PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #137

30 juni 2019

We hebben zoals je weet een behoorlijk warme week achter de rug. Hebben jullie ‘m allemaal een beetje goed doorstaan? Vorig weekend vierde ik verlaat mijn verjaardag (ik ben al in maart jarig) met een gezellige barbecue! Helaas waren er best veel afmeldingen, maar de mensen die er waren zorgden voor meer dan genoeg gezelligheid. Zoals deze lieverds, die ook hun kinderen meenamen. Het is eigenlijk jammer dat ze niet allemaal (herkenbaar) online mogen, want ik heb de meest heerlijke foto waarop ze alle vijf aan het kindertafeltje zitten te smullen.

Eerder die dag deden we boodschappen. Behoorlijk wat boodschappen, zoals je ziet. Ik vind het altijd zo lastig inschatten hoeveel je moet inslaan als er een groep mensen komt barbecueën… Qua vlees zaten we wel goed geloof ik, maar stokbrood hadden we veel te veel en salades juist weer te weinig. Even onthouden voor de volgende keer!

Van rustig uitslapen en bijkomen was zondag geen sprake, want er stond een uitje naar de Julianatoren op de planning. Voor ons is dat ruim een uur rijden en omdat we de kinderen (en onszelf) wat langer lieten liggen waren we er pas rond het middaguur. Maar gelukkig hadden we genoeg tijd om alle attracties af te gaan waar Lise en Quinn graag in wilden. Ondanks het warme weer was het goed te doen in het park. Lise had echt de tijd van haar leven, want ze vroeg al sinds oktober vorig jaar wanneer we er weer eens heen zouden gaan.

En ook Quinn vond het fantastisch! Vorig jaar kon hij nog niet zelf in de meeste attracties, maar nu is hij bijna overal samen met Lise in geweest. Zo leuk! Hij keek echt zijn ogen uit daar.

Julianatoren is echt een kinderpretpark. Er zijn dus geen attracties voor volwassenen. En hoewel ik echt wel houd van een wilde achtbaan op zijn tijd, kan ik toch ook wel heel erg genieten als ik mijn kinderen samen in een attractie zie zitten. Bij het brandjes blussen mocht ik trouwens met Lise mee. Even wat verkoeling zoeken, want hier was het in de volle zon toch echt wel warm…

Het park sluit al om vijf uur en gegeten hadden we nog niet. Dat werd dus ergens halverwege een Mc Donald’s opzoeken. Heel vervelend… Ik zag laatst al bij iemand voorbij komen dat ze er weer zoete aardappel frietjes hebben. Zo lekker!

En toen…. toen werd het pas echt warm. Een fietstochtje met twee kinderen op de fiets, inclusief tassen en boodschappen is normaal al een kleine beproeving. Nou ik kan je vertellen, met het weer van de afgelopen week was het bijna niet te doen. Het scheelde dat Lise een tropenrooster had en in plaats van 14:15 al om 12:30 uit school gehaald moest worden. Voor het heetste moment van de dag had ik het gesjouw er dus al op zitten en konden we thuis lekker rustig aan doen.

Ik scoorde maandag snel een klein zwembadje, want dat hadden we niet meer. Het beste idee ooit! Ik heb er zelf ook nog in gelegen om even af te koelen en de kinderen hebben zich er heerlijk in vermaakt.

Tja, ook op hete dagen ga ik dus gewoon naar de sportschool. Waar de airco op standje 10 staat en het zelfs wat fris is binnen. Of het gezond is weet ik niet, maar ik heb lekker gesport! Met zulke temperaturen kan ik het trouwens niet aan om me in een lange sportlegging te hijsen. Gelukkig heb ik altijd een paar korte hardloopbroekjes in de kast liggen die dan perfect van pas komen.

Met een festival voor de boeg wilde ik mijn nagels weer eens van een zomers kleurtje voorzien. Ik heb sinds kort een set van Pink Gellac waarmee ik zelf mijn nagels kan lakken met gelnagellak. Het kost even wat tijd, maar blijft er dan (bij mij althans) ongeveer een week lang netjes op zitten. Ik bestelde vier nieuwe zomerse kleurtjes en lakte mijn nagels met ‘Sunset Orange’, een super mooi oranje pastelkleurtje.

Bij het online komen van dit weekoverzicht heb ik het festival er alweer op zitten. Vrijdag en zaterdag waren M en ik namelijk in Zeeland bij Concert at SEA. Ik vermoed dat je op Instagram wel het een en ander voorbij hebt kunnen zien komen.

Heb jij tot nu toe een lekker zomers weekend? Geniet nog van je zondag!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.