PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #123

24 maart 2019

Woohoo, het is lente! Ik ben echt klaar met de kou en toe aan zonnestralen, buiten lopen zonder jas en blaadjes aan de bomen. Jullie ook? Zoals altijd blik ik vandaag terug op onze afgelopen week. Na een logeerpartijtje bij zijn oom en tante, stond Quinn vorige week zondag nóg iets spannends te wachten. Hij mocht samen met M naar de theatervoorstelling van Rupsje Nooitgenoeg! Ze hebben er een leuk mannenuitje van gemaakt met z’n tweeën waar M al een aparte blog over heeft geschreven.

Er moesten ook weer wat foto’s worden gemaakt. Handig hoor, als je een man hebt die goed met een spiegelreflexcamera overweg kan!

Ze kunnen elkaar in de haren vliegen af en toe, maar het samen spelen wordt gelukkig ook steeds leuker. Hier zitten ze samen aan de lage tafel te kleuren en ondertussen een beetje te kletsen. Als je dit mag aanschouwen als moeder, kun je toch niets anders dan je alleen maar heel trots (en rijk!) voelen?

Het is eventjes geleden dat ik voor mijn blog op pad mocht. Maar woensdag was het weer zover. Ik nam een kijkje in de nieuwe winkel van Lush in Den Bosch. De winkel is bijna twee keer zo groot als de vorige en ziet er werkelijk prachtig uit. Ik kreeg een persoonlijke rondleiding langs alle producten. Wat me opviel is dat ze steeds meer de focus gaan leggen op zogenaamde ‘naked’ producten. Dat zijn producten zonder verpakking, zoals de ‘flesjes’ showergel rechts op de foto. Met het oog op het milieu een hele goede ontwikkeling als je het mij vraagt!

Ik kreeg een PR-kaart om mijn nek! Behalve de rondleiding heb ik ook zelf een gezichtsreiniger mogen maken en heeft trainee-manager Tamara me een huidconsult gegeven. Op beide handen gaf ze me een behandeling met verschillende producten. Op die manier kon ik goed vergelijken en beslissen welke producten het fijnst zijn voor mijn huid. De moisturizer nam ik mee naar huis en ik koos ook nog een shampoobar en een bathbomb uit.

Aangezien ik in Den Bosch was en nog geen zin had om terug te reizen, ging ik op zoek naar een locatie waar ik zowel kon lunchen als werken. Mijn laptop had ik uit voorzorg al meegenomen. Die plek vond ik bij Yoghurt Barn. Ik was er nog nooit geweest, maar het is me enorm goed bevallen! Heerlijk die verschillende yoghurt specials waaruit je kunt kiezen en de koffie is ook prima. En, voor mij natuurlijk niet onbelangrijk, je kunt er gratis gebruikmaken van wifi. Nadat ik mijn mail had weggewerkt en een blog getypt, ben ik nog heel even wat kledingwinkels af gegaan voordat ik weer in de trein naar Eindhoven stapte.

Woensdag moest er ook gestemd worden. Na het eten gingen we met z’n allen even naar de stembus. Het stembureau zit hier op een minuutje lopen vandaan, dus we gingen lekker te voet! Quinn vond het prachtig dat hij aan de hand van zijn zus mocht lopen. Zo lief!

Naar de gastouder breng ik Quinn eigenlijk nog altijd met de kinderwagen. Gewoon omdat dat wel lekker snel en makkelijk is. Terug laat ik hem meestal zelf naast de wagen lopen. Misschien binnenkort gewoon maar eens die wagen thuislaten en samen wandelen. Het zonnetje scheen al lekker donderdagochtend zoals je ziet!

Als ik iets moet noemen waar ik trots op was deze week, dan was het Lise wel. Waar ze een paar weken geleden nog niet eens met haar kin onder water durfde, duikt ze nu zo met haar hele hoofd onder. En als ze dan weer boven water kwam keek ze de badmeester en mij super trots aan. En terecht natuurlijk! Dit meisje komt er wel. Ze heeft misschien iets meer tijd nodig, maar ze oefent zo serieus en is een echte doorzetter.

Dit mannetje maakt ook sprongen trouwens. Behalve dat hij me soms uitdaagt door dingen te doen die niet mogen en levensgevaarlijk zijn (stoeltjes pakken en erop klimmen om dingen te pakken die hij niet mag hebben of de kraan in de keuken aan te zetten), kan hij ook heel geconcentreerd spelen. Alleen, maar ook samen met zijn zus. Of gezellig met mij natuurlijk.

Vrijdagmiddag had Lise een vriendje over de vloer en genoot ik even in de achtertuin van het zonnetje. Ik word er zo vrolijk van! En zoals je ziet komen er alweer blaadjes aan de bomen. Heerlijk!

En zaterdag was het feest! We verrasten Bregje met haar vrijgezellenfeest. Samen met Charlotte reisde ik naar Maastricht, waar we met en gezellige groep dames een ontzettend leuke middag en avond hadden. We startten de dag met bubbels en Limburgse vlaai en we gingen door tot we met de laatste trein weer naar huis moesten.

En nu is het bijkomen geblazen. Hoewel… ik heb er alweer een uitje met de kinderen op zitten. Vanavond (zondag) nog uit eten met vrienden en dan zit de week er weer op! Hoe was jouw weekend?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.