PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #135

16 juni 2019

De week begon zoals je weet met een extra lang Pinksterweekend. Net terug van onze midweek in Zeeland reisde ik zaterdagmiddag af naar mijn vriendinnetje Nijmegen voor Drift Festival. Helaas bleek de eerste dag vanwege de weersomstandigheden te zijn afgelast. Daarom besloten we er gewoon een gezellige avond van te maken. Ze kookte deze heerlijke quiche met spinazie, geitenkaas en amandelschaafsel. Die is dus echt een aanrader en ga ik zelf ook een keer maken! Vervolgens zijn we bij Stoom nog een speciaalbiertje gaan drinken en hebben we de rest van de avond gebruikt om lekker bij te kletsen.

Op zondag ging het festival gelukkig wel gewoon door. Een tweede vriendin (haar zusje) sloot ook gezellig aan. Van de storm was niets meer te merken en het zonnetje scheen zelfs! Hoewel we er vanuit gingen dat er qua muziek wat variatie zou zijn, kwam het toch vooral neer op techno. En dat bleek toch niet helemaal ons ding. We bleven zolang we het gezellig hadden en waren ’s avonds iets eerder dan gepland weer thuis. Voordeel daarvan was wel dat we maandag redelijk op tijd en fris weer naast ons bed stonden 😉

Maandag reisde ik aan het eind van de ochtend weer terug naar Eindhoven. Vanwege onze trouwdag wilden M en ik een hapje gaan eten in de stad met de kinderen. M ging daarvoor nog met Lise naar een kinderconcert in het Muziekgebouw. Super leuk!

Omdat Quinn nog wat te klein was ben ik met hem wat gaan shoppen tot het tijd was om aan tafel te gaan. Daarna zijn we met z’n vieren nog wat door de stad gaan wandelen en mochten de kinderen een rondje in de draaimolen. Quinn vond één rondje echter veel te weinig, dus dat leidde toch tot een klein drama.

We aten bij een van mijn favoriete ‘makkelijk, snel en lekker’ stekjes in Eindhoven: Tortilla’s! Met Carnaval eten we hier standaard een avond en als we met de kinderen even snel wat willen eten komen we er ook weleens terecht. Lise en Quinn zijn net als wij dol op de Mexicaanse keuken, dus dat is meteen mooi meegenomen. Het smaakte, zoals altijd, heerlijk!

Lise had zin om weer naar school te gaan dinsdag. Erg fijn dat ze het er zo naar haar zin heeft. Ze keek er ook erg naar uit om weer af te spreken met haar vriendjes. Woensdag kwam haar beste vriendje spelen en maakten ze er zoals je ziet een gezellige rommel van. Quinn vond het heel leuk dat er een kindje extra was om mee te spelen.

Op een niet-weekenddag kan ik nooit zo goed luieren. Maar aangezien Quinn rond 5 uur ’s ochtends wakker was geworden met de ergste bloedneus die hij ooit heeft gehad en we daar even zoet mee waren voor we (gelukkig) nog even verder konden slapen, besloot ik het maar eens rustig aan te doen vrijdagochtend. Quinn vond dat, zoals je ziet, een prima plan.

Terwijl Quinn die middag speelde op de peuterspeelzaal, ging ik langs het postkantoor en werkte ik een uurtje bij mijn vaste stekje in de stad. Komend weekend komt er weinig van werk, dus ik werk zoveel vooruit als ik kan!

Dit weekend staat in het teken van de jaarlijkse flessenactie van mijn koor en het concert van Guus Meeuwis. Zin in!

Heb jij leuke dingen gedaan dit weekend of staat er wellicht nog wat leuks op de planning?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.