PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #138

7 juli 2019

Zonnig, warm, gezellig, goede muziek, fijn gezelschap en eh… warm. Dat omschrijft ons weekend op Concert at SEA wel zo ongeveer. Met M reed ik donderdagnacht – lang verhaal, maar hij had eerst nog een ander concert – naar de caravan van mijn ouders die mijn lieve papa in Zeeland had neergezet. Vrijdagochtend sliepen we uit en was het tijd voor de eerste festivaldag. Tegen het eind van de avond werd het zelfs wat fris, zoals je aan mijn vest kunt zien.

We bleven die eerste dag tot het eind en waren pas rond half drie terug op de camping. Gelukkig konden we zaterdag wat uitslapen. Maar niet al te lang, want onze vrienden waren op tijd van huis vertrokken. Samen lunchten, kletsten en dronken we wat voor het weer tijd was om richting festivalterrein te lopen. We liepen dit keer precies bij de opening het terrein op, dus dat hadden we goed getimed.

Het was zaterdag maar liefst tien graden warmer dan vrijdag. Nou ik kan je vertellen, dat was te merken. Niet alleen zweetten we ons een ongeluk, er landden ook allemaal kleine zwarte beestjes op ons die vreselijk kriebelden. Gelukkig waren die op een gegeven moment weg en werd het tegen zonsondergang eindelijk wat koeler.

Op het strandpodium stond zaterdag een ‘mystery guest’ geprogrammeerd. En dat bleek Douwe Bob te zijn! Mijn vriendin en ik sneakten stiekem naar voren en eenmaal daar zagen we nét de zon in de zee zakken. Douwe hield zelfs even op met spelen om ook van dat moment te kunnen genieten. Was mooi!

En nog nooit, in alle jaren dat ik op Concert at SEA ben geweest, heb ik meegemaakt dat we tot het eind (en dat is 1:15 uur) met korte broek en in een shirtje kunnen zitten zonder dat het te koud wordt. Echt bizar! Zelfs toen we een uur later over het strand terug naar de camping liepen voelde het nog warm aan.

De volgende ochtend startten we rustig op. Toen onze vrienden weer naar huis waren ruimden wij de caravan op en wachtten we tot papa er weer was om de caravan op te halen. Deze camping, Camping International, ligt op ongeveer een half uur lopen van het festivalterrein. Niet heel dichtbij dus, maar ik vind het wel een heerlijke camping. Niet te druk, geen irritante overlast en een fijne supermarkt waar alle belangrijke dingen verkrijgbaar zijn.

Zo’n festivalweekend is leuk, maar stiekem mis ik de kindjes dan wel enorm hoor. Fijn dus dat ze zondag weer lekker mee naar huis konden.

Maandagavond gingen we even met de auto door de wasstraat. Tijdens het stofzuigen van de binnenkant van de auto wilde Quinn even achter het stuur. Boys will be boys

Ik nam mijn broertje mee uit eten voor zijn verjaardag. Hij mocht kiezen waar we gingen eten en tot mijn grote geluk stelde hij sushi voor. We gingen naar mijn favoriet: Japans restaurant Kyoto. En het was net zo lekker als altijd. Love it! We sloten de avond af met een speciaalbiertje in de Stadsbrouwerij.

Woensdag ging ik een dagje shoppen in Antwerpen met een vriendin. De shoplog zag je gisteren al voorbij komen. Over dit jurkje twijfelde ik en nam ik uiteindelijk toch niet mee. Maar toen ik deze foto in mijn stories deelde, vroegen velen zich af waarom in hemelsnaam. Waarop ik zelf ook weer begon te twijfelen. Nu heb ik het jurkje alsnog online besteld zodat ik thuis even rustig kan kijken of het inderdaad misschien tóch heel leuk is.

De buit van het shopgeweld. Valt best mee toch? 😉

Donderdag had ik een leuke zakelijke afspraak. Daar kan ik nu nog even niet veel meer over zeggen dan dat ik na mijn vakantie een leuke nieuwe langetermijnsamenwerking aanga voor mijn blog. Zin in!

Lise was echt zo toe aan vakantie deze laatste schoolweek. In de auto onderweg naar zwemles viel ze gewoon in slaap… Het was de laatste les voor de vakantie en daarom mochten de papa’s en mama’s mee het water in. Voor mij hoefde het niet per se, maar Lise vond het geweldig dat mama mee ging zwemmen. Dus dan doe je dat gewoon!

Hebben jullie (kids) ook al zomervakantie of duurt dat nog een of twee weken?

2 Comments

 • Reply MarjonS 7 juli 2019 at 07:24

  In Limburg zijn we ook gestart met vakantie. De zwemlessen van onze 5 jarige gaan in de vakantie gewoon door. Leuk dat papa/mama keertje mochten mee zwemmen.

 • Reply Tin 8 juli 2019 at 16:27

  Super mooi dat jurkje welke winkel hangt het?

  Groetjes

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.