PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #146

15 september 2019

Met een perenboom in de tuin is het eens per jaar perenpluktijd! Quinn zat al weken aan de peren te trekken en af en toe vielen er een paar uit de boom, maar deze week mochten ze dan eindelijk geplukt worden. Twee grote schalen vol peren kwamen er van ons bescheiden boompje af. Best een prima oogst!

Maandagochtend bracht ik Lise naar school. Samen met haar broertje, die ik meteen daarna bij de gastouder afzette. Bij Lise in de klas blijven de ouders altijd even om samen met het kind een werkje te zoeken. Lise ging voor de meerlaagse puzzel en Quinn vond het zo leuk dat hij niet meer weg wilde. Nog iets meer dan een jaar jongen, dan mag je ook naar school!

Lise mocht haar rokje van de nieuwe Shoeby x Nicolette collectie aan. Ik vind het haar zó leuk staan! Op Instagram plaatste ik een foto waarop ze stralend lacht, maar ik vind juist deze ook erg mooi. Echt zo’n modellenblik heeft ze hier!

Woensdag was een spannende dag voor Quinn. En ook voor mij, in alle eerlijkheid. Ik nam hem namelijk voor het eerst mee in de trein! En we gingen niet een klein stukje, maar meteen naar Amsterdam voor een pers-event.

We reisden samen met Charlotte en dochter Emmi. Hier vond Quinn het wel even interessant om naar de koeien te kijken waar we voorbij raasden, maar hij vond een uur en een kwartier stil zitten op de stoel toch wat veel van het goede. Laten we het erop houden dat ik flink wat meters heb gemaakt door het gangpad van de treincoupé.

Het event vond plaats bij MaMa Kelly in het Olympisch Stadion. Echt een prachtige locatie. Met veel roze en goud en hele toffe neonletters aan de muur, zoals je ziet.

Kijk dit lieve boefje nou! Ik vind het altijd super leuk als de gastouder foto’s maakt van Quinn en die dan naar me doorstuurt als hij bij haar is. Hij heeft het overduidelijk enorm naar zijn zin met zijn mooie zelfversierde ‘piratenhoed’.

En toen kwam de zomer opeens terug! Donderdag steeg het kwik opeens weer tot boven de twintig graden. Ik had genoeg van mijn dichte schoenen en trok sandaaltjes aan toen ik met Lise naar de zwemles ging.

Vrijdagochtend was het knutselochtend op school. De kinderen waren er goed op voorbereid want Lise had er de avond van tevoren al helemaal zin in. Als ouder kon je je opgeven om te helpen, maar dat bericht hadden wij gemist. Gelukkig was het geen probleem als M ook bleef om te helpen. Dat vond Lise natuurlijk nog éxtra leuk.

Met Quinn bracht ik wat pakketjes weg en deed ik een boodschap. Gewoon met de Joolz, omdat die toch nog steeds het aller fijnst rijdt en ik Quinn zo niet continu kwijt ben. Hij past er nog best in, toch?

Vrijdagavond ging ik eens niet naar koorrepetitie, maar naar een cabaretvoorstelling! Met mijn moeder ging ik naar Brigitte Kaandorp in het Parktheater. Ze was briljant als altijd. We hebben enorm gelachen. Komende week verschijnt er een aparte blogpost over deze voorstelling.

Het weekend is lekker rustig. Extra veel tijd om van het lekkere weer te genieten dus! Gisteravond deed ik trouwens nog wel een escaperoom. Bij het schrijven van dit overzicht weet ik nog niet of ik (op tijd) ben ontsnapt, dus laten we er maar het beste van hopen 😉

Wat staat er bij jou op de planning deze zondag? Heb jij ook tijd om lekker te nazomeren?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.