PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #150

13 oktober 2019

Als iets me aan herfst doet denken zijn het wel pompoenen. Deze gigantische exemplaren kwamen we tegen toen we vorig weekend bloemen voor oma gingen kopen bij de bloemist. Ik kreeg ze niet mee op de fiets helaas, maar vind ze geweldig! Quinn stond er vooral heel verwonderd naar te kijken.

Vorig weekend was het ook weer tijd voor ‘het Foute Oktoberfest’ in het Goffertpark in Nijmegen. In de middag reisde ik al per trein die kant op, naar mijn lieve vriendinnetje die daar woont. Standaard bereiden we ons op zo’n feestje voor door gezellig wat te borrelen en daar horen natuurlijk lekkere hapjes bij. Ik nam de ingrediënten voor deze nacho-ovenschotel mee en kreeg via Instagram Stories verrassend vaak de vraag of ik het recept wilde delen. Nu is het echt zo spannend niet, maar het heeft me wel de inspiratie gegeven voor een nieuwe blog. Die komt er binnenkort aan!

In vol ornaat gingen we richting feesttent. Grappig om te zien hoe iedereen zich helemaal in stijl van het thema heeft verkleed. Het feest doet zijn naam trouwens eer aan, want aan foute muziek was geen gebrek. Dat ik flink hard had meegezongen merkte ik de volgende ochtend, toen ik bijna geen stem meer over had… oeps!

Lise vindt het altijd leuk om mee te helpen in de keuken. Vooral als ik het idee heb dat we iets eten wat ze misschien weleens niet zo lekker gaat vinden, vraag ik haar of ze me wil helpen. De kans is dan veel groter dat ze het in elk geval gaat proberen en misschien zelfs heel lekker vindt.

Op maandag, woensdag en vrijdag kan Lise afspreken. En negen van de tien keer gebeurt dat dan ook. Maandag kwam er een vriendje spelen en weer trof ik ze zo zoet spelend aan. Heerlijk uitzicht hoor!

Ik vind Quinn steeds leuker worden. Hij begint nu echt goed te praten en kraamt dan soms de meest hilarische dingen uit. Nog steeds wil hij het liefst alles zelf doen. Dus ook met zijn eigen mes zijn boterham smeren tijdens de lunch.

Quinn en ik gingen woensdagmiddag op date. Samen bezochten we een muzikale theatervoorstelling van Nijntje in de bibliotheek in Waalre. Dit was in het kader van het Bieb Familie Festival waar ik eerder deze week al een blog over schreef.

Quinn heeft ademloos op mijn schoot zitten luisteren. Na afloop kon er nog worden geknutseld, kregen de kinderen een bekertje ranja en konden ze op de foto met de actrice die de voorstelling helemaal in haar eentje verzorgde. Quinn vond dat een beetje spannend, maar als ik mee ging wilde hij het wel.

Ik kreeg het geniale plan buiten nog even een gezellige selfie te maken van ons tweetjes, maar daar had Quinn iets minder geduld voor dan ik. Ach, zo is het best een spontane actiefoto. Toch?

Sinds we Baby Annabell hebben mogen verwelkomen in huis, wordt er flink met haar gespeeld. Door Lise, maar zeker ook door Quinn, die haar altijd in bedje legt en dan zorgvuldig toedekt.

Zoals je ziet mocht ze ook mee naar Albert Heijn toen we boodschappen gingen doen. Quinn zat in eerste instantie in het zitje in de grote winkelwagen, maar toen hij zag dat Lise mocht spelen bij het tv’tje wilde hij dat natuurlijk ook. Voor even ging dat gelukkig goed! Op het moment dat hij aan de wandel ging, had ik gelukkig net alle boodschappen bij elkaar verzameld en konden we naar de kassa.

Voor Lise begon de herfstvakantie vrijdag al met een studiedag. Daar maakten we gebruik van door gezellig samen te gaan lunchen bij de bibliotheek terwijl Quinn een paar uurtjes speelde op de peuterspeelzaal. Ze geniet echt van die één-op-één aandacht. En ik ook!

Hoe was jullie week? En is bij jullie de herfstvakantie ook begonnen of duurt dat nog even?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.