PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #131

19 mei 2019

Quinn is in allerlei opzichten een compleet ander kind dan Lise. Zij zat altijd het liefst in kinderwagen of buggy, terwijl hij het liefst zelf overal naartoe loopt. En dus wandelen we voortaan samen naar de gastouder. Hij zijn eigen rugzak dragend. Het schiet wat minder snel op, maar is wel gezellig!

Vorige week zondag was het natuurlijk Moederdag. In het vorige weekoverzicht heb je al kunnen zien hoe we onze dag startten: met knutselwerkjes, een uitgebreid ontbijt en een uitje naar de bioscoop! De knutselwerkjes die ik van de kinderen kreeg had ik alleen nog niet laten zien, dus bij deze. Ik vind dat altijd zó leuk om te krijgen! En het was Lise dit jaar prima gelukt om geheim te houden wat ze had gemaakt op school.

’s Middags gingen we langs bij de oma van M waar ook zijn ouders waren. En daarna konden we meteen aanschuiven bij mijn ouders. Mijn vader had asperges gekookt. Heerlijk! En ja, wij houden van bier bij het eten 😉 Soms dan hè, niet altijd.

Ik doe Quinn meestal geen gel of wax in zijn haar, maar als ik het dan wel doe is het ineens zo’n compleet ander (en groot!) kind. Misschien toch maar wat vaker doen, want het staat hem wel.

’s Ochtends is meneer het vrolijkst van de hele dag. Heerlijk wat voor verhalen er dan allemaal uitkomen. Hij voert ook hele gesprekken met Apie, die hier zoals je ziet een dikke kus krijgt.

Ik vond het maar raar weer de afgelopen week. Scheen de zon dan was het echt lekker warm, maar verdween die dan was een sjaal en jas opeens geen overbodige luxe meer… Onder het mom van: een rokje kan altijd, ga ik de komende tijd toch eens wat vaker rokjes dragen. Dit soort korte modellen, maar aangezien ik zo fan ben van de midi-jurk, ga ik toch ook maar eens op zoek naar leuke rokken op midi-lengte. Wie tips heeft mag ze me geven!

Lise vindt zwemles gelukkig nog steeds heel leuk. En sprong een gat in de lucht toen bleek dat ze weer met ‘de plankjes’ mochten zwemmen. Dit keer moesten ze er zelf op hun rug op gaan liggen en dat viel nog niet mee! Grappig om alle mislukte pogingen te bekijken en de trots als het dan eindelijk wél lukte. Tot de zomervakantie blijft ze nog in badje 1 en dan is het (als ik het tenminste goed begrepen heb) tijd voor badje 2!

Ik blijf er niet voor thuis, maar als ik dan toevallig toch thuis ben, staat het toch wel op. Ik heb het natuurlijk over het Eurovisie Songfestival. Duncan deed het fantastisch en is terecht door naar de finale. Die bij het verschijnen van dit weekoverzicht al voorbij is maar nu nog moet beginnen. Ik ben heel benieuwd hoe hoog ‘we’ eindigen!

Zoals je ziet is het overzicht wat korter dan normaal en dat heeft alles te maken met de bruiloft waar ik gisteren aanwezig was en waarvoor ik mijn laptop heel graag een dagje aan de kant zette. Volgende week dus een extra lange Snapshot Sunday!

Voor nu wens ik je een hele fijne zondag en alvast een mooie nieuwe week. Maak er wat van!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.