PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #11

20 november 2016

snap-2

We hebben een enorm drukke feestweek achter de rug. Klinkt leuk en is het ook wel, al ben ik heel stiekem toch wel blij dat we het nu achter de rug hebben. Ik ging deze week ook voor het eerst met Quinn op pad. Kijk je mee?

snap1

Vorige week zondag hielden we een kraamfeest voor onze families. We hadden het goed voorbereid en uitgedacht en het was stukken minder druk dan destijds bij Lise, maar alsnog vrij zwaar. Het was dat het ons niet goed uitkwam het later te vieren, maar anders was dat misschien toch beter geweest. Ondanks de drukte was het trouwens wel heel leuk om Quinn te mogen showen!

snap2

Zondagavond hadden we echt geen zin om nog te gaan koken en besloten we wat te bestellen. We probeerden voor het eerst Deliveroo uit en dat beviel erg goed! Lise was heel blij met haar mini hamburger en frietjes.

snap3

Maandagochtend was ik met beide kindjes lekker thuis. We begonnen lekker rustig met een werkje van de Sint-knutselspullen die ik laatst bij Action shopte. Lise vond dat zo leuk en was er echt even heel geconcentreerd mee bezig.

snap4

Maandagmiddag ging dit mysterieuze Sinterklaaspakje op de post. Daarover binnenkort meer! Flauw hè? 😉

snap5

En maandag was ook de dag dat Quinn precies twee weken oud was! Hij was zo lekker wakker ’s middags dat ik snel mijn Zeeman mijlpaalkaarten tevoorschijn haalde en wat fotootjes maakte.

snap6

Dinsdag was grote zus Lise een dagje bij de gastouder en had ik een rustig dagje thuis met Quinn. Stiekem was ik alsnog de hele dag bezig met klusjes hier en daar, maar het gaf wel een fijn gevoel weer een beetje ‘bij’ te zijn wat het huishouden betreft.

snap7

Woensdag kwamen de boodschappen binnen. Normaal gesproken laten wij die niet thuisbezorgen, maar bij aankoop van twee 4-packs Coca-Cola was dat gratis. Mooie deal en toch wel erg handig nu het overdag zo vaak regent en met de kinderwagen de deur uitgaan er nog te weinig van komt.

snap8

Quinn ging lekker in bad en had hier net een schone outfit aan. Lekker fris mannetje weer!

snap9

Donderdag haalde ik met Quinn Lise op van de peuterspeelzaal. Ze moest even goed kijken toen ik met de kinderwagen binnenkwam, maar trots dat ze even later was! De leidsters vonden het ook erg leuk Lise’s kleine broertje in het echt te zien.

snap10

Eind van de middag kwam mijn moeder en gingen we met beide kinderen naar het consultatiebureau voor het ‘weeguurtje’. Bij de intake op maandag was Quinn niet gewogen (blijkbaar is dat dus niet standaard), maar ik wilde toch wel erg graag weten of hij nu eindelijk boven zijn geboortegewicht zou zitten. Zeker aangezien het met de borstvoeding nog niet zo heel goed gaat. En wat bleek? Hij zit er met 4030 gram al ruim boven. Wat ben ik trots op mijn kleine mannetje!

snap11

Lise vermaakte zich ondertussen met het speelgoed. Ze vond het ook wel interessant om alle baby’s bij elkaar te zien die gewogen moesten worden.

snap12

Op vrijdag ging Lise spelen bij opa en oma. Iets waar ze al dagenlang naar uitkeek. Ik was wederom thuis met Quinn. In de middag kregen we kraambezoek van een vriendin die dit truitje cadeau gaf. Zo leuk!

snap13

En zaterdag was Lise’s grote dag daar: haar derde verjaardag! Ik ga hier nog in een apart artikel over uitwijden, maar wilde je deze foto alvast laten zien. Van ons kreeg ze namelijk haar eerste echte fiets. En blij dat ze ermee is! Dat snoetje spreekt boekdelen 🙂

En nu zitten we doodmoe op de bank. Zo’n feestje hakt er toch best wel in, ondanks dat het maar een paar uurtjes duurt. Morgen hebben we een rustig dagje met alleen een kraamvisite in de ochtend. Ook gaan we proberen wat mooie foto’s van Quinn te maken. Ik wens je een mooie zondag en alvast een hele fijne nieuwe week!

6 Comments

 • Reply Charlotte 20 november 2016 at 08:47

  Jullie ook een fijne week! En groot gelijk dat je lekker binnen blijft met dit weer, bah bah. Misschien dat ik binnenkort ook wel eens een keer boodschappen laat bezorgen haha. Lijkt me wel ideaal 🙂

 • Reply Bodil 20 november 2016 at 10:16

  Wat een mooi, volle, drukke, maar volgens mij vooral ook heel leuke week!
  Jullie hebben er een feestje van gemaakt! 😀

 • Reply Jodi - liefthuis 20 november 2016 at 12:55

  Super goed van zijn gewicht. Lekker groeien

 • Reply daisy 20 november 2016 at 14:53

  Leuke week heb je gehad!

 • Reply Bregje 20 november 2016 at 18:14

  Groot gelijk dat je de boodschappen liet bezorgen, dit weer is echt een ramp! 😝
  Wat een mooie foto’s weer van je moppies 🙂

 • Reply janske 20 november 2016 at 19:22

  wat een mooie week zeg! Fijn dat Quinn het zo goed doet! Zo handig die AH bezorgservice…echt ideaal!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.