PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #186

28 juni 2020

De eerste week van de zomer was meteen een hele warme! Hebben jullie het een beetje uitgehouden? Omdat het natuurlijk nog een gewone werk- en schoolweek was en het in de middag vaak te warm was om echt dingen te gaan ondernemen hebben we nog niet heel erg van het zomerweer kunnen genieten. Wel zijn we een keer naar de grote speeltuin hier vlakbij gegaan. Ik kwam daar als kind al, dus het is best bijzonder om er nu met mijn eigen kids heen te gaan. Ondanks de 25+ graden, vermaakten Lise en Quinn zich uitstekend. Ze vragen nu bijna elke dag of we weer naar die leuke speeltuin gaan ๐Ÿ™‚

Zondag was het natuurlijk Vaderdag. Aangezien de kinderen het weekend bij mij waren, zou ik ze overdag naar M brengen. Moederdag vierden we vorige maand met een uitgebreide lunch. Lise vroeg al of we dit voor Vaderdag ook zouden doen en eigenlijk vonden M en ik dat meteen een goed idee. We spraken af dat we met z’n drietjes bij hem zouden komen lunchen. Daarna zou ik naar huis gaan en M bracht de kinderen aan het eind van de dag weer terug naar mij. Natuurlijk moesten er cadeautjes en knutselwerkjes mee. Ik vond het mooi om te zien hoe met name Lise genoot van het geven daarvan. En vind het mooi dat we dit zo toch samen konden vieren.

Ik at zondag bij mijn ouders en kreeg na het eten nog een stuk vlaai aangeboden. Gelukkig gaat komende week de sportschool weer open!

Nog meer plaatjes van onze middag in de speeltuin. We zitten hier eventjes bij te komen in de schaduw in een soort draaimolen met een dakje erop. Quinn trok zich niets aan van de zon en was continu op een van de speeltoestellen aan het klimmen. Vandaar zijn rode gezichtje ๐Ÿ˜‰ Lise had op een gegeven moment een jongetje gevonden waar ze lekker mee kon spelen. En ik hobbelde er een beetje achteraan om het een beetje in de gaten te houden. Fijn middagje zo!

Iets minder fijn was mijn hoeveelheid slaap op deze bewuste dag. Geen idee meer welke, maar ik weet nog dat ik moeite had met in slaap komen en om zeven uur gaat toch die wekker weer… Gelukkig kan ik altijd prima functioneren op zo’n te korte nacht, mits ik daarna gewoon weer een goede nacht maak. En volgens mij is dat gelukt. O en mijn nieuwe smartwatch bevalt goed! Er komt nog een uitgebreide review aan, maar daarvoor moet ik het ding eerst nog wat langer in gebruik hebben en uittesten vind ik.

Eindelijk kon Lise’s bestie haar nieuwe huis komen bekijken. Het was nog steeds erg warm, dus prima weer voor een ijsje. Zelf nam ik er lekker ook een.

Deze foto moest nog steeds worden gemaakt. Wij drietjes voor ons nieuwe huisje. Mijn ouders hadden eerder al eens een poging gedaan maar toen stond de zon pal op het huis en op onze gezichten. Dit keer maakten we de foto in de middag en was Charlotte zo lief om dat even te komen doen. Ben er blij mee.

Ik merk dat Quinn het best veel vindt om vier dagen in de week om 7 uur zijn bed uit te moeten om eerst mee Lise naar school te brengen en vervolgens zelf naar peuterspeelzaal of gastouder te moeten. Op woensdag is hij gelukkig vrij en hoewel hij dan natuurlijk wel mee naar school moet om zijn grote zus weg te brengen, hebben we daarna tijd om iets te gaan doen met z’n tweetjes. Ik probeer nog een beetje extra van die momentjes te genieten, want eind oktober gaat hij ook al naar school. We gingen trouwens niets bijzonders doen hoor, we wandelden even naar de bakker en de drogist, waar ik een nieuwe zonnebril voor hem kocht. Staat goed hรจ? O en we stopten onderweg even bij een speeltuintje. Uiteraard ๐Ÿ™‚

Vanaf komende week kan ik eindelijk weer met de fiets de kinderen van en naar school brengen. De afgelopen weken had ik alleen de auto hier en hoewel dat best handig lijkt, vind ik de fiets tien keer fijner. Behalve als het keihard regent dan. Of ijskoud is. Maar daar hebben we de afgelopen weken niet veel last van gehad. Als we bij school stoppen zegt Quinn vaak dat hij het liedje nog even af wil luisteren. K3 is momenteel favoriet en als we de tijd hebben, dan doen we dat. Heb ik meteen tijd om een foto te maken ๐Ÿ˜‰

Deze grote dame heeft sinds een tijdje helemaal geen ongelukjes meer en daarom mocht ze een cadeautje uitzoeken. Het werd dit aapje van Fingerlings. Ze had hem zelf een keer ergens gezien en bleef er maar over bezig. Ze had hem dik verdiend! Gelukkig is het ook nog echt een leuk, schattig speeltje. Ik denk niet dat ze er snel op uitgekeken raakt.

Na een verbouwing van volgens mij wel twee jaar, ging deze week eindelijk het nieuwe filiaal van Lidl open, hier in de wijk. Dat moest ik dus even van binnen gaan bekijken. Het is een prachtige, grote winkel. Ik kreeg er een beetje buitenlandse vibes bij. Alsof je in die grote Franse supermarkten bent. Ja, fijne winkel! Vijf minuutjes rijden van mijn huis, dus ik gok dat ik er vaker ga komen.

Dit was even, lees een week of zes(?), geleden. Ik vond het tijd voor een lesje Xcore at home. Wat behoorlijk tegenviel, aangezien het nog 24 graden was in mijn woonkamer. Maar… I did it! Komende week gaat de sportschool weer open, maar ik ben benieuwd of er ook alweer groepslessen mogen worden gegeven. Ik hoop eigenlijk van wel, want ik ben dit sporten in m’n eentje best een beetje beu ๐Ÿ™‚

Hoe was jullie week? Ook een beetje kunnen genieten van het zonnetje?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.