PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #164

19 januari 2020

Wat lijken ze zo lekker braaf en rustig hè? Nou schijn bedriegt, want dit was het kwartiertje ‘keten voor het slapengaan’, zoals we dat tegenwoordig noemen. Hier waren ze net in bad geweest en werd er nog even gespeeld op (en in) Lise’s bed. ‘We doen net of we slapen!’ Om vervolgens elkaar enorm te gaan kietelen. Aan mij de taak om te zorgen dat Quinn niet uit bed gelanceerd werd…

Een hele tijd geleden maakte ik een soortgelijke foto met Quinn op mijn arm. Die behoort zelfs tot de negen meest gelikete foto’s op Instagram van het afgelopen jaar. Aangezien mijn spiegel nog steeds (of weer?) vies is, was dat een mooie kans om ook eens zo’n foto met Lise te maken. Ik vind haar snoetje hier zo schattig…

Ik weet niet wat het is met Quinn, maar de laatste tijd heeft hij er een hekel aan om Lise uit school te gaan halen. En laat hij dat nu toch vier keer in de week ‘moeten’… Gelukkig was de boze bui al snel verdwenen toen hij in dit nisje mocht spelen. Hij past er staand nog nét in!

En toen Lise naar buiten kwam en nog even over het plein rende met haar vriendjes, wist Quinn ongezien haar tas open te maken en vond hij zomaar nog wat restanten van haar lunch. Hahaha. Hij zat het met smaak op te peuzelen! ‘Geef dat kind toch eens wat te eten’, kreeg ik al meteen te horen. En bedankt 😉

Kijk dit kind nou… We waren een keer ruim op tijd bij de zwemles, dus ik had tijd om deze geinige foto te maken. Lise was ook wel blij dat we een keer niet de parkeerplaats over hoefden te rennen omdat de les over 10 minuten zou beginnen en ze nog moest omkleden. Ik ga maar eens proberen dat eerder vertrekken erin te houden. Geeft toch een boel minder stress!

Over minder stress gesproken… Lise deed het super tijdens haar tweede les in badje drie. Ze was zo geconcentreerd aan het oefenen, luisterde goed naar de aanwijzingen van de juf en moest voor het eerst met de armen en benen tegelijk de zwembeweging maken. Ze leek de laatste weken in badje twee een beetje stil te staan, maar ik zie haar nu ineens weer met sprongen vooruit gaan. Super trots op dit kind!

En ook wel een beetje trots op mezelf, want ik ben het nieuwe jaar sportief gezien goed begonnen. Maandag volgde ik voor het eerst een les ‘Booty’, wat dus inderdaad goed is voor je booty, je billen dus. Nou, dat heb ik gevoeld! Op woensdag was de spierpijn het allerergst. Maar het is wel een leuke les en hij duurt maar een half uur, dus die ga ik vaker proberen mee te pakken. Op donderdag was het gewoon weer tijd voor mijn wekelijkse les Bodypump. Er is weer een nieuw kwartaal begonnen en dat betekent nieuwe muziek (hele leuke dit keer vind ik) en een nieuwe choreografie. Altijd even wennen, maar het is ook weer even extra zwaar en dus extra effectief.

Dit weekend is lekker rustig. Met een gezellige lunch met een vriendin en wat vrijwillig ingeplande werkuurtjes. Ik heb wat nieuwe plannen voor de komende maanden, maar die vergen wel heel wat tijd en voorbereiding… Hoe was jouw week en wat staat er dit weekend voor jou op de planning?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.