PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #154

10 november 2019

Vorige week zaterdag vierde Quinn zijn derde verjaardag voor de familie. De fototaart van HEMA was lichtelijk gehavend vanwege een fietstochtje, maar vind ik desondanks toch weer heel leuk geworden. We hebben er lekker van gesmuld met z’n allen!

Natuurlijk waren er ook drie kaarsjes en moesten die worden uitgeblazen. Een beetje spannend is dat wel, maar gelukkig waren daar een grote zus en een mama die een beetje wilden helpen.

Wat is hij weer enorm verwend! Quinn kreeg o.a. zijn eerste echte fiets, een gezelschapsspelletje, een enorme doos Duplo, de RoboDino van VTech, magnetisch speelgoed en een stoere nieuwe ochtendjas.

Deze enorme folieballon in de vorm van de letter Q kocht ik bij Action. Hij is tof hè? De meeste gangbare letters waren op, maar de Q was er dus nog. Toch een voordeel van zo’n ‘zeldzame’ eerste letter.

We sloten de dag af met tafelfriet. Bedacht door M en eigenlijk een heel goed en tof idee. Alle frietjes en snacks op de tafel, incl saus en eten maar. Quinn vond het in eerste instantie maar vreemd en vroeg om een bord, maar even later zag ook hij er gelukkig de lol van in.

Ik moest flink aan de bak met opdrachten voor mijn blog en dus is er op mijn werkdagen van foto’s maken niet veel gekomen. Woensdag vond ik wel een gaatje om even naar de kapper te gaan. Het was alweer zo’n drie maanden geleden en dus echt nodig. De puntjes zijn eraf en de kleur is opgefrist. Blij mee!

Lise was al weken aan het aftellen naar afgelopen vrijdag, want dan zouden we samen een nachtje in een hotel gaan slapen! Zij had vrijdag een studiedag, dus toen we Quinn naar de peuterspeelzaal hadden gebracht, reden we direct door naar het hotel in Deurne. Ik vind het leuk om daar nog een losse blog over te schrijven, dus die houd je nog van me tegoed. Maar ik kan alvast verklappen dat het enorm leuk was zo met z’n tweetjes er even tussenuit te zijn.

‘De mannen’ sloten zich zaterdagochtend bij ons aan en met z’n vieren gingen we een dagje naar Toverland. Het is daar nu laagseizoen, waarbij alleen de binnenattracties open zijn. Het is ook stukken minder druk dan in de zomer en eigenlijk is dat voor de kinderen alleen maar heel fijn. Zij zijn normaal gesproken toch voornamelijk binnen te vinden omdat daar de voor hen leukste attracties staan.

Hoeveel lol kun je hebben in de draaimolen? Heerlijk dit toch!

De Toos Tovershow mag niet gemist worden. Quinn zat er helemaal in. Na afloop wilde hij zelfs met Toos op de foto! Ik zal kijken of ik die op Instagram kan delen, want hij is TE leuk.

Ook Lise was in haar nopjes. Waar Quinn opeens wat schrik had van de meeste attracties, ging zij overal fluitend in. En gewoon lekker twintig keer achter elkaar omdat het niet druk was.

Op weg naar huis vielen ze uiteraard allebei in slaap. Thuis was het dus meteen naar boven, in bed nog heel even een filmpje kijken (meestal lezen we een boekje, maar heel soms wordt dat verwisseld voor een filmpje) en daarna lekker slapen.

En vandaag hebben we gewoon nóg een dag weekend. Als je zoals Lise en ik vrijdag eigenlijk al het gevoel had dat het weekend was, voelt dat extra luxe! Hebben jullie ook een gezellig weekend?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.