PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #141

11 augustus 2019

Vorige week zondagmiddag brachten wij een bezoekje aan ‘Park Hilaria’, ofwel de kermis in Eindhoven. Lise wilde overal in en Quinn had het vooral druk met zijn ogen uit kijken. Het was heerlijk weer en we vermaakten ons er prima, hoewel de kinderen er qua prikkels op een gegeven moment toch wel genoeg van hadden.

Ik speelde drie spelletjes Kamelenrace. Lise was mijn grootste supporter en dankzij haar won ik er gewoon twee!

Maandagmiddag kwam Bregje gezellig langs! We kletsten bij, hielden wat nuttig werkoverleg en dronken een wijntje. Lise maakte deze foto van ons. Doet ze goed, hè?

En terwijl ik het avondeten aan het voorbereiden was, leerde Lise Breg hoe je een envelopje vouwt. Zo lief!

Dinsdagavond ging ik opnieuw naar de kermis. Dit keer niet met M en de kinderen, maar met mijn broertje! Hij is nog meer fan van de Kamelenrace dan ik. En hij is er ook beter in. Al hadden we die avond niet zoveel geluk. Samen wonnen we nog twee spelletjes.

En van de vier gewonnen medailles in totaal koos ik deze geweldige lama uit als prijs. We hebben hem ‘Django’ genoemd, omdat die avond ook zanger Django Wagner op de kermis optrad. Ik was dus nog nooit in die feesttent op de kermis geweest, maar eigenlijk is dat best heel leuk.

Gelukkig hebben we het dinsdagavond niet te gek gemaakt, want woensdagochtend had ik gewoon een date met Charlotte en haar meiden. We spraken af bij Buutvrij voor de hele Pot in Best. De kinderen konden lekker samen spelen en wij kletsten uitgebreid bij.

We sloten af met een lekkere lunch en toen was het tijd om terug naar huis te rijden. Waar Quinn een lekker lang slaapje deed. Van spelen word je moe!

We gingen voor knutselspullen naar de Action, maar ik kwam thuis met gin tonic glazen… Ook met knutselspullen trouwens hoor. Maar ik was al eens eerder op zoek geweest naar deze glazen en toen waren ze compleet uitverkocht. Ik was dus blij dat ze er nu weer waren!

Vrijdag reed ik met mijn moeder naar de Achterhoek. Het was weer tijd voor ons jaarlijkse moeder-dochter-weekend. Helaas was het enorm slecht weer toen we aankwamen en natuurlijk had ik mijn jas thuis laten liggen… Maar gelukkig klaarde het tegen de avond op en hebben we het de rest van het weekend op een buitje na droog gehouden.

We verblijven trouwens tot en met vandaag bij Stayokay Gorssel. Er komt zeer binnenkort een aparte blog over online, dus ik vertel nog even lekker niks. Ik was hier trouwens helemaal blij dat mijn haar goed zat nadat ik met de krultang aan de slag was gegaan. Alleen was het een beetje jammer dat we die avond de deur helemaal niet meer uit gingen. Ach, had mijn moeder in elk geval een leuk uitzicht… 😉

Op zaterdag gingen we trouwens wel de deur uit. Er stond een dagje Deventer op de planning. Via Instagram vroeg ik om tips en kreeg ik meerdere malen de tip om aan de overkant van de IJssel gratis te parkeren en dan met het pontje naar de overkant te varen. Dat bleek echt ideaal, dus dankjewel tipgevers!

In Deventer hebben we flink geshopt, genoten van een kopje koffie met Deventer koek, heerlijk geluncht én gedineerd. Het was een leuke, maar toch ook wel behoorlijk vermoeiende dag.

En zag het er aan het begin van de dag nog een beetje grijs en grauw uit, toen we ’s avonds weer met het pontje terug voeren was de lucht strakblauw en scheen er een prachtig avondzonnetje. Dag Deventer, je bent leuk!

Vandaag, zondag, is onze laatste dag hier in de Achterhoek en gaan we als het goed is de buurt eens per fiets verkennen. En aan het eind van de dag rijden we weer terug naar Eindhoven.

Hoe is/was jullie weekend?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.