PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #185

21 juni 2020

Welkom in mijn huisje! Heel binnenkort, misschien zelfs morgen al, komt er een nieuwe verhuisupdate online waarin ik mijn woonkamer laat zien. Maar hier dus alvast een kleine sneak peek. Zaterdag had ik een heel relaxed dagje thuis. Ik vond eindelijk de Lidl waar ik een paar dagen eerder tevergeefs naar had gezocht (ja echt waar. noodwinkel, slecht aangegeven enzo) en deed boodschappen voor flink wat dagen vooruit. Daarna kroop ik achter mijn laptop voor wat werk onder het genot van een salade met geitenkaas.

Er kwamen lieve vrienden langs om naar mij en mijn huisje te kijken. Buiten maakte ik een soort corona-proof opstelling want het was heerlijk weer!

’s Avonds was het heel laat nog 25 graden en daarom besloot ik eens een wandelingetje door mijn nieuwe buurt te maken. Langs het kanaal was het prachtig zo met die laagstaande zon. Ik kwam ook een aantal leuke plekjes tegen waar ik binnenkort nog eens een drankje wil gaan doen én ik kreeg tijdens deze wandeling spontaan zin om de volgende ochtend een rondje te gaan hardlopen. And so I did!

Maandag was mijn moeder jarig en reed ik ’s middags met de kinderen naar mijn ouders. Mijn tante hadden we allemaal in geen maanden meer gezien dus dat was een leuk weerzien. Lise maakte van de gelegenheid gebruik door gezellig met haar te gaan kleuren.

Heerlijk stel he… Hier waren ze lichtelijk oververmoeid van de hele dag school/gastouder en toen nog de verjaardag van oma inclusief avondeten. Maar gezellig was het wel! Normaal zijn mijn ouders eigenlijk altijd op vakantie als mijn moeder jarig is, maar dit keer konden we het dus echt eens op de dag zelf vieren omdat ze vanwege corona (nog) niet op vakantie zijn gegaan.

Dinsdag waren we alledrie een beetje gaar. En wat is er dan fijner dan ’s middags even voor de televisie met een bakje popcorn? We keken de verfilming van de GVR via Netflix. Echt een mooie/leuke film 🙂

Dinsdagavond waren de kids weer bij M en hoewel normaal die woensdag dan mijn werkdag is, had ik dit keer andere plannen. Qua hoeveelheid werk kon ik het mezelf eigenlijk niet helemaal veroorloven, maar het feit dat ik mijn vriendin uit Nijmegen al zo lang niet gezien had, won uiteindelijk toch. Normaal ga ik altijd met de trein naar haar toe, maar dat voelde nog niet goed. En dus stapte ik over mijn snelwegangst heen en reed ik er met de auto heen. We smulden van een high tea die ze me voor mijn verjaardag had gegeven. Het was ook weer de eerste keer dat ik me in de horeca begaf en dat beviel heel goed. Zo fijn om weer eens echt te genieten buiten de deur en natuurlijk om gezellig bij te kletsen.

Tja… voor er aangevallen wordt moeten er natuurlijk eerst een paar Insta-waardige foto’s worden gemaakt 😉

Donderdag haalde ik mijn kindjes weer op van school en gastouder en had Lise ’s middags zwemles. Ze ging weer oefenen in het diepe en was zo blij en trots! En ik ook natuurlijk. Het heeft even geduurd, maar ze lijkt nu echt de smaak te pakken te hebben wat zwemmen betreft. Ze ‘moet’ van ons minimaal diploma A en B halen, maar met deze mindset gaat ze zeker weten ook nog voor C. We gaan het zien!

Lise had nog nodig wat luchtigs nodig en een nieuwe pyjama en Quinn kon ook wel wat nieuwe kleding gebruiken. Vlakbij mijn nieuwe huis is een filiaal van Zeeman, waar ik deze week eens binnenliep. En kijk nou wat een super toffe items ik daar scoorde! Ik ben vooral verliefd op de jeans shorts voor Quinn en de jungle-pyjama voor Lise. Bij elkaar was ik volgens mij iets van 20 euro kwijt. Echt geen geld!

Al heel lang wilde ik wat mooie nieuwe foto’s hebben van de kinderen. En graag ook een paar van de kinderen en mij samen. Nu staat er al een date met mijn favo fotograaf Charlotte op de planning, maar omdat het veld met klaprozen vlakbij mijn huis nu nog zo mooi in bloei staat wilde ik eigenlijk niet wachten. Mijn ouders kwamen to the rescue en hielpen me met het maken van een paar mooie plaatjes.

Het leuke van verhuisd zijn is dat iedereen graag naar je nieuwe stekje wil komen kijken. Zo ook deze vriendin en haar zoontje. We kookten samen, de kinderen speelden met elkaar, we liepen even naar de speeltuin en ploften daarna met een wijntje (wij) en chips (de kids) op de bank. Heerlijk!

En inmiddels is het zaterdagavond-laat en moet ik nodig mijn bed gaan opzoeken. Morgen Vaderdag. Geen beladen gedoe, maar gewoon een brunch met z’n vieren. De kinderen hebben wat moois gemaakt en we nemen een kleinigheidje mee. Daarna blijven de kinderen bij M en ga ik boodschappen doen, wat werken en langs mijn eigen papa (en mama). ’s Avonds komen de kids dan weer thuis. Fijn dat dit allemaal zo kan en goed gaat 🙂

Een hele fijne Vaderdag gewenst allemaal. Doe jij nog iets speciaals deze dag?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.