PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #133

2 juni 2019

Een weekend dat niet helemaal als een weekend voelde, omdat het zo ongelooflijk vol zat… Dat was afgelopen weekend. Niet erg voor een keertje, maar zó druk hoeft het voor mij niet elke week. Leuk was het overigens wel. Op zondag gingen Lise en ik met Janske en haar dochter Lola naar een event van L.O.L. poppetjes. Deze poppetjes hebben onlangs een make-over gekregen en daarom mochten de meisjes bij Het Haartheater in Amsterdam zelf een metamorfose ondergaan.

Lise had niet zoveel zin om gemake-upt te worden. Haar haar zat ook wel prima zoals het zat. Ze wilde wel glitter op haar nagels en zocht een toffe pet uit om mee over de roze loper te gaan. Dat leverde toch mooi deze foto van de fotograaf op 🙂

Op de heen- en terugweg hadden de dames de grootste lol in de trein. Heerlijk om die meiden zo met elkaar te zien lachen.

Weer terug uit Amsterdam moest ik direct door naar de Stadsbrouwerij in Eindhoven voor een date met niemand minder dan mijn broertje. Voor mijn verjaardag nam hij me mee voor een rondleiding. We startten met de ‘brouwershap’, dit keer een halve kip met friet en salade. Zo lekker! De rondleiding was interessant en de biertjes smaakten heerlijk. Al met al een prima afsluiter van een vol weekend.

Eindelijk kunnen we boodschappen bestellen bij Picnic! We hebben het nog maar twee keer gedaan, omdat ik het soms toch net zo handig vind om even naar de supermarkt te rijden. Maar ik ben wel erg tevreden over de service van Picnic. Wie weet schrijf ik er binnenkort eens een uitgebreidere blog over.

Het liefst alles zelf willen doen. Dat is Quinn ten voeten uit. Zelf broodjes smeren en hagelslag strooien hoort daar ook bij. Om het er vervolgens weer allemaal van af te schrapen en los op te eten…

Woensdag was de laatste dag voor een lang Hemelvaartsweekend en begon ook Lise’s ‘junivakantie’ die door dit weekend en Tweede Pinksterdag ruim anderhalve week duurt. We luidden de vakantie woensdagmiddag in de speeltuin in. Die avond kregen we vrienden op bezoek voor een gezellige barbecue. We zaten tot laat buiten en toen het frisser werd staken we de vuurkorf aan om overtollig hout (inclusief een uit elkaar vallend vogelhuisje) weg te werken. Over de muziekkeuze werden we het niet helemaal eens, maar het was wel erg gezellig.

Lekker spelen tussen de garages! We durven de kinderen daar (nog) niet alleen te laten spelen, maar het is wel super fijn dat ze achter onze garage lekker de ruimte hebben om te fietsen, te voetballen en met de poppenbuggy te rijden. Ik ben ook echt blij dat de temperaturen omhoog gaan en het lekker lang licht blijft ’s avonds. De tuin wordt bij het huis getrokken én de dagen worden voor mijn gevoel een stuk langer.

Mijn weekend speelt zich af in de buurt van Breda. Waar ik twee volle dagen met mijn koor op een festival ben en niet veel online zal zijn. Volgende week kun je daar als het goed is wel de nodige foto’s van verwachten.

Ik wens je een hele fijne zondag en een goede nieuwe week!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.