd heel erg leuk. Dus wat mij betreft zou je daar mee door mogen gaan. De reviews van allerlei producten lees ik dan weer niet. Vind ik persoonlijk niet veel aan. Maar dat is mijn mening.

 • Reply Nicole 28 september 2020 at 15:45

  Ik kom hier juist vanwege de weekoverzichten! De artikelen over je kinderen vind ik vaak ook leuk (zeker omdat Quinn ongeveer even oud is als mijn oudste). De gesponsorde artikelen en de lijstjesartikelen boeien me dan weer helemaal niet. Ik snap dat je daar geld mee verdient, maar die artikelen zijn wel de reden dat je mijn RSS-feed nog niet hebt gehaald.

 • Reply Anouk 28 september 2020 at 19:07

  Sluit me aan bij de vorige twee reacties. De weekoverzichten zijn de hoogtepunten op je blog. Oh en kamperplanten? Geweldige vertyping

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.