PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #192

24 augustus 2020

Het is lang geleden dat mijn weekoverzicht pas op maandag online komt in plaats van op zondag. Maar dit keer kon het even niet anders. Vorig weekend waren de kinderen net vertrokken voor een weekje vakantie met M. Ik besloot naar het tuincentrum te rijden om buitenverlichting te kopen. Dat wilde ik sowieso al, maar met mijn housewarming feestje voor de boeg leek me dat helemaal leuk. Helaas bleken twee tuincentra vrijwel uitverkocht en dus bestelde ik uiteindelijk deze lampjes online. De solar lampion kocht ik trouwens wel bij het tuincentrum. Ik ben er helemaal blij mee!

Vier keer ging ik sporten deze week. En dat is voor mijn doen echt ongekend veel. Twee keer Bodypump en twee keer Xcore. Heerlijk om mijn sportritme weer terug te hebben. Al is vier keer in de week gaan in een ‘normale’ week niet echt haalbaar voor mij. Ik ga komende week voor twee, misschien drie keer!

Ik ging gezellig lunchen met een vriendin die ik al een tijdje niet gezien had. Lekker in het zonnetje en met een wijntje erbij. Dat zijn de fijne momentjes! Ik ben zo blij dat zulke dingen met de hele corona-toestand gelukkig nog wel kunnen.

Op zondag ging ik naar M en de kinderen en aten we samen een pannenkoek in een restaurant buiten de camping waar zij verbleven. Ik ben daarna nog even meegereden naar de camping om hun huisje te bekijken. Ik wist meteen dat ze zich daar een week lang prima zouden vermaken. In de kelder van het restaurant was een speelgedeelte ingericht. ‘Je kunt er ook gamen!’, riep Lise meteen. Quinn bleek dat ook wel erg interessant te vinden…

Mijn buurvrouw stond opeens aan de deur met een mooie bos bloemen! Zo lief. In de drukte is het er nog niet echt van gekomen om uitgebreid kennis te maken. Helaas moest ik op dat moment ook net weg, maar we hebben afgesproken binnenkort eens bij elkaar aan te bellen. Het is zoveel waard om fijne buren te hebben.

Samen met mijn vader hing ik mijn nieuwe plisségordijn op. Het is echt een ongelooflijk verschil met de vitrage die er hing. En de vensterbank die bezaaid was met kleine plantenpotjes, bleek van super mooi marmer te zijn en echt een plaatje op zich! Ik heb er inmiddels wel wat decoratie op staan, maar die vensterbank moet gewoon gezien worden!

Met mijn broertje ging ik halverwege de week een ronde skeeleren. Via omliggende dorpen skeelerden we in ruim twee uur een flinke ronde. Erg fijn om weer te doen en het weer was er perfect voor. Zoals altijd maakten we een tussenstop bij een ijssalon. Jammie!

Zo’n week in je eentje hoef je niet heel veel of vaak boodschappen te doen. Maar toen mijn housewarming feestje naderde moest ik wel even wat inslaan natuurlijk. Ik vind het altijd enorm lastig om in te schatten hoeveel drank en snacks ik moet inslaan. Gelukkig had ik het dit keer vrij goed ingeschat.

Lise was nodig toe aan een nieuwe broodtrommel. Aangezien rood haar lievelingskleur is wilde ze graag een rode. En toen ze de bijpassende drinkfles zag wilde ze die toch ook wel heel graag hebben. En dus start ze vandaag met een nieuwe broodtrommel, drinkfles én rugzak in groep 3. Spannend hoor…

Vrijdagavond was het voor het eerst in ruim vijf maanden weer tijd om samen met de andere leden van het koor te repeteren. Na weken van repetities via Zoom en een zomervakantie was iedereen heel blij om weer lekker samen te kunnen zingen. Ik had er gewoon kippenvel van! Omdat we nog geen optredens (mogen) verzorgen gaan we de komende weken kijken waar we aan willen werken of welke liedjes we eventueel nieuw kunnen gaan instuderen. Ik vind alles best, als we maar lekker met elkaar mogen blijven zingen. Overigens wel in een ruime theaterzaal en op 1,5 meter afstand van elkaar. Laat dat duidelijk zijn 🙂

Over mijn housewarming schrijf ik volgende week. Ik kan alvast verklappen dat die zeer geslaagd was. Voor nu op naar een nieuwe werkweek en de eerste week van een nieuw schooljaar!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.