PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #139

14 juli 2019

De zomervakantie is begonnen. Wij vierden afgelopen week onze eerste vakantieweek. Nog thuis weliswaar, maar we deden al een aantal leuke dingen! Handig trouwens hoor, die karretjes bij de bouwmarkt. Op deze manier lukt het om twee kinderen zonder ruzie mee te laten rijden. Zaterdag gingen we even speelzand en een paar stekkerdozen halen met z’n allen. Ik viel ook nog als een blok voor een zo’n plant met van die gaten in de bladeren. Erg Insta-proof, haha.

’s Avonds had ik een date met de knappe Charlotte. We gingen eerst wat eten en daarna ouderwets op stap. We brachten de avond grotendeels door in de kroeg waar Charlotte jaren geleden heeft gewerkt. Dat was erg gezellig! En we sloten de avond af in de karaokebar. Gewoon, omdat het kan! Het was een super leuke avond en als onze beide agenda’s het toelaten gaan we die zeker een vervolg geven! Toch, Char?

Wat is het toch fijn als je kind in de zomer jarig is! Nee, niet het mijne maar wel dat van een vriendin. Haar zoon vierde afgelopen weekend zijn negende verjaardag in een speeltuin met zwembad! Lise ging eerst alleen met haar voeten voelen of het water lekker was, maar even later wilde ze haar badpak aan om er helemaal in te gaan. De andere kinderen volgden al snel en het werd een gezellige boel. Voor de ouders was er een soort lounge-hoek afgehuurd. Ideaal!

Maandag ging ik met de kinderen en mijn ouders een dagje naar de Julianatoren. Zoals je al hebt kunnen lezen hebben we ons enorm goed vermaakt, viel het reuze mee met de drukte en was het weer ook nog eens best redelijk! Lise had alweer de dag van haar leven en ook Quinn genoot met volle teugen.

Anders dan de volgende keer bleven we dit keer wel eten op het park. De kinderen vinden het altijd tof om zo’n kidsbox te krijgen. Het puzzeltje dat erin zat werd uitgebreid bewonderd.

Met Lise ging ik woensdag op pad. We reisden met de trein naar Haarlem, waar we het Frans Hals Museum bezochten. Onderweg was Lise druk aan het kleuren, al vond ze de treinreis ‘best wel heel ver, mama’.

Wat is Haarlem toch een prachtige stad. We wandelden in twintig minuten van het station naar het museum en namen onderweg de tijd voor wat mooie foto’s. Een uitgebreid verslag van deze dag kun je trouwens binnenkort hier lezen. Daar wordt aan gewerkt!

Na het sporten vind ik altijd dat ik wat lekkers heb verdiend. Niet geheel logisch misschien, maar tja… zo ben ik af en toe 😉 Deze Milka met kleine Oreo-koekjes erin is echt gevaarlijk lekker. Je hebt er zo een hele reep van op. Gelukkig hielp M mee, anders had ik echt helemaal voor niets gesport…

En toen was het tijd om de spullen in te pakken en richting Zeeland te vertrekken! Inmiddels vieren wij daar een welverdiende zomervakantie. De reguliere Snapshot Sunday sla ik daarom volgende week een keertje over, maar in plaats daarvan vind je over twee weken, als onze vakantie achter de rug is, net als de afgelopen jaren een extra lange ‘Snapshot Holiday’. Ofwel, een uitgebreid verslag van onze vakantie! Ondertussen kun je op Instagram (Stories) al heel wat voorproefjes voorbij zien komen. Want ondanks dat het weer (nog) niet top is, vermaken we ons hier prima!

Fijne zondag! Is bij jullie de zomervakantie al begonnen?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.