PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #194

6 september 2020

We hadden niet echt iets op de planning vorig weekend. Op zich heel fijn, maar voor mijzelf maar zeker ook voor de kinderen is het toch goed om er even uit te zijn. Het eigenlijke plan was om op de fiets naar de kinderboerderij te gaan, maar toen het weer omsloeg pakten we toch de auto maar. We waren er niet lang, maar het was zo gezellig en leuk! En dan blijkt maar weer dat een uitstapje echt niet groot of ingewikkeld hoeft te zijn. Kijk die twee nou lopen…

We bezochten de kinderboerderij in het Philips van Lenneppark, vlakbij ons vorige huis. Dat bleek de enige die tot vijf uur ’s middags open is en we waren wat laat. Maar het is een leuke plek waar de kinderen ook lekker zelf tussen de diertjes kunnen rondrennen. Cavia’s en konijnen knuffelen kon helaas niet. Dat mag alleen op specifieke dagen en tijden. Maar desondanks was het zeer geslaagd!

Er zijn ook van die dingen die moeten gebeuren. De boodschappen bijvoorbeeld. Lise was naar een kinderfeestje, dus gingen Quinn en ik gezellig samen. Zoals ik laatst al schreef loop ik sinds het schoolritme weer is begonnen vaker achter de feiten aan dan me lief is. Ook wat het doen van boodschappen betreft. Waar ik eerst altijd netjes een weekmenu maakte, haal ik de boodschappen nu vaak op het laatste moment. En dat werkt niet zo handig aangezien we doordeweeks meestal een drukke planning hebben. Vanaf komende week dus maar weer netjes aan het weekmenu en twee keer per week grote boodschappen doen. Of Picnic laten bezorgen, misschien moet ik dat ook maar weer eens doen.

Ik ging met Quinn even op en neer naar Leen Bakker voor een dekbed voor hem en een spiegel voor op de wc. Ik vind hem tof!

Op dinsdag en vrijdag gaan Quinn en ik vaak een uurtje naar de bieb omdat we Lise daarna nog op moeten halen van school. Dat is echt een beetje ons uitje geworden, zo leuk. We gingen dit keer even bij de balie vragen of ze Apie (Quinn zijn lievelingsknuffel) hadden gevonden. Maar helaas… Al kon het Quinn niet heel erg interesseren toen hij dit interactieve computerscherm had ontdekt 😉

Dit meisje is zo goed bezig in groep 3! Ze kreeg een tijdschrift van Okki mee naar huis en wilde daar na het eten met mij samen nog wat opdrachtjes en spelletjes in maken. Ik vind dat zo gezellig.

Een ochtend shoppen met mijn zoon en moeder trouwens ook. We moesten wat winkels langs en besloten daarna wat te drinken en een taartje te eten. Als hij straks ook op school zit kan dit niet meer zo makkelijk, dus we nemen het er nog even van!

De tweede zwemles na de vakantie ging nog veel beter dan de eerste. Lise zwom naar het diepste stuk en dook erin of ze nooit eerder gedaan had. Ik heb het gevoel dat dat A-diploma nu echt niet lang meer op zich laat wachten…

Vrijdagmiddag kwam een van mijn lieve vriendinnen op bezoek. Ze vond het leuk om de kinderen ook nog even te zien, dus haalden we samen met Quinn Lise uit school. Thuis speelden en kletsten we nog wat. Ik lakte mijn nagels en Quinn wilde zelf ook wel. Hij is er zoals je ziet zelf ook helemaal trots op.

Toen we samen de kindjes naar M hadden gebracht – Lise op haar eigen fiets, zo knap – gingen wij de stad in. Lekker tapas eten bij Plein 4!

We hadden na lang tafelen niet zo’n zin om nog verder de stad in te gaan, dus besloten we thuis nog wat te drinken en haalde mijn vriendin deze karaokebox uit haar tas. Zo grappig! Je zoekt een karaokenumnmer op YouTube, zet je telefoon in de gleuf bovenop het apparaat en het geluid wordt versterkt. En als je door de microfoon zingt klinkt het eh… net echt! We waren er bijna twee uur zoet mee 😉

De rest van dit weekend was geweldig, maar dat zul je al gezien hebben als je mij volgt op Instagram. Daar volgende week meer over. Nu ga ik snel nog wat opruimen in huis, boodschappen doen, koken en Wie is de mol terugkijken. Want dat heb ik gisteravond gemist! Hoe was jouw week? Fijne zondag nog!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.