PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #107

25 november 2018

Wat later dan gebruikelijk is hier dan eindelijk mijn weekoverzicht. Maar met een drukke week en een nog drukker weekend heb ik wel enorm veel foto’s om te delen. Vorige week was Lise jarig en vierde ze haar kinderfeestje. Ik ging een avondje naar het theater, heb lekker gewerkt en sloot de week af met een toeristisch uitje in eigen land. De foto hierboven maakte ik vorige week zondag, toen we een wandelingetje maakten om Lise’s nieuwe poppenbuggy te testen. Je ziet het: hij is goedgekeurd!

Ik droeg voor het eerst mijn nieuwe winterjas. Hij is zo lekker zacht, warm en ik ben dol op de kleur! Dubbel en dwars goedgekeurd dus.

Over goedgekeurd gesproken… Lise ontdekte wat Rock-A-Too allemaal kan en is helemaal weg van haar nieuwe ‘huisdier’. Ken jij ook iemand die helemaal dol zou zijn op deze vrolijke kaketoe? Ik geef er eentje weg en je kunt nog tot en met 29 november aanstaande meedoen met mijn winactie. Check mijn Facebookpagina even om te zien hoe je kans maakt!

Met Lise ging ik in de bioscoop naar de film ‘Sinterklaas en de vlucht door de lucht’. We hadden een super gezellige middag, smulden van de popcorn en Lise heeft de hele film aandachtig zitten kijken. Ik moest er aan terugdenken toen ik een jaar of twee geleden voor het eerst met haar naar de bioscoop ging en hoe spannend ik dat toen vond. Hoe bang ik was dat ze het niet vol zou houden en het na een kwartier wel weer gezien zou hebben. Ongelooflijk hoeveel er verandert in zo’n korte tijd. Ik zat heerlijk ontspannen in de zaal en Lise genoot van het begin tot het eind van de film.

Zoals ik schreef was Lise deze week jarig. Maandag om precies te zijn. Natuurlijk mocht ze haar klas trakteren op iets lekkers. Het werden deze cupcakes, in vormpjes en met prikkertjes die ik kocht bij Søstrene Grene. Simpel, maar leuk, en lekker! M en ik mochten bij de viering aanwezig zijn en dat was zo leuk. Er werd uitgebreid de tijd voor genomen, Lise mocht vertellen over haar verjaardag die we het weekend ervoor al hadden gevierd, er werden vijf liedjes gezongen en ze mocht vijf kaarsjes uitblazen. Leuk ook dat wij daar als ouders bij aanwezig mochten zijn!

Die avond ging ik aan de knutsel voor Lise’s kinderfeestje. We hadden bedacht fotolijstjes te versieren. M kwam na een online zoektocht op het idee om ze met Foam Clay te bekleden en ik wilde natuurlijk wel even testen of dat goed werkte voor we het echt in de praktijk gingen brengen. Maar het werkt super goed en was nog leuk om te doen ook. Het lijstje dat ik versierde hebben we als voorbeeld gebruikt voor op het feestje, zodat de kinderen een idee hadden hoe het er zo’n beetje uit zou kunnen komen te zien.

Er was een kledinginzameling deze week. Zo eentje waarbij je een paar dagen van tevoren een plastic zak in de brievenbus krijgt die je vervolgens kunt vullen met oude kleding en schoenen. Ik maak meestal van de gelegenheid gebruik om meteen een hele bulk aan kleding weg te werken en dat resulteerde dit keer in twee vuilniszakken extra. Ik vind het een fijn idee dat het naar een goed doel gaat en heb er zelf nauwelijks werk aan, dus vind dit ideaal!

Dit is geen grap. Ik was donderdagmiddag zo toe aan chocolade, maar ik had letterlijk niets meer in huis. Ik zat een beetje te balen, toen de postbode voorbij kwam en er een envelop op de deurmat lag. Met een chocoladereep erin! Van een PR-bureau, als dank voor een samenwerking die we recent hebben gehad. Dat kan toch geen toeval zijn!?

Die avond ging ik niet sporten, zoals normaal op dinsdagavond, maar naar de laatste cabaretvoorstelling van Leon van der Zanden. Ik had ’s middags pas bedacht dat ik erheen wilde en gelukkig vond de vriendin die ik last-minute mee vroeg het ook een leuk idee. Een kwartier nadat ze ‘ja’ zei had ik kaarten gereserveerd en die avond zaten we dus in de zaal. Hij speelde goed en de interactie vanuit de zaal was top. Een mooie afsluiter dus.

