PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #13

4 december 2016

snap

Het was de week in aanloop naar Sinterklaas en dat is aan de foto’s denk ik wel te zien! Ook ging ik met Quinn naar het consultatiebureau en hadden M en ik zomaar een paar uur met z’n tweetjes. Kijk snel mee naar hoe onze afgelopen week eruit zag.

snap1

We beginnen met Sint-voorpret. Vorige week zondag gingen we namelijk maar liefst twee keer naar Sinterklaas! Eén keer op de TU/e, de oude werkgever van mijn schoonvader en in de middag bij M op het werk. Lise vond het toch wel een beetje spannend allemaal, maar genoot ondanks dat erg van de liedjes en natuurlijk van de pepernoten.

snap2

Toen we van de TU weer naar huis wilden gaan, ging een Piet er bijna met Quinn vandoor! Gelukkig kon ik daar net op tijd een stokje voor steken… Overigens klinkt het nu best grappig, maar ze bleef wel erg aan ons ‘plakken’. Een klein beetje awkward was het dus wel.

snap3

Het werk van M bevindt zich in de binnenstad. Ik voedde Quinn voordat we gingen nog even en omdat het toen zo’n beetje etenstijd was, besloten we in de stad maar meteen een hapje te eten. We aten voor het eerst bij Vapiano. Op zich een leuk concept, maar het zat behoorlijk vol waardoor we in eerste instantie bij andere mensen moesten aanschuiven. Ook vond ik de stoelen alles behalve comfortabel zitten. De pizza’s waren gelukkig wel erg lekker.

snap4

Op maandag fietste ik aan het eind van de middag even naar de stad. Ik had laarsjes gezien bij Sacha die ik graag even wilde passen. Helaas zaten ze voor geen meter en ging ik met lege handen weer terug naar huis. Ik ben zelfs niet gezwicht voor de heerlijke oliebollen van de oliebollenkraam die weer in de stad staat.

Dinsdag was Lise naar de gastouder en was ik vooral veel bezig in huis. Ik maakte de foto voor de baby update van Quinn en besefte me maar weer eens hoe snel de afgelopen maand voorbij is gegaan. Ook dacht ik zijn eerste lachje te hebben ontdekt. De foto daarvan heb je al op Instagram voorbij kunnen zien komen.

snap13

Woensdag reed ik rond het middaguur met Lise en Quinn naar mijn ouders. Ik had twee Sint-knutselpakketjes van Action meegenomen en dat bleek een groot succes! De handpoppen staan nu op een kastje ter decoratie. Ik vind ze zo leuk!

snap6

Donderdag kwam er een echt verwenpakketje van The Body Shop binnen voor… mij! Op Black Friday plaatste ik een bestelling met maar liefst 40% korting. Ik bleek ook nog twee ongebruikte kortingscodes in mijn account te hebben staan waardoor ik nog eens 10 euro extra korting kreeg. Dat is fijn winkelen!

snap7

’s Middags kwam mijn moeder even op Lise passen (die in bed lag), zodat ik met Quinn naar het consultatiebureau kon voor het inloopspreekuur. Ik wilde hem graag weer een keer laten wegen om te zien hoeveel hij in twee weken tijd is aangekomen. En de weegschaal gaf goed nieuws: 650 gram erbij! Hij doet het prima dus.

snap8

Vrijdag was M een dagje vrij en konden we de dag rustig starten. Terwijl hij onder de douche stapte, kleedde ik Quinn uit zodat de mannen even lekker samen konden douchen. Wij gingen ’s middags even de stad in voor wat 5 december-inkopen en ondertussen waren de kinderen bij opa en oma. Best gek om even helemaal uit de babybubbel te stappen…

snap9

Maar stiekem ook wel fijn, want we hadden de luxe dat we op ons gemak konden genieten van SUSHI met een lekker glaasje wijn. Wat heb ik daarvan genoten zeg!

snap10

Zaterdag sliepen we met z’n allen belachelijk lang uit. Toen we eenmaal aangekleed beneden waren, was het tijd om een leuk pakketje te openen. Ik was gezwicht voor de sale bij Kixx Online…

snap11

En dit is de buit! Vooral het vossentruitje van Moodstreet vind ik geweldig, maar ook met de items van Feetje en het shirtje met pijltjes van Name It ben ik helemaal blij. Zo op het oog valt Feetje wel wat aan de kleine kant, dus de dingen die ik in maat 56 heb besteld moet hij maar heel snel gaan dragen…

snap12

Zaterdagavond na het eten speelde Lise nog even met haar Sinterklaas en Pieten poppetjes. Toen ik haar vroeg of ze Quinn even wilde laten zien hoe Sinterklaas eruit ziet, deed ze dat meteen en lukte het mij op het juiste moment een foto te maken. Die wilde ik je niet onthouden.

En vandaag is het zondag en moet ik als een malle aan de knutsel voor mijn surprise en gedicht. Gelukkig weet ik al wel wat ik wil gaan maken… Morgenavond vieren wij pakjesavond en ik kijk er enorm naar uit! Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

6 Comments

 • Reply Rianda 4 december 2016 at 07:35

  Vanmorgen gaan we weer verder met klussen in ons nieuwe huis, vanmiddag een familiebijeenkomst voor me oma die overleden is en daarna door naar een sinterklaasfeest…… Heel gek, drie totaal verschillende situaties op 1 dag.

  • Reply Monique 4 december 2016 at 20:38

   Dat lijkt me inderdaad best raar. Gecondoleerd nog met je oma. Ik hoop dat je ondanks dat toch een fijne dag hebt gehad.

 • Reply Loes Johanna 4 december 2016 at 08:32

  Leuke foto’s! Succes met het dichten en knutselen. 🙂

  • Reply Monique 4 december 2016 at 20:38

   Haha, dankjewel!

 • Reply Jodi - liefthuis 4 december 2016 at 11:55

  Ooow zo awkward zon plakkende piet.
  Quin is lekker gegroeid, echt top. Goed bezig mama

  • Reply Monique 4 december 2016 at 20:38

   Wat lief, dankjewel!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.