PERSOONLIJK

Snapshot Sunday #100

6 oktober 2018

Als je een borrelavondje achter de rug hebt en er nog veel hapjes over zijn, eet je dat de volgende avond dus gewoon als avondeten. Ik vond het ideaal, want snel klaar. En de kinderen vonden het één groot feest! We hadden vorige week zondag trouwens een pyjamadag, zoals je kunt zien. Heerlijk relax en verwendagje dus!

Maandag was het 1 oktober en vierde ik dat ik een jaar zzp’er ben. Dat deed ik overigens ook met jullie, want de afgelopen week heb je maar liefst vijf winacties online kunnen zien komen. Dat mag met recht een winweek genoemd worden dus. En het leukste is dat alle acties nog open staan en je dus nog kans kunt maken op dat gave paar oorbellen, die mooie opbergdozen, zo’n toffe hangstoel, de Action adventskalender én een dagboekje van De Kleine Zeemeermin! Doe dus nog snel effe mee als je dat nog niet gedaan hebt. Ik vond het leuk om eens een winweek te houden, maar miste wel het schrijven van persoonlijke stukken. Die kun je vanaf nu dus weer lekker veel verwachten.

Er kwam een meisje uit Lise’s klas spelen en ik had er werkelijk de hele middag geen kind aan. Helaas voor hen mochten ze pas boven spelen toen Quinn wakker was en was dat pas om vier uur het geval. Misschien moet ik de volgende keer het poppenhuis van Playmobil maar beneden zetten als er een kindje komt spelen. Dat vinden ze altijd zo leuk om mee te spelen.

Kleuren, kleuren en nog eens kleuren. Het is echt Quinn zijn nieuwe hobby. Jammer genoeg vindt hij eigenlijk alleen kleuren met stiften leuk. Maar sinds ik weet dat de inkt van de stiften die wij hebben prima afpoets/-wasbaar is vind ik het niet zo’n drama. Lekker kliederen jongen!

Met Lise bakte ik op een vrije middag na school een appeltaart. We hadden nog goudreinetten in de koelkast liggen van de appelplukdagen en die moesten echt op. Ik vergiste me alleen een beetje in hoeveel werk het bakken van zo’n taart eigenlijk is. Lise had zin om te helpen, maar toen ze erachter kwam dat ik alle appels moest schillen en snijden ging ze toch maar spelen en mocht ik haar roepen toen ze mee kon helpen. En het was dan wel een werk, maar we hebben er wel heerlijk van gesmuld!

Door Pearle Opticiens waren we uitgenodigd voor een middag in het Amsterdamse Bos. Zoals je ziet was het heerlijk weer, dus daar hadden we geluk mee. Binnenkort lees je wat we er precies gedaan hebben!

Zaterdagochtend gingen we met z’n allen vliegtuigen kijken bij Eindhoven Airport. Ik had dat nog nooit gedaan en M één keertje met Lise toen ze nog een stuk kleiner was. Het was tof om de vliegtuigen vanaf het panoramadak van zo dichtbij te kunnen zien, maar de kinderen hadden er niet heel lang aandacht voor. Er bleek een vestiging van La Place te zijn op het vliegveld en omdat we er toch waren besloten we daar maar een vroege lunch te nemen.

’s Middags pakte ik de trein naar Nijmegen. Samen met twee vriendinnen ging ik naar Het Foute Oktoberfest in het Goffertpark. Net als vorig jaar was het een heel geslaagde avond, met dit jaar gelukkig veel beter weer. Het feest zelf is dan wel in een tent, maar voor wat te eten en een toiletbezoekje moet je toch echt naar buiten. Dat was vorig jaar drama (het goot letterlijk de complete avond), maar was dit jaar prima te doen. Nu weet je trouwens ook meteen waarom het weekoverzicht wat later online kwam dan normaal.

De komende week wordt een hele spannende, op meerdere vlakken. Zo ga ik afstuderen én heb ik, jawel, een sollicitatiegesprek. Maar we sluiten de week af met een weekendje weg om weer heerlijk tot rust te komen en de herfstvakantie in te luiden. Ik kijk er nu al naar uit!

Staan er voor jou nog bijzondere dingen op de planning voor komende week?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.