Woensdag was het papadag en vierden we ’s middags Lise’s eerste kinderfeestje. Quinn paste het Sinterklaaspak dat ik voor hem had gekocht bij HEMA. Staat ‘m goed hè?

We vierden het feestje gewoon thuis, maar hadden wel een buitenactiviteit voorbereid. Met z’n allen gingen we het park in om een schat te zoeken! Een beetje spannend was het wel om een groep van zes kleuters in het gareel te houden, maar gelukkig luisterden ze goed en vonden ze het super leuk om van lintje naar lintje te lopen. De lintjes hadden wij die ochtend zelf aan bomen, bankjes en lantaanpalen vastgemaakt om zo de route te markeren.

De schat bestond uit een kaboutermuts voor iedereen en een chocolademunt. Ook moest er een groepsfoto worden gemaakt in het park. Die foto ben ik snel bij HEMA gaan afdrukken en hebben we in de versierde lijstjes gedaan. Zo hadden alle kinderen een leuk aandenken aan het feestje.

En na dat feestje wilde ik maar één ding. Of, nou ja, eigenlijk twee: bankhangen en sushi eten. Nou, dat deden we dus ook.

Quinn geniet nog altijd ontzettend van een flesje melk ’s avonds voor het slapengaan. En dat drinkt hij dan het liefst heel dicht bij, of soms bovenop mij. Ach, ik vind het wel gezellig 🙂

Samenwerking

Er kwam een leuke verrassing binnen. Ik ontving namelijk de GOODIEBOX van november! In mijn lievelingskleur groen, dus dat beloofde alvast veel goeds.

Het thema van de box is Prep-N-Go. De box bereid je voor op het feestseizoen dat natuurlijk voor de deur staat. Het is een drukke tijd vol feestjes en gezelligheid, maar ook een tijd die veel van je vraagt. Deze box gaat je helpen in alle voorbereidingen, maar is ook heerlijk voor na de feestdagen. Voor die momenten dat je je even terugtrekt. Dat klinkt goed! Nieuwsgierig ben ik de inhoud van de box gaan bekijken.

Allereerst zit er een slaapmasker in. Dat gebruik ik niet vaak, maar vind ik wel handig om mee te nemen als ik eens ergens slaap waar het niet volledig donker gemaakt kan worden. Waar ik heel blij mee ben is het pincet. Het pincet dat ik heb is al oud en werkt niet zo heel precies. Dit exemplaar ziet er stukken beter uit en heb ik inmiddels uitgebreid getest toen ik mijn wenkbrauwen ging epileren.

Het zwarte zakje met ‘BLAQ’ erop is een ‘hyaluronic acid eye mask’. Het zijn zwarte oogpads die detoxen en zorgen dat wallen verleden tijd zijn. Dat kan ik wel gebruiken, dus ik ben erg benieuwd! De drie producten daaronder zijn een 1-minuut masker voor als je eens weinig tijd hebt maar je huid toch wil hydrateren en verzachten, een lip oil voor super zachte lippen en een wenkbrauwgel die de illusie geeft van dikkere wenkbrauwen. Vooral naar die laatste ben ik erg benieuwd.

Alles bij elkaar dus weer een goed gevulde box met fijne en verrassende producten. Wist je dat de inhoud van deze box een totale waarde heeft van €132,- en je er maar €19,95 voor betaalt? Check de website van GOODIEBOX even voor meer info!

Zoals ik al zei was ons weekend erg vol. Zaterdag waren we voor een campagne de hele dag op pad in het noordelijkste deel van Noord-Holland. We gingen naar een dierenpark, naar het strand en sloten af met een bezoekje aan de grote gele ‘M’.

Daarna wilde ik niets liever dan op de bank ploffen, maar dat kon niet want ik had een date met Douwe Bob. Nou ja, geen date natuurlijk, maar maanden geleden won ik twee kaarten voor zijn concert in de Effenaar. Samen met een vriendin ging ik erheen en we hadden een heel gezellige avond. Douwe zingt echt heel goed en het was leuk hem eens live te zien optreden.

En fotogeniek is hij ook wel 😉

Je ziet het, dat was met het weekje wel… Op naar een nieuwe werkweek met opnieuw leuke dingen en natuurlijk de laatste voorbereidingen voor Sinterklaas. Wij vieren het volgend weekend al, dus ik heb de komende week nog wat werk te verzetten.

Hadden jullie ook zo’n druk weekend of heb je het iets rustiger aan gedaan?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.