PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #12

27 november 2016

snap-2

De afgelopen week heeft Lise nog heerlijk kunnen nagenieten van haar derde verjaardag. Zo mocht ze trakteren op de peuterspeelzaal én bij de gastouder. Ook hadden we een lifestyle fotoshoot met Quinn en ben ik alweer twee keer in de stad geweest. Kijk je weer gezellig mee?

snap1

Vorige week zondag kwamen we bij van Lise’s derde verjaardag die we een dag eerder vierden. We deden het dus lekker rustig aan. Zoals je ziet speelde Lise lekker met haar nieuwe speelgoed. En ik deed gezellig mee.

snap2

Eind van de middag trof ik dit drietal in het grote bed aan. Lise was hier net wakker na haar middagslaapje. Zo lief hoe ze naar haar kleine broertje kijkt…

snap3

Maandagmiddag mocht Lise trakteren op de peuterspeelzaal. Ik was van plan een geweldig leuke, originele en creatieve traktatie te bedenken, maar helaas bleek dat toch iets te ambitieus. We scoorden deze leuke Jip & Janneke bakjes bij HEMA en vulden ze met een doosje Jip & Janneke aardbeistukjes, een mandarijn, een taaitaaipopje en een uitdeelboekje van Kikker.

snap4

Alle 14 bakjes bleken perfect in een AH-krat te passen. Handig! Eenmaal op de speelzaal mocht Lise de bakjes zelf uitdelen aan de kinderen in de groep. M heeft er een filmpje van gemaakt en dat is echt zo schattig. Ook werd er gezongen en mocht Lise in de ‘blauwe stoel’ zitten. Ze genoot er zichtbaar van in het middelpunt te staan!

snap5

Maandagmiddag kwam een fotografe langs om lifestylefoto’s te maken van Quinn. We wilden eigenlijk voor een newbornshoot gaan, maar aangezien Quinn al drie weken was waren we daar wat laat mee. Achteraf ben ik heel blij met de lifestyleshoot en hoe die heeft uitgepakt. Er zijn uiteindelijk maar liefst 400 foto’s gemaakt. Ze is nu bezig met selecteren en bewerken. Als ik de definitieve foto’s heb, zal ik er hier zeker een aantal met je delen.

snap7

Dinsdag ging Lise weer naar de gastouder en ook die had iets voor haar verjaardag georganiseerd. Lise had nog een aantal traktaties over en mocht daar dus opnieuw trakteren. Ook is er gezongen en kreeg ze een cadeautje. Het kan niet op!

snap8

Ik was dinsdag even met Quinn en mijn moeder de stad in gegaan. Achteraf heb ik mezelf een beetje overschat, want op de terugweg naar huis kreeg ik enorme last van mijn rug. Maar de lucht die ik zag op weg naar huis maakte veel goed.

snap9

Woensdag ging ik samen met Lise en Quinn naar mijn ouders. We lunchten bij hen en mijn moeder paste even op terwijl ik snel boodschappen deed en nog wat andere winkels af ging. Ik liep onder andere Terstal binnen, waar ik deze set met muts, sjaal en handschoenen tegenkwam. Zo leuk voor Quinn! Ik ben uiteindelijk voor de pinguïnvariant gegaan. Leuk om in te pakken voor 5 december 🙂

snap10

Die avond genoot ik van een heerlijke bankhangavond met thee en Tony. Deze smaak (melk kaneelbiscuit) is trouwens echt heel lekker!

snap11

Donderdag beloofde ik Lise dat ik tijdens haar middagdutje haar speeltent die ze had gekregen voor haar verjaardag, in elkaar zou zetten. Dat bleek iets meer werk dan gedacht, maar het lukte gelukkig wel. Ze is er zo blij mee! Ze sleepte meteen al haar poppen mee naar binnen en wilde haar mandarijn ook graag binnen in de tent opeten.

