PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #190

26 juli 2020

We hebben een druk weekje met veel uitstapjes achter de rug. De kinderen hebben zomervakantie, maar ik nog niet. En ze waren de hele week bij mij. Dat was erg gezellig, soms een beetje puzzelen en af en toe een uitdaging, maar al met al kon ik de ballen redelijk in de lucht houden. Natuurlijk scheelt het een stuk dat we ons in de ochtend niet hoeven haasten. En gelukkig wilden mijn ouders een paar uurtjes extra oppassen zodat ik even kon doorpakken met werk. Nog een kleine week en dan heb ik ook vakantie! Vorige week zaterdag waren we een dagje bij Zoo Veldhoven…

Via Social Deal scoorde ik goedkoop kaartjes voor dit dierenpark. Mijn ouders, de kinderen en ik hebben ons er bijna een hele dag uitstekend vermaakt. Ik peilde op Instagram Stories of ik hier een aparte blog over moest schrijven en aangezien daar positief op gereageerd werd, ga ik er nu nog niet teveel over uitweiden. De blog komt er binnenkort aan!

Het was een lekker warme dag en dat maakt het extra leuk. We maakten hier even een pitstop voor wat eten en drinken.

Als het slecht weer is kunnen de kinderen zich uitleven in een jungle (door Quinn ‘djumbo’ genoemd). Maar op een warme dag als deze was het binnen veel en veel te warm. De kinderen hadden er trouwens minder last van dan de volwassenen 😉

Ik had eten in huis gehaald, maar wist eigenlijk al dat we ofwel op het dierenpark, of ergens onderweg zouden eten. En je maakt mijn kinderen niet blijer dan met de Mac. Aangezien die ook nog eens op de route lag, was dat een makkelijke keuze. Lekker gesmuld en ook hier was de temperatuur buiten nog heerlijk aangenaam.

Bij thuiskomst uit de dierentuin zag ik dat de schroeven die ik aangevraagd had bij Bopita, binnen waren. Tijdens de verhuizing waren er een paar krom getrokken en daardoor konden we Lise’s laden nog niet onder haar bed monteren. Eerder besteedde ik dit soort klusjes altijd uit aan M of deden we het samen, nu besloot ik het eens zelf te proberen. Daar moet ik immers toch aan wennen. Lise en Quinn wilden graag helpen en met z’n drietjes kregen we het gewoon voor elkaar!

‘Heb je zin om samen met de kindjes in een speeltuin af te spreken?’, appte Charlotte zaterdag. Prima idee! En dus zaten we zondag gezellig in het zonnetje in de speeltuin, terwijl de kinderen heerlijk speelden.

Een ijsje hoort er op zo’n dag natuurlijk ook bij!

Maandag had ik een werkdag, maar dinsdag zaten we alweer in de speeltuin. Dit keer in de speeltuin vlakbij ons huis. Echt ideaal!

Even wat zonnestraaltjes pakken. Quinn kan al stukken beter zelf zijn gang gaan dan vorig jaar, dus mama kan soms ook even lekker uitrusten en genieten. Toch ook wel erg fijn!

Donderdag gingen we er alweer op uit. Naar tuincentrum Leurs in Venlo. Nu zijn er heel veel tuincentra dichterbij, dus dit lijkt geen heel voor de hand liggende keuze. Maar in de Blogbox die ik deze week ontving zat een cadeaubon voor dit tuincentrum. En aangezien ik dol ben op tuincentra, leek het me leuk weer eens een voor mij nieuw tuincentrum te ontdekken. Het was gigantisch, als ik geen kindjes bij me had gehad had ik er uren kunnen rondlopen maar gelukkig heb ik ook nu veel kunnen zien. We lunchten met de overheerlijke pizza van het restaurant dat zich in het tuincentrum bevindt.

En er was ook wat te spelen voor de kinderen. Helaas stond er buiten alleen een klein speeltoestel. Binnen is nog een enorme binnenspeeltuin, maar die was vanwege corona helaas gesloten. Ik denk dat we nog eens terug moeten 🙂

Even samen een schommelbank testen die veel te groot is voor onze mini achtertuin 🙂 In de blog over de Blogbox die er heel snel aankomt, laat ik je zien wat ik wél gekocht heb.

En dan zijn we er alweer doorheen! Hoe was jullie afgelopen week? Zijn jullie er ook zoveel op uit geweest, of toch vooral thuis gebleven? Nog een klein weekje dus en dan gaan we lekker een weekje weg. Naar Zeeland! Ik kijk er enorm naar uit.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.