PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #144

1 september 2019

Hebben we de laatste warme zomerdag echt achter de rug? Niemand weet het, maar vorig weekend was het in elk geval nog heerlijk warm. Perfect festivalweer! Met twee vriendinnen ging ik naar ‘We love the 90s’ in Nijmegen. Vorig jaar viel dat feestje nog jammerlijk in het water, maar dit keer was er volop zon!

Een biertje smaakt toch altijd veel lekkerder als het mooi weer is. Helaas waren de gratis waterpunten niet bereikbaar als je niet naar de wc hoefde (en geen zin had om daar €3,50 voor te betalen). En doordat ik dus toch wat te weinig (water) dronk, eindigde ik de dag met een fikse hoofdpijn.

Terwijl ik zondag de dag rustig opstartte en terugreisde vanuit Nijmegen en M een dag in Amsterdam zat, hadden de kinderen het leuk bij opa en oma. Met z’n allen gingen ze gezellig naar de kinderboerderij.

Ik hoor vaak dat Quinn zo op mijn vader lijkt. Extra leuk dus dat mijn moeder ze zo samen op de foto wist te krijgen.

De werkweek begon goed met een ontbijtje in de achtertuin. Direct daarna ging ik natuurlijk wel keihard aan het werk, zoals je zult begrijpen.

Quinn had het weer naar zijn zin op de peuterspeelzaal. Toen ik hem kwam ophalen zat hij helemaal in een boekje gedoken, samen met de leidster. Hij moest weer een beetje wennen na die lange zomervakantie, maar begint zijn draai weer helemaal te vinden.

Samen met mijn broertje maakte ik dinsdagavond een skeelertocht van maar liefst 20 kilometer! Aan de hand van fietsknooppunten hadden we zelf een route gemaakt en die bleek prachtig. We deden er precies twee uur over. Redelijk pittig voor de eerste tocht van het jaar, maar we hielden het gelukkig goed vol.

Woensdag was M vrij en nam bij Quinn mee naar de bibliotheek om boekjes in te leveren. Daar moest er natuurlijk ook even op de computer ‘gewerkt’ worden…

Na school namen we Lise, een vriendje én Quinn mee naar een buitenzwembad hier in de buurt. Nog even genieten van het mooie weer voor het te laat is. Quinn heeft het er nog over.

’s Avonds had ik een sushi en gin tonic date met deze twee lieverds. Helaas was er geen gin tonic te krijgen, maar de wijn smaakte gelukkig ook prima.

De sushi was trouwens ook erg goed!

De kapper kwam weer langs en voorzag Quinn van een lekker kort, zomers kapsel. Ik vind hem er zo knap en lief uitzien met zijn nieuwe kapsel. Ben helemaal verliefd!

In oktober loopt Lise tijdens de Eindhovense Marathon de ‘mini marathon’. Dat betekent 1,6 kilometer rennen, samen met (in dit geval) papa. Ze zijn alvast begonnen met trainen. De eerste 500 meter is in elk geval geen probleem.

Op vrijdag had Quinn er opeens veel minder moeite mee dat ik hem bij de peuterspeelzaal achterliet dan anders. Ik zocht samen met hem iets te spelen uit, meldde dat ik ging en hem straks weer op zou halen en meneer was al vertrokken naar de buitendeur. Van achter het glas stond hij me met zijn knuffel-aap uit te zwaaien. Liefje!

Ons weekend is, in tegenstelling tot de afgelopen weekenden, lekker rustig. En dat vind ik best fijn! Heb jij drukke plannen deze zondag?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.