snap12

Vrijdagochtend was Quinn wat onrustig. Toen we gingen lunchen mocht hij er gezellig bij zitten en dat vond hij (voor even) leuk. Ideaal trouwens hoor, die Newborn Set voor de TrippTrapp! Binnenkort meer daarover.

snap14

Mijn ouders hebben donderdagmiddag helaas moeten besluiten hun hondje in te laten slapen. Het ging al heel lang niet goed met het beestje, maar in de nacht van woensdag op donderdag ging het zo slecht dat ze hem uit zijn lijden wilden verlossen. Omdat ze het er best moeilijk mee hebben, vooral met de stilte in huis, brachten Quinn, Lise en ik ze vrijdagmiddag een bezoekje.

snap15

Lise bleef vervolgens nog even bij opa en oma spelen en slapen, terwijl ik met Quinn weer naar huis reed. Hij sliep eindelijk, dus eenmaal thuis had ik even tijd om wat op te ruimen in huis en te genieten van de rust.

snap1

Zaterdag startten we rustig op. Toen we allemaal gegeten hadden en aangekleed waren (serieus, dat vind ik tegenwoordig een hele prestatie), gingen we even met z’n viertjes de stad in. We hebben in principe een plankje aan de kinderwagen waar Lise op kan staan, maar ze wilde graag in de buggy. Geen probleem, dan regelen we dat! Uiteindelijk heeft ze daar ook nog even lekker in geslapen, dus het kwam eigenlijk wel goed uit dat we hem bij ons hadden.

snap2

Ik wilde even bij C&A kijken omdat ik daar normaal gesproken eigenlijk nooit kom en laatst in de reclamefolder wat leuke kleding had gezien. Ik vond zowel voor Lise, als voor Quinn en zelfs voor mezelf een aantal leuke items! Omdat het lunchtijd was en Quinn elk moment wakker kon worden besloten we bij C&A te lunchen. Hadden we eigenlijk nog nooit gedaan, maar we waren positief verrast over zowel het eten als de koffie en de vriendelijke prijzen! Dat ga ik vaker doen. Daar bij C&A heb ik voor het eerst Quinn in het openbaar gevoed. Het was even spannend, maar toen hij eenmaal aan het drinken was kon ik me gewoon ontspannen. Ik voelde me zelfs een klein beetje stoer, hihi.

snap3

Eind van de middag gingen we naar de verjaardag van de broer van M, die 40 is geworden. Daar moest Quinn wederom gevoed worden. Hoppa, van alleen nog maar veilig thuis voeden naar twee keer ‘onder de mensen’ op één dag!

Toen we weer thuis waren kwam mijn broertje langs voor een potje Bezzerwizzer (leuk spel!).

En nu is het alweer veel te laat en moet ik nodig met Quinn naar boven voor de laatste voeding en daarna hopelijk een aantal uurtjes heerlijke slaap. Morgen (zondag) gaan we maar liefst twee keer naar Sinterklaas! Een echte feestdag voor Lise dus. Ik ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Wat zijn jouw plannen?

6 Comments

 • Reply joyce 27 november 2016 at 09:50

  Ik ben benieuwd naar de foto’s van de lifestyle shoot! Ik wilde dat ook zo graag bij mini, maar kon geen geschikte fotograaf vinden.

 • Reply Sabrina 27 november 2016 at 10:57

  Wat een leuke week! En nu even genieten van een zalige koude zondag

 • Reply Jessica 27 november 2016 at 13:55

  Mooie foto van papa met de kids! Leuk ook om te zien hoe de fotograaf aan het werk is haha

 • Reply De broet van Michiel 27 november 2016 at 14:50

  “die 40 is geworden.”……had er niet bij gehoeven hoor

 • Reply Jodi - liefthuis 27 november 2016 at 17:28

  Ik ben benieuwd naar de foto’s en wat dan het verschil is.

 • Reply Loes Johanna 28 november 2016 at 09:02

  Gaaf dat jullie een shoot hebben gedaan, ben ook heel benieuwd naar de resultaten!